Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

RE/MAX Plaza | Casate Oy

Vapaa-ajan tontti

Korpijoentie, Sodankylä, Sodankylä

Hinta

198 000 €

Koko

141 560

Vapaa-ajan tontti

Korpijoentie, Sodankylä, Sodankylä

Hinta

198 000 €

Koko

141 560

Vastaavia joenrantapaikkoja on Keski-Lapissa harvoin tarjolla. Väljät maisemat avautuvat länteen ja kaikilla on omaa jokirantaa. Alue, 14,156 ha, sijaitsee n. 20 km Sodankylästä etelään päin. Alue rajoittuu lähes koskemattomiin erämaa-alueisiin, siitä huolimatta Keski-Lapin suosituimmat matkailun kohteet ja huvittelupaikat ovat kätevästi alle puolentoista tunnin automatkan päässä. Rauhaisat valtion metsäalueet ja Pyhä-Luoston luonnonsuojelualueen retki- ja vaellusreitit palveluineen ovat "kivenheiton" päässä. Väljät ja aurinkoiset rakennuspaikat sijaitsevat yli 100 metriä leveän Kitisen joen rannalla. Myytävien kohteiden tontin pinta-alan koko voidaan sovittaa (min. 1 ha - max 14 ha) ostajan toiveiden mukaan. Rantaan laskeutuvalta, 12 m korkealta mäntykukkulalta länteen avautuvat isot rantatontit sijaitsevat Sodankylän eteläpuolella, yli 100 m leveän Kitisenjoen itärannalla. Ostajalle on tarjolla omaa jokirantaa, vähintään 70 metriä - ja maksimissaan jopa 600 metriä. Lisäksi tontin omistaja saa käyttöönsä mm. osuudet osakaskunnan yhteisiin kalastusoikeuksiin läheisessä Orajärven vesistössä. Kohteen maapohja on pääsääntöisesti kangasmaastoa ja alueella on syksyisin runsaat ja monipuoliset sieni- ja marjamaat. Ympäröivät valtion metsät tarjoavat metsästäjälle runsaasti jahti mahdollisuuksia. Paikallisen metsästysseuran kautta voi järjestyä optio mm. hirvijahtiin osallistumiseen. Rakennuspaikat on sijoitettu loivaan ja auringon laskun suuntaan avautuvaan rinteeseen. Kovapohjaiseen ja mäntyvaltaiseen metsään voi rakentaa monimuotoisia ja yksilöllisiä vapaa-ajan asuntoja. Alueelle on kaavoitettu 300 neliömetrin rakennuspaikkoja neljä kappaletta, joilla jokaisella on rakennusoikeutta 150 m2 + 150 m2. Tarvittaessa ne voidaan jakaa kahdeksi tontiksi ja muodostaa omiksi lomakiinteistöiksi. Jos haluaa rakentaa isomman lomaresidenssin, voi yhdistää kahden vierekkäisen tontin rakennusoikeudet, jolloin yhdelle tontille muodostuu rakennusoikeutta hulppeat 600 m2. Myytävän Papinrannan - alueen pinta-ala on 14,156 hehtaaria ja se on ostettavissa myös kokonaisuutena hintaan 198000,- €. Tällöin omistaja voi itse mitoittaa ja suunnitella koko 1200 m2:n rakennusoikeuden käytön 14 hehtaarin alueella haluamallaan tavalla. Luonnollisesti em. rakennusoikeuksien uudelleen yhdistelyt edellyttävät kunnan maankäyttöviranomaisten hyväksynnän.

EsittelyKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
9677627
Sijainti
Vapautuminen
Heti vapaa.
Velaton hinta
  • 198 000 €
Myyntihinta
  • 198 000 €
Kiinteistövero
50,00 € / vuosi
Lisätiedot maksuista
Tiemaksu: 50
Tontin omistus
Oma
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
141 560
Tie perille
Kyllä
Rakennusoikeuden pinta-ala
1200
Tontin nimi
Papinranta
Kaavoitustiedot
Sodankylä / Kaavoitus
Kaavoitustilanne
Yleiskaava, Ranta-asemakaava
Palvelut
Palvelut: Kauppa ja palvelut Sodankylän kuntataajamassa ja Luoston matkailukeskuksessa. Posti ja terveysasema Sodankylän kirkonkylällä, n. 20 km päässä.
Liikenneyhteydet
Rovaniemen lentokentältä reilun tunnin (E75) ajomatka, n. 120 km. Sodankylän kuntakeskukseen on matkaa n. 20 km.
Ajo-ohjeet
Autolla pääsee perille kohteeseen: Aluksi E75 tieltä Askan kylän pohjoispuolelta Kurkiaskan voimalaitokselle ja sitten Kitisen joen yli, jonka jälkeen etelään haarautuu Korpijoen soratie, jota pitkin kohteeseen on n. 4 km.
Ranta
  • Oma ranta
  • Kitisenjoen ranta on pengerretty
Kauhanen Marjo
  • Kauhanen Marjo

  • Toimitusjohtaja, yrittäjä, LKV, KiAT, NHS, YTM

RE/MAX Plaza | Casate Oy

RE/MAX Plaza | Casate Oy

Kirkkokatu 17 C 28, 90100 Oulu

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.