Omakotitalo, Päätalo+rantasauna/vierastalo+piharakennus+autotal, 323m2 3 902 m2 | 2 980 000 €

Suvisaaristo, Espoo, Suvisaarentie 11

Kuva: 1 / 36

Tällä Suvisaariston vanhan höyrylaivareitin varrella sijaitsevalla omarantaisella saaristolaistilalla on paljon tarinaa kerrottavana aina 1900-luvun alkuun asti. Tila on lohkottu suuremmasta kokonaisuudesta ja sen alueella sijaitsee 1900-luvun alun vanha suuri venevaja sekä vanha täysin kunnostettu talvilämmin rantasauna. Puutarha on säilytetty vanhassa kuosissaan ja siellä viihtyvät vanhat alppiruusu-, omena- ja lehtipuut. Erityisen hyvin tontilla viihtyvät vanhat, helppohoitoiset ja runsaasti kukkivat ruusupensaat. Rantaviivaa koristaa alkuperäinen käsin luonnonkivistä muurattu kivimuuri (katso kopterivideo).
Vanhaa rakennuskantaa ja maastomuotoa kunnioittaen tilalle rakennettiin vuonna 2001 uusi mansardikattoinen valkoinen saaristolaishuvila ympärivuotiseen käyttöön.
Tontille rakennettiin lisäksi erillinen kolmen auton lämmin autotalli ja lämmin työhuonetalo. Nämä sekä vanha suuri venevaja runsaine varastotiloineen ja vanha vierastalo rantasaunoineen muodostavat kauniin vanhan ajan saaristolaishuvilakonaisuuden.
Päärakennus sijaitsee etelään ja länteen avautuvalla tasaisella tontilla aivan meren rannalla. Merenpuolella on suuret puuterassit. Omaa rantaviivaa on noin 60 metriä ja rantaa reunustaa vanha kivimuuri. Merimaisemat ovat kuvauksellisen kauniit ja aurinkoa tulee iltaan asti. Rannassa on jykevä Marinetekin kelluva betonilaituri, johon pääsee suurellakin veneellä.
Päärakennuksen asuinpinta-ala on 187 m2 ja lisäksi on merelle avautuva katettu ja lasitettu terassi noin 15 m2. Talo on valmistunut 2001. Samana vuonna valmistui myös kolmen auton 65 kem2 lämmin talli. Lämmin noin 20 kem2 työhuonetalo rakennettiin 2013. Idyllinen talvilämmin noin 31 kem2 rantasauna on rakennettu noin 1950. Vanhan ajan suuri 125 m2 venevaja on 1900- luvun alkupuolelta ja sitä on laajennettu 1930-luvulla mm autotalliosalla. Korkeassa venevajassa on viihtyisät seurustelutilat. Päätalossa on maalämpö ja vesikiertoinen lattialämmitys. Edulliset asumiskulut. Kiinteistö sijaitsee Suvisaariston alkupäässä ja yhteydet Helsinkiin ovat hyvät.
Kiinteistöä ympäröi aita ja ajoliittymässä on sähköportti.
Esittely Lea Jakama 0400-441222, lea.jakama@leajakama.fi

Kohdetta myy

Jakama Sonja
TJ, asuntomyynti
+358 415299377

Lea Jakama Oy LKV [A]
Tapiontori 3 C, 02100 ESPOO
09 8676 555

Ota yhteyttä
Kohdenumero:9758374
Sijainti: Suvisaarentie 11 02380 Espoo, Suvisaaristo, Espoo
Omistusmuoto:Omistusasunto
Tyyppi:Omakotitalo
Huoneisto­selitelmä:Päätalo+rantasauna/vierastalo+piharakennus+autotal
Asunnon koko:Yli 5 huonetta
Asuintilojen pinta-ala:323 m2
Kokonaispinta-ala:428 m2
Muiden tilojen pinta-ala:105 m2
Lisätietoja pinta-alasta:Päärakennus 187 m2+15 m2 lasitettu terasi. Talvilämmin rantasauna/vierastalo 31 m2. Kolmen auton lämmin talli 65 m2. Lämmin piharakennus 20 m2. Venevaja 105 m2 , jonka yhteydessä lämmin autotalli/varastotila 20 m2. Yhteensä 428 m2. Päärakennuksen tilat kahdessa kerroksessa (ei kellareita). Kokonaispinta-ala on noin 239 krsm2. Tilat jakaantuvat seuraavasti: Sisääntulokerroksessa avara aula + olohuone (takka) + k + ruokailutila + vaatehuone + saunaosasto + 2 wc + suuri katettu ja lasitettu kuisti. Yläkertakerrassa suuri vapaa-ajan oh + 3 mh + kph + 2 wc. Yläkerrasta käynti kahdelle parvekkeelle. Päätalon merenpuolella laaja puuterassi.
Kerrokset: 2
Rakennusvuosi:2001
Käyttöönottovuosi:2001
Vapautuminen:Heti vapaa.
Velaton hinta: 2 980 000 €
Myyntihinta: 2 980 000 €
Kiinteistövero: 1 900 €/vuosi
Sähkölämmituskulut: 300 €/kk
Lisätietoja maksuista: Vesimaksu: oma mittari Vastiketa ei peritä. Kulut maksetaan käytön mukaan. Kaikki sähkö 300 €/kk sisältäen lämmityksen ja taloussähkön. Rantasauna ja autotallit pidetään myös talvella lämpiminä. Kiinteistövero noin 1.900 euroa/vuosi. Päätalossa maalämpö ja vesikiertoinen lattialämpö. Piharakennuksissa sähkölämmitys.
Tämä kohde omaksi? Kuukausierä 10 352
Avaa lainalaskuri
Sauna: Asunnossa on sauna
Tulisija: Takka
Takka päätalossa ja rantasaunassa
Parveke:
Parvekkeen kuvaus: Parveketyyppi: ulostyönnetty Ilmansuunta: itään,länteen
Asuntoon kuuluu: satelliittiantenni
Kohteen kuvaus:
Energialuokka: Ei energiatodistusta
Asbestikartoitus:
Asunnon kunto: Hyvä,
Lämmitysjärjestelmän kuvaus: Maalämpö Maalämpö, vesikiertoinen lattialämpö
Lämmitysjärjestelmä:
Vesi:vesiosuuskunta Lisätietoja: Suvisaariston vesiosuuskunta (vesi ja viemäri) kytketty Espoon kunnallistekniikkaan.
Viemäri:vesiosuuskunta
Sähköliittymä siirtyy:Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit: Pääasiallinen rakennusmateriaali: Puu
Lattiamateriaalit: Päätalossa pääosin vaahteraparkettia. Keittiö, aula ja kosteat tilat laattaa. Rantasaunassa kosteat tilat laattaa ja saunatupa lautaa.
Katto: Mansardi
Kattomateriaalit: Tiili
Kate: Tiili
Keittiö: Päätalossa tilava valkoinen Avestian keittiö, jossa korkeakiiltoiset kaapistot ja corian työtasot. Suuri lasiovinen astiakaappi. Mielen keraaminen 90 cm liesi, Gaggennaun liesituuletin, upotettu Mielen uuni, Mielen apk, Mielen mikro. Jk/pakastin, jossa jääpalakone. Viinikaappi. Kodinhoitohuoneessa lisäksi Huurteen kotikylmiö. Laattalattia. Keittiössä arkiruokailutila. Rantasaunassa pienoiskeittiö.
Kylpyhuone: 4 wc. Päätalossa saunaosasto (heti valmis Harvian kiuas). Kph. Lisäksi rantasauna (Harvian hetivalmis kiuas). Päätalossa khh. Kaikki kosteat tilat vaaleaa kaakelia.
WC-tilojen kuvaus: 4 wc
Saunan kuvaus: Päätalossa sauna ja lisäksi erillinen talvilämmin rantasauna.
Kodinhoitohuoneen kuvaus Kuvaus: Khh:ssa paljon säilytystilaa, uusi Mielen pesukone. Kuivauskaappi.
Makuuhuoneiden kuvaus: Lukumäärä: 4
Säilytystilojen kuvaus Komeroita. Vaatehuone. Varastotilaa. Tilava autotalli. Varastorakennus.
Tontin omistus: Oma
Tontin tyyppi: Rantatontti
Tontin pinta-ala: 3 902 m2
Lisätietoa tontista: Tie perille
Lisätietoa tontista: Hoidettua puistopihaa, nurmikenttää, kivetystä. Runsaasti istutuksia. Suuria arvopuita. Osa tontista luonnontilassa ja kielometsää.
Kaavoitustilanne: Osayleiskaava
Kaavoitustiedot: Osayleiskaava. Rakennusoikeus käytetty.
Rakennukset: asuinrakennus, saunarakennus, autotalli, puuliiteri, talousrakennus, varasto
Näkymät: Merelle länten ja etelään ja puutarhaan
Palvelut: Palvelut: Soukka, Espoonlahti 3 km. Suvisaariston erinomainen Saaristolaiskauppa 0,5 km. Vikingaborgin päiväkoti 100 m.
Liikenne­yhteydet: Bussipysäkki 100 metriä. Helsingin Ruoholahteen 18 km, 15 minuuttia
Ranta: Oma ranta
Rannan tyyppi: Meri
Vesistön nimi: Suomenlahti

Ota yhteyttä

Jakama Sonja
TJ, asuntomyynti
+358 415299377
Lea Jakama Oy LKV [A]
Tapiontori 3 C, 02100 ESPOO
09 8676 555
* Sähköposti tai puhelinnumero on annettava
Lähetä viesti myyjälle Soita myyjälle