Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

Metsähallitus
RA 41

Vapaa-ajan tontti

Olos (RA 35/1), Ketunraitti Kortteli 35 Tontti 1, Olos, Muonio

Hinta

21 000 €

Koko

1 836

Vapaa-ajan tontti

Olos (RA 35/1), Ketunraitti Kortteli 35 Tontti 1, Olos, Muonio

Hinta

21 000 €

Koko

1 836

Olostunturi perinteinen tunturikeskus, jossa hyvin hoidetut, monipuoliset murtomaa-hiihtoladut sekä laskettelurinteet. Kesäaikana Oloksen alueella ja sen ympäristössä on erinomaiset mahdollisuudet retkeilyyn ja luonnosta nauttimiseen. Olostunturin matkailukeskuksen lisäksi lyhyen matkan päässä ovat Ylläs-, Pallas- sekä Levitunturit sekä Pallas-Ylläs kansallispuisto. Lohijokena suositulle Muoniojoelle on matkaa vain n. 10 km. Kohde on mahdollista myös vuokrata. Lisätietoa vuokrauksesta kohdassa Kohteen käyttö- ja luovutusrajoitukset

EsittelyKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
9678977
Sijainti
  • Muonio  Olos
  • Olos (RA 35/1), Ketunraitti Kortteli 35 Tontti 1, 99300 Muonio
Velaton hinta
  • 21 000 €
Myyntihinta
  • 21 000 €
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
498-401-293-79
Tontin tyyppi
Matkailukeskustontti
Tontin pinta-ala
1 836
Tie perille
Kyllä
Rakennusoikeuden pinta-ala
100
Tontin nimi
35
Käyttö- ja luovutusrajoitukset
Tontin voit aina vuokrata. Elinkustannusindeksiin sidottu vuosivuokra on 6 % myyntihinnasta. Vuokralaisella on vuokrakauden aikana etuoikeus neuvotella tontin ostamisesta. Myyntihinta on aina Metsähallituksen myyntihetkellä määrittämän hintatason mukainen Lisätietoa vuokrauksesta myyjältä.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Palvelut: Muonion kirkonkylän palvelut vajaa 10 km päässä alueelta. Lisätietoa palveluista: Oloksen hiihtokeskuspalvelut laskettelurinteet, ladut, ravintola. Kittilään Levikeskukseen on matkaa vain vajaa 60 km ja Ylläkselle Äkäslompoloon vajaa 50 km.
Liikenneyhteydet
Omalla kulkuneuvolla, lentokenttä Kittilässä ja Rovaniemellä, rautatie Kolariin ja Rovaniemelle. Yleisen tien Muonio-Kittilä läheisyydessä.
Ajo-ohjeet
Kittilä-Muonio tieltä Oloksen hiihtokeskukseen Oloksentielle ja risteyksesta oikealle kortteli RA 30 vasemmalle Jäniksentielle. Tontti sijoittuu tien oikealle puolelle. Kortteli RA 35 Oloksentieltä Ketuntielle, ensimmäinen risteys vasemmalle Ketunraitti ja edelleen oikealle Ketunkuono. Tontti sijoittuu Ketunraitin ja Ketunkuonon teiden risteykseen. RA 36 ja 41 sijoittuvat Ketuntien varteen tien oikealle puolelle.
Kaltiokumpu Ulla-Maija
  • Kaltiokumpu Ulla-Maija

  • Myyntineuvottelija

Metsähallitus

Metsähallitus

Ratatie 11, 01300 Vantaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.