Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

Mökki tai huvila | 2 tupaa + 4 mh + 2 saunaa + var

Lövlandet saari Stora Mickelskären saariryhmä, Porkkalan itäsaaristo, Kirkkonummi

Hinta

1 150 000 €

Koko

174

Vuosi

2012

Mökki tai huvila

Lövlandet saari Stora Mickelskären saariryhmä, Porkkalan itäsaaristo, Kirkkonummi

Hinta

1 150 000 €

Koko

174

Vuosi

2012

Lövlandet, Stora Mickelskären. Luonnonkaunis saariparatiisi lähellä pääkaupunkia. Harvinainen, luonnonkaunis oma suuri saari Kirkkonummen Stora Mickelskären saariryhmässä ulkomeren äärellä. Porkkalanniemen itäpuolella. Omaa rauhaa mutta kuitenkin lähellä pääkaupunkiseutua. Saarella sijaitsee vuonna 2011-12 rakennettu vapaa-ajanrakennus ja saunarakennus ulkorakennuksineen ja hieman etäämpänä vanha 1963 rakennettu vapaa-ajanrakennus ja saunarakennus omine ulkorakennuksineen. Uudet rakennukset ovat hyvässä kunnossa ja vanhat tyydyttävässä kunnossa. Sähkö tuotetaan ekologisesti aurinkoenergialla ja juomavesi tehdään merivedestä. Uusissa rakennuksissa on runsaasti uutta luontoystävällistä tekniikkaa ja ne toimivat hyvin. Uusien rakennusten pihapiirissä on suuret viihtyisät puuterassit. Mahtavat merimaisemat ovat koko ajan läsnä. Laituri on suojaisessa laguunissa saaren etelärannalla. Lastauslaituri sijaitsee saaren luoteisrannalla. Lövlandet-saaren pinta-ala on 2,9 ha. Lisäksi on osuus saaren ympärillä oleviin yhteisiin vesialueisiin. Omaa rantaviivaa on noin 850 metriä. Tiedustelut ja esittely Eero Jakama 0400-303031 eero.jakama@leajakama.fi

EsittelyKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
9761576
Sijainti
 • Kirkkonummi  Porkkalan itäsaaristo
 • Lövlandet saari Stora Mickelskären saariryhmä, 02480 Kirkkonummi
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2 tupaa + 4 mh + 2 saunaa + var
Huoneita
Yli 5 huonetta
Asuintilojen pinta-ala
174
Kokonaispinta-ala
174
Lisätietoja pinta-alasta
Uusi loma-asunto n 50 m2, uusi rantasauna/varasto n 21 m2, vanha loma-asunto n 65 m2, vanha sauna noin 30 m2, pieni erillinen sauna n 8 m2.
Kerrokset
1
Rakennusvuosi
2012
Käyttöönottovuosi
2012
Vapautuminen
Vapautuminen sopimuksen mukaan.
Velaton hinta
 • 1 150 000 €
Myyntihinta
 • 1 150 000 €
Lisätiedot maksuista
Kiinteistövero: 800 euroa vuodessa Venevalkaman tiemaksu noin 77 euroa/v.
Sauna
 • Asunnossa on sauna
Tulisija
 • Takka
Muuta kauppaan kuuluvaa
Rannassa Marinetekin 6 m pitkä teräsponttoonilaituri. Syvyys laiturin vieressä 2 m. 4G verkko toimii hyvin, nopeus 30-50 Mb/s. Viemäröinti määräysten mukainen: vesi imeytetään luontoon Sauna-Sepon läpi tai sen ohi määräysten mukaan. Uuden saunan katolla mahtava näköalaterassi. Sähkö saadaan aurinkopaneeleista, joita voidaan lisätä tarvittaessa. 12 voltin järjestelmä josta saadaan 220 V invertterin avulla. Varasähkövoimala on hiljainen Honda-generaattori. Juomavesi tehdään merivedestä 30-40 l/tunti. Myös porakaivomahdollisuus..
Lisätietoja kunnosta
Uusi loma-asunto ja sauna hyvässä kunnossa. Vanhemmat rakennukset kaipaavat hieman uudistuksia jonka jälkeen käyttökelpoisia. Vanhoille rakennuksille ei ole laskettu arvoa eikä myyjä ota niiden kunnosta vastuuta. Vanhojen talojen teknisestä kunnosta ja korjaushistoriasta on raportti.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Aurinkoenergia. 12 V järjestelmä, invertterillä 220 V. Varasähkö hiljaisella Honda-generaattorilla
Vesihuollon kuvaus
oma vesijohto
Viemäri
imeytyskenttä, pienpuhdistamo
Keittiön kuvaus
Uudistalossa Ikean valkoinen keittiö. Glem-kaasuliesi- ja uuni. Kaasukäyttöinen jääkaappi pakastinosalla. Juokseva kylmä- ja lämminvesi. Oma viemäri. Vanhassa loma-asunnossa Ikean kalusteet, kaasuliesi, kaasu-uuni, kaasujääkaappi.
Kylpyhuoneen kuvaus
Uudessa saunassa nykyaikaiset pesutilat. 1 kompostoiva käymälä, 2 erottelevaa käymälää. Uudistalon tasokkaassa käymälässä teak-lattiat sekä pesuallas.
Säilytystilojen kuvaus
Ulkovarasto. Taloissa säilytystiloja.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa
Tontin omistus
Oma
Tontin tyyppi
Rantatontti
Tontin pinta-ala
29 050
Lisätietoja tontista
Idyllinen luonnonkaunis saari. Meri joka puolella. Ulkosaariston maastoa, sisäosassa puustoa. Hienot näköalat merelle ja ulapalle. Ranta on kalliota, hiekkarantaa sekä kivikkorantaa. Rantaviivaa yhteensä noin 850 metriä.
Kaavoitustiedot
Kirkkonummen saaristo- ja rannikkoalueiden osayleiskaava RA/1. Yhden loma-asunnon rakennuspaikka. Rakennusmääräysten mukaan saa rakentaa 150 m2 vapaa-ajan asunnon, 50 m2 sivu-loma-asunnon ja 30 m2 saunarakennuksen. Rakennuspaikan muiden enintään yksikerroksisien talousrakennusten pinta-ala voi olla enintään 70 kem2.
Kaavoitustilanne
Osayleiskaava
Rakennukset
saunarakennus, puuliiteri, talousrakennus, vaja Oma majakka, entinen betoninen linjaloisto, joka ei ole enää käytössä. Teräsportaat kattoterassille. Jännittävä vierailupaikka. Kaipaa pientä kunnostusta.
Liikenneyhteydet
Venepaikka mantereella noin 5 km päässä Bergstadin kartanon alueella Säluddenin ja Flintuddenin välisellä alueella. Helsingistä venepaikalle noin 45 km. Venepaikka sopii noin 6 metriselle veneelle. Autopaikka yhdelle autolle. Lisäpaikat mahdollisia. Tiemaksu noin 77 euroa/v.
Pihan kuvaus
Aurinkoa ympäri päivän! Uudisrakennuksia kiertää kutsuvat noin 150 m2 puuterassit. Idyllinen luonnonkaunis saari. Meri joka puolella. Ulkosaariston maastoa, sisäosassa puustoa. Hienot näköalat merelle ja ulapalle. Ranta on kalliota, hiekkarantaa sekä kivikkorantaa.
Ranta
 • Oma ranta
 • Rannan tyyppi: Meri
 • Suomenlahti
Jakama Eero
 • Jakama Eero

 • LKV, KTM

Lea Jakama Oy LKV [A]

Lea Jakama Oy LKV [A]

Tapiontori 3 C, 02100 Espoo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.