Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

Mökki tai huvila

Kotolantie 240a, Vaalimaa, Virolahti

Hinta

138 000 €

Koko

65

Vuosi

-

Mökki tai huvila

Kotolantie 240a, Vaalimaa, Virolahti

Hinta

138 000 €

Koko

65

Vuosi

-

Taiteilijakoti, kesämökki, piilopirtti, jonne pääsee helposti vai antoisa puuhastelupaikka puutarhafriikille lukuisine marjapensaineen ja omenapuineen, viljelyaloineen vai kalahullulle lohiparatiisi - reilu pätkä omaa lohijoen, Vaalimaanjoen, rantaa vai parin sukupolven perheelle tai suvulle tai kesäparatiisi suurine leikki- ja pelialueineen? Vai muovaisitko paikasta hevostilan muutamalle hevoselle?! Tilalla voi jatkaa edellisten omistajien jo pitkään harjoittamaa luomuviljelyä. Tunnelmallinen upea hirsimökki vuodelta 1979 korkealla kalliolla sopii ympärivuotiseksi asunnoksikin, vaikka kaivannee vähän faceliftausta. Mökki on rakennettu pohjalaisesta hirsitalosta saaduista upeista hirsistä. Uushirsinen saunamökki pellon reunalla on vuodelta 1992 - sieltä kipaisee joelle uimaan! Joen rannassa on mainio grillipaikka uimarantoineen. Jos ihan rantasaunaa tekisi mieli, tynnyrisauna kunnostamista kaipaavan grillipaikan vieressä voisi täydentää riemua. Omaa rantaa on parisataa metriä. Ranta-alueelta saa pitkäksi aikaa polttopuita tai puuta muuhun käyttöön. Tilalla on myös kaksi vajarakennusta, jos on tarvetta varastotilalle. Sarat käyvät viljelykseen, mutta jos mielit pelikenttiä eri tarkoituksiin, tasaista tilaa, hyvää viljelysmaata riittää. Tilan puusto tarjoaa vaihtoehtoja jaloista lehtipuista kuiviin näreisiin, mistä kukin pitää. On koivukujannetta, tammimetsikköä, muhkeaa lepikkoa. Tilan kokonaispinta-ala on 1,8 hehtaaria, käytetään sitä sitten hyötyyn tai iloitteluun tai molempiin, mahdollisuuksia on. Ota yhteys välittäjään, tule katsomaan. p 040 557 2505 tai kirsi.maasalo@remax.fi Wonderful area very close to the Eastern border and Vaalimaa is waiting for you. The size of the area is about 1,8 ha with one chalet and one sauna building and two store houses. The chalet is on a "high" hill in the middle of forest. The sauna house is on the field level. The vegatation is variable from berry bushes and fruit trees to oaks and spruces and pines. The area has the strand line about 200 meters of a "salmon river" Vaalimaanjoki. There is also a grill and an owen for smoked fish preparation. The owners have used only natural fertilization since nineties. The place is easy to reach from the motorway via Virojoki or directly from Vaalimaa. Please ask for further information kirsi.maasalo@remax.fi or +358 40 40 557 2505.

EsittelyKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
9623587
Sijainti
Omistusmuoto
Asuintilojen pinta-ala
65
Kokonaispinta-ala
65
Lisätietoja pinta-alasta
Talossa on avoin alakerta keittiöineen ja saunoineen ja yläkertana on parvi
Käyttöönottovuosi
1979
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan, viimeistään kaksi kuukautta kaupasta
Velaton hinta
  • 138 000 €
Myyntihinta
  • 138 000 €
Tulisija
  • Takka
Lisätietoja kunnosta
Talossa on pidetty peruslämpö myös talvisin.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Takka ja sähkölämmitys
Vesihuollon kuvaus
kaivo, oma vesijohto
Viemäri
oma
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Kohde on talviasuttava
Kohde on talviasuttava
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali: Hirsi, Rakennusmateriaali: Asuinrakennus on veistetystä hirrestä, taiteilijahuviloiden tapaan tunnelmallinen.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
935-429-9-160-6
Tontin pinta-ala
18 491
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tila muodostuu kahdesta erillisestä tilasta, Vironperästä, 935-429- 9-160-6, (1,3426 ha) ja Pellavasmaasta, 935-429-9-144, (0,5065 ha), Vironperällä on korkea kallio, missä sijaitsee hirsinen asuinrakennus ja marjapensaita ja peltoaluetta. Peltoalueen reunassa on hirsinen saunarakennus, jossa on sauna ja saunatupa pikkukeittiöineen. Pellavasmaa on rehevä, pitkänomainen puustoinen joenrantasuikale.
Tontin nimi
Vironperä
Kaavoitustiedot
Alue on kaavoituksen ulkopuolella eli rakentaminen vaatii poikkeusluvan.
Kaavoitustilanne
Haja-asutusalue
Rakennukset
saunarakennus, talousrakennus Saunarakennus on pyöröhirsinen ja vuodelta 1992. Vaja on kaksikerroksinen, alkuaan marjanviljelyn tarpeisiin rakennettu.
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Joki
  • Ranta on joenrantaa, maasto on rehevää ja rantakasvillisuutta on paljon.
  • Vaalimaan joki
Maasalo Kirsi
  • Maasalo Kirsi

  • LKV,LVV,MMM,MH

RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

Laivurinrinne 1, 00120 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.