Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

Metsähallitus

Vapaa-ajan tontti

Kaunispää Laanipalo (276/5),Naavatie Kortteli 276 Tontti 5, Saariselkä, Inari

Hinta

46 000 €

Koko

1 971

Vapaa-ajan tontti

Kaunispää Laanipalo (276/5),Naavatie Kortteli 276 Tontti 5, Saariselkä, Inari

Hinta

46 000 €

Koko

1 971

Laanipalon tonttialue sijaitsee vain noin parin kilometrin päässä Saariselän palveluista. Tasokkaiden palveluiden lisäksi Saariselällä on tarjota laskettelurinteiden lisäksi luonnossa liikkujalle runsaasti hyvin merkittyjä hiihto- ja vaellusreittejä. Erämaat avautuvat joka suuntaan: Idässä on varsinainen Saariselkä, lännessä Ivalojoen kullanhohtoinen erämaa, pohjoisessa Luton ja Tsarmitunturin kairat ja etelässä Sompion aavat. Tontti RA 276-5 on kadun päähän sijoittuva, erinomainen rakennuspaikka. Kohde on mahdollista myös vuokrata. Lisätietoa vuokrauksesta kohdassa Kohteen käyttö- ja luovutusrajoitukset

Tulosta PDF
print
EsittelyKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
9563184
Sijainti
  • Inari Saariselkä
  • Kaunispää Laanipalo (276/5),Naavatie Kortteli 276 Tontti 5, 99830 Saariselkä
Velaton hinta
  • 46 000 €
Myyntihinta
  • 46 000 €
Lisätiedot maksuista
Saariselän alueen latujen ylläpidosta vastaa Saariselän huolto-osuuskunta. Latuhuolto-osuuskuntaan liittyvät alueen loma- ja liiketontin omistajat/haltijat.
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
148-893-104-1
Tontin tyyppi
Matkailukeskustontti
Tontin pinta-ala
1 971
Tie perille
Kyllä
Rakennusoikeuden pinta-ala
200
Tontin nimi
276
Käyttö- ja luovutusrajoitukset
Tontin voit aina vuokrata. Indeksiin sidottu vuosivuokra on 6 % tontin myyntihinnasta. Vuokralaisella on vuokrakauden aikana etuoikeus neuvotella tontin ostamisesta. Myyntihinta on aina Metsähallituksen myyntihetkellä määrittämän hintatason mukainen. Lisätietoa vuokrauksesta myyjältä.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Palvelut: Saariselän matkailukeskuksen palvelut liikekeskus, kylpylä, ravintoloita, hotelleja ym. aktiviteetteja välittömässä läheisyydessä. Alueelta on matkaa Ivalon kirkonkylään noin 30 km.
Liikenneyhteydet
Omalla kulkuneuvolla, lentokenttä Ivalossa, linja-autoyhteys Saariselälle Rovaniemeltä ja Ivalosta, lähin rautatieasema Rovaniemellä. Saariselän alue sijaitsee 4-tien läheisyydessä.
Ajo-ohjeet
4-tieltä käännytään oikealle Laanilaan Laanilantietä Saariselän suuntaan noin kilometri ja edelleen vasemmalle Laanipalontielle. Saariselältä tultaessa noin 2 km Saariseläntie-Laanilantie-Laanipalontie-Luppotie-Naavatie. Tontti sijoittuu Naavatien päähän tien oikealle puolelle.
Kaltiokumpu Ulla-Maija
  • Kaltiokumpu Ulla-Maija

  • Myyntineuvottelija

Metsähallitus

Metsähallitus

Ratatie 11, 01300 Vantaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.