Omakotitalo, 4h, k, khh, wc/kph, s, erill. wc, 152m2 7 465 m2 | 298 000 €

Linnanpelto, Sipoo, Vanha Kuninkaantie 154

Kuva: 1 / 17

Viimeistelyä vailla oleva laadukkaasti rakennettu omakotitalo isolla suojaisalla tontilla. Talo on arkkitehdin suunnittelema ns. matalaenergiatalo ja sen suunnittelussa on korostettu ekologisuutta, laatua ja kestävyyttä. Hyvä tilaisuus ihmisille, jotka haluavat rakentaa itselleen laadukkaan kodin luonnon helmaan. Täällä asut kuin herran kukkarossa. Soita ja sovi omasta esittelystäsi!

Myynti ja tiedustelut: LKV Stefan Bergdahl, 040 481 2990 tai stefan.bergdahl@huom.fi

Jag betjänar även på svenska.

Kohdetta myy

Bergdahl Stefan
yrittäjä, kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT
040 481 2990

Huom! | Uudenmaan Laatuvälitys Oy
Tekniikankaari 1, 06100 Porvoo
010 315 7157

Ota yhteyttä
Kohdenumero:9636005
Sijainti: Vanha Kuninkaantie 154 04130 Sipoo, Linnanpelto, Sipoo
Omistusmuoto:Omistusasunto
Tyyppi:Omakotitalo
Huoneisto­selitelmä:4h, k, khh, wc/kph, s, erill. wc
Asunnon koko:4 huonetta
Asuintilojen pinta-ala:152 m2
Kokonaispinta-ala:152 m2
Lisätietoja pinta-alasta:Pääpiirustusten mukaan talon kerros- ja kokonaispinta-ala on 152 m². Huoneistoala ei ole tiedossa. Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu, kauppahinta ei ole pinta-alaperusteinen.
Kerrokset: 1
Vapautuminen:Heti vapaa.
Velaton hinta: 298 000 €
Myyntihinta: 298 000 €
Kiinteistövero: 330,57 €/vuosi
Lisätietoja maksuista: Kiinteistövero 330,57 € (v. 2015). Ostaja maksaa varainsiirtoveron 4 % kiinteistön kauppahinnasta sekä lainhuudon hakemisesta aiheutuvat kustannukset. Ostajan on lisäksi jatkossa varauduttava seuraaviin kuluihin: jätehuollon perusmaksu 2,33 €/kk, mahdolliset viemärityhjennykset (riippuu järjestelmästä), puhtaanapitomaksu käytön mukaan, esim. 240 L sekajäteastian tyhjennys maksaa Sipoossa 6,60 €/krt (www.rosknroll.fi 26.1.2017).
Tämä kohde omaksi? Kuukausierä 1 035
Avaa lainalaskuri
Sauna: Asunnossa on sauna
Tulisija: Takkavaraus
Tilojen kuvaus:
Kohteen kuvaus:
Energialuokka: Ei energiatodistusta Energiatodistusta teetetään ennen kaupantekoa.
Asunnon kunto: Hyvä, Talo on keskeneräinen, mutta erittäin laadukkaasti rakennettu.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus: Suunniteltu suorasähköiseksi + takka + ilmalämpöpumppu
Lämmitysjärjestelmä:
Vesi:Lisätietoja: Kunnan vesijohto tontin rajalla
Sähköliittymä siirtyy:Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit: Pääasiallinen rakennusmateriaali: Puu
Rakennusmateriaali: Talo on arkkitehdin suunnittelema ja rakennettu pitkästä puusta. Kaikki palkit (ylä- ja alapohjapalkit moderneja i-palkkeja, minimaalinen kylmäsilta!) ja eristeet (selluvilla) ovat vaatimustasoa paksummat. Ylä- ja alapohjan sekä seinien lämmöneristeenä toimii puhallusvilla (seinissä 250 mm, lattiassa 300-350 mm ja katossa 550 mm). Lisäksi seiniin suunniteltu 50 mm Ekovilla levyt. Kaikki käytetyt eristeet ovat Ekovilla selluvillaa. Dynaaminen muoviton rakenne.
Katto: Kattotyyppi: pulpettikatto
Kate: Huopa
Keittiö: Keittiötä ei vielä ole asennettu.
Kylpyhuone: Pesutiloja ei vielä ole rakennettu.
WC-tilojen kuvaus: Wc:tä ei vielä ole rakennettu.
Saunan kuvaus: Saunaa suunniteltu, ei vielä ole rakennettu.
Kodinhoitohuoneen kuvaus Kuvaus: Kodinhoitohuonetta ei vielä ole rakennettu.
Makuuhuoneiden kuvaus: Lukumäärä: 3
Makuuhuoneista puuttuu väliseinät (rungot tehty) ja pinnoitteet.
Säilytystilojen kuvaus Tuulettuva alapohja, joka korkeudeltaan mahdollistaa huoneiden ja harrastustilojen rakentamisen kellarikerrokseen.
Tontin omistus: Oma
Kiinteistötunnus: 753-402-29-1
Tontin pinta-ala: 7 465 m2
Lisätietoa tontista: Tie perille
Tontin nimi: Lill-Berga
Lisätietoja rakennusoikeudesta: Yleisiä määräyksiä asemakaava-alueiden ulkopuolisilla alueilla mm: Rakennuspaikalle saa rakentaa enintään yhden yksiasuntoisen yksikerroksisen asuinrakennuksen, jonka kerrosala on enintään 300 m², tai useampaan kuin yhteen tasoon tai kerrokseen rakennettavan yksiasuntoisen asuinrakennuksen, jonka kerrosala on enintään 400 m². Rakennuspaikalle voi rakentaa kerrosalaltaan enintään 100 m²:n suuruisen sivuasunnon. Rakennuksen tulee kuulua samaan pihapiiriin päärakennuksen kanssa ja pääsääntöisesti hyödyntää samoja teknisiä järjestelmiä ja tieliittymää kuin päärakennus. Olemassa olevaan rakennukseen rakennettava sivuasunto saa olla huoneistoalaltaan enintään 70 m². Sivuasunto ja päärakennus muodostavat kokonaisuuden, jota ei maanmittaustoimituksella saa erottaa itsenäisiksi kiinteistöiksi. Rakennuspaikalle saa asuinrakennuksen lisäksi rakentaa sen käyttötarkoitukseen liittyviä erillisiä talousrakennuksia, joiden yhteenlaskettu kerrosala saa olla enintään 150 m². Yhteenlaskettu kokonaiskerrosala saa olla enintään 10 % rakennuspaikan pinta-alasta. Asemakaava-alueen ulkopuolella tulee hakea suunnittelutarveratkaisua, tai poikkeamispäätöstä (riippuu mm. alueesta), ennen varsinaista rakennuslupaa. Nykyisen rakennuksen rakennuslupa voimassa 01.01.2018 asti.
Kaavoitustilanne: Yleiskaava
Kaavoitustiedot: MTH-alue (haja-asutusalue). Lisätietoja: Sipoon kunta, (09) 235 31
Rakennukset: huvimaja grillillä
Palvelut: Palvelut: Päiväkoti: Kunnalliset päiväkodit P-Sipoon alueella: 3 suom. päiväkotia: Huvikumpu, Metsätie, Talma, 1 kaksikielinen päiväkoti: Nikkilän päiväkoti - Nickby Daghem, 1 ympärivuorokautinen kaksikielinen päiväkoti: Kartanon päiväkoti - Nickbygårds Daghem, 1 kielikylpypäiväkoti: Leppätie, 1 suom. ryhmäperhepäiväkoti: Pikkupirtti, 2 ruots.päiväkotia: Lillbonden, Solåker, 1 ruots. ryhmäperhepäiväkoti: Södra Paipis gruppis. Palvelut: Nikkilän keskustaan, jossa mm. useampi pankki, R-Kioski, S-Market, jossa myös kukkakauppa, optikko ja Alko, K-Supermarket ja ABC noin 5,5-5,7 km. Koulut: Ruots: Kungsvägens skola (lk. 7.-9.) n. 6,2 km, Kyrkoby skola (lk. 1.-6.) n. 6,4 km, Sibbo Gymnasium n. 6,4 km. Suom: Lukkarin koulu (lk. 1.-6.) n. 6 km, Sipoonjoen koulu (lk. 7.-9.) n. 6,2 km, Leppätien koulu (lk. 1.-6.) n. 6,7 km, Sipoon lukio n. 6 km. Sipoon kunnassa toimii yhteensä 15 perusopetuksen oppilaitosta ja toimipistettä: kahdeksan ruotsinkielistä alakoulua ja yksi ruotsinkielinen yläkoulu (Kungsvägens skola) sekä neljä suomenkielistä alakoulua, yksi suomenkielinen yhtenäiskoulu (Sipoonlahden koulu) ja yksi suomenkielinen yläkoulu (Sipoonjoen koulu). Koulukeskuksessa Nikkilän sydän on suomen- ja ruotsinkieliset yläkoulut (Sipoonjoen koulu ja Kungsvägens skola) yhdistetty samaan koulurakennukseen.
Liikenne­yhteydet: Bussille (Hki-Porvoo-Hki) noin 350 m.

Ota yhteyttä

Bergdahl Stefan
yrittäjä, kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT
040 481 2990
Huom! | Uudenmaan Laatuvälitys Oy
Tekniikankaari 1, 06100 Porvoo
010 315 7157
* Sähköposti tai puhelinnumero on annettava
Lähetä viesti myyjälle Soita myyjälle