Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

Lea Jakama Oy LKV [A]
Lea Jakama Oy LKV [A]

Omakotitontti

Makasiinitie 36, Saunaniemi, Espoo

Hinta

790 000 €

Koko

2 411

Omakotitontti

Makasiinitie 36, Saunaniemi, Espoo

Hinta

790 000 €

Koko

2 411

Espoon Saunaniemessä parhaimmalla paikalla kaksi upeaa merenrantatonttia ja avarat merinäköalat etelään Espoonlahdelle. Myytävänä olevat kaksi rakennuspaikkaa B ja C sijaitsevat kolmen perheen asunto-osakeyhtiössä, jossa yksi erillistalo A on jo valmiina. B-rakennuspaikka on noin 1955 m2 ja sen rakennusoikeus on erillispientalo 293 krsm2 + 15 % varasto yms. tiloja + 20 krsm2 rantasauna. C-rakennuspaikka on noin 2411 m2 ja sen rakennusoikeus on erillispientalo 350 krsm2 + 15 % varasto yms. tiloja + 20 krsm2 rantasauna. Alueen kaavamerkintä AO sallii erillispientalojen ja paritalojen rakentamisen. C alueelle voisi saada mahtumaan kaksi erillistaloa ja B-alueelle paritaloasunnon edellyttäen että sijaitsevaty kaavakarttaan merkityllä rakennusalueella. Alueen hallinta on jaettu osakkaitten kesken kolmeen osaan ja tontit lohkottu kolmeen osaan. Jokainen vastaa oman talonsa rakentamisesta ja tulevaisuuden remonteista kuten omakotitalossa. Helppo paikka rakentaa. Maaperätutkimus tehty. Asemakaava vahvistettu. Tämän tontin eteen ei tule rantaraittia. Kohteen ranta on täytetty merirajaan asti kesällä 2017 ja tontti on myös siivottu. Edessä oleva kaislikko voidaan ruopata kunhan siihen haetaan asiaan kuuluvat luvat. Kaupan kohteena on asunto-osakeyhtiön osakkeet ja varainsiirtovero on 2 %. C-osa vhp 790.000 euroa ja B-osa vhp 750.000 euroa Tiedustelut Eero Jakama 0400-303031

EsittelyKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
9679176
Sijainti
Vapautuminen
Heti vapaa.
Velaton hinta
  • 790 000 €
Myyntihinta
  • 790 000 €
Kohteen kuvaus
Jokainen osakas vastaa hallinta-alueensa rakentamisesta itsenäisesti. Yhtiöjärjestyksessä on yksityiskohtaiset säännöt rakentamisesta ja vastuujaosta. Kaupan kohteelle on laadittu alustava suunnitelma omakotitalolle ja siitä on esitteessä havainnekuvat. Suunnitelma ei sido ostajaa.
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Tontin omistus
Oma
Tontin tyyppi
Rantatontti
Tontin pinta-ala
2 411
Lisätietoja tontista
Totilata on esteettömät merinäköalat etelään Espoonlahdelle
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Alueen kaavamerkintä AO sallii erillispientalojen ja paritalojen rakentamisen. C alueelle voisi saada mahtumaan kaksi erillistaloa ja B-alueelle paritaloasunnon edellyttäen että sijaitsevaty kaavakarttaan merkityllä rakennusalueella.
Kaavoitustiedot
Asemakaava. Kaavassa erillispientalojen korttelialue. AO II e=0.15. Hallinta-alueelle C saa rakentaa saa rakentaa kahteen kerrokseen erillispientalon 350 krsm2 + 52 krsm2 (15 %) varasto-, viherhuone- tai autotallitiloja + 20 krsm2 rantasaunan. Katso tarkemmin kaavamääräykset. Lisätietoja Espoon kaupungilta 81621.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Palvelut: Koulut ja muut hyvät palvelut Saunalahdessa ja Espoonlahdessa
Liikenneyhteydet
Bussille noin 1,2 km.
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Meri
  • Ranta osin ruopattu ja ranta-aluetta nostettu täytemaalla
  • Suomenlahti
Jakama Eero
  • Jakama Eero

  • LKV, KTM

Lea Jakama Oy LKV [A]

Lea Jakama Oy LKV [A]

Tapiontori 3 C, 02100 Espoo

SKVL jäsenyritys

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.