Asuntokauppiaat LKV Oy
Asuntokauppiaat LKV Oy

Paritalo | 4H + K + S + KHH + PIHA (yhtiöj. 4H + K + S)

Saarenmaankatu 8, Ramsinranta, Vuosaari, Helsinki

Hinta

479 000 €

Koko

103 m²

Vuosi

2008

Tervetuloa unelmiesi kotiin Ramsinrannan sydämessä! Koe merellisen elämän lumo Ramsinrannassa, Vuosaaren idyllisellä pientaloalueella, Asunto Oy Helsingin Tritonin viihtyisässä paritaloyhtiössä. Tämä koti sijaitsee Kallvikin ja Ramsinniemen suojeltujen niemien välissä, uimarantojen ja luontopolkujen kutsuvassa läheisyydessä. Myyntiin tarjottava asunto heijastaa suunnittelun huippua: tehokkuutta ja edustavuutta. Alakerran tilava keittiö, ruokailutila ja olohuone muodostavat yhtenäisen, valoisan kokonaisuuden. Olohuoneesta avautuu näkymä suojaisalle terassille ja vehreälle takapihalle. Keittiön saareke ja runsaat kaapistot täyttävät vaativankin kotikokin toiveet. Alakerrasta löytyvät myös makuuhuone, erillinen WC ja suihku. Yläkerrassa odottavat kaksi makuuhuonetta, tilava aula, toinen WC, sauna sekä kylpyhuone kodinhoitohuoneineen. Päämakuuhuoneesta pääset suurelle, lasitetulle parvekkeelle nauttimaan vehreistä näkymistä, ja kyllä täältä merikin pilkottaa. Asunnon edustalla on oma autopaikka varustettuna sähköauton latauslaitteella, ja käytössäsi on myös tilava ulkovarasto. Taloyhtiö sijaitsee korkealla kalliolla, ja sisäpihaa koristavat luonnonmukaiset metsä- ja kallioalueet. Lapsiperheitä hellii suojaisa piha leikkipaikkoineen. Taloyhtiön maine on erinomainen, ja se tarjoaa turvallisen ja viihtyisän ympäristön uuteen kotiisi muuttamiseen. Lähiympäristössä vallitsee rauhallinen tunnelma, ja Vuosaaren alue kehittyy jatkuvasti. Ranta on vain sadan metrin päässä, ja lähistöllä on useita uimarantoja sekä luontopolkuja. Nauti myös lähellä sijaitsevan Natura Vivan melontakeskuksen palveluista, Hotelli Rantapuiston illallisista ja Itiksen, Eastonin sekä Columbuksen kauppakeskusten monipuolisista palveluista. Helsingin keskustaan pääset joustavasti joko autolla tai julkisilla liikennevälineillä. Koe itse Ramsinrannan viehätys – tervetuloa esittelyyn! Ota yhteyttä ja kutsu tämä koti omaksesi: Anna Tapojärvi +358405878010 | anna@asuntokauppiaat.fi Helsingin Asuntokauppiaat LKV Oy Sofiankatu 4 C, Helsinki www.asuntokauppiasanna.fi Seuraa minua somessa: Hanki rahanarvoisia vinkkejä asuntokauppaan seuraamalla minua Facebookissa ja Instagramissa: - Facebook: Asuntokauppias Anna - Instagram: @AsuntokauppiasAnna Anna on laatuauktorisoitu ja laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, Kiat, joka toimii kaupanvahvistajana. Huom: Asuntoportaalien tiedot ovat vain pintaraapaisu. Saadaksesi kattavamman kuvan ja virallisen myyntiesitteen, ota yhteyttä Annaan suoraan. Hän auttaa sinua löytämään unelmiesi kodin tai tekemään asunnostasi jonkun toisen unelman.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
su 5.5. 13:15 - 13:45

Tervetuloa löytämään unelmiesi koti Ramsinrannan merellisissä maisemissa! Saarenmaankatu 8 asunto J19, tulevana sunnuntaina

Esittelijänä Anna Tapojärvi
p. 0405878010

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
9546761
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4H + K + S + KHH + PIHA (yhtiöj. 4H + K + S)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
103 m²
Kokonaispinta-ala
103 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen, toimeksiantajan ilmoittama
Kerrokset
2/2
Rakennusvuosi
2008
Käyttöönottovuosi
2008
Vapautuminen
Vapautuu: 30.06.2024

Hinta

Myyntihinta

479 000,00 €

Velaton hinta

479 000,00 €

Neliöhinta

4 650,49 €/m²

Vastike

Hoitovastike

453,20 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

453,20 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Hallituksella on valtuutus tarvittaessa periä kaksi ylimääräistä hoitovastiketta.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Eteinen (lattia laatta), yläkerran aulatila (lattia parketti). Terassi ja parveke ovat lasitetut. Parvekkeella on rullaverhot.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Ilmansuunta: lounaaseen
Muuta kauppaan kuuluvaa
- Verhokiskot - Parvekkeen rullaverhot (vanhat) - Sähköauton latauslaite - Valvontajärjestelmä
Tehdyt remontit
Aiempien osakkaiden huoneistoon teettämät/tekemät remontit: Alakerran makuuhuoneesta on poistettu kaapisto. Kylpyhuoneesta on poistettu toinen suihku ja laitettu tilalle pyykkikaappi. Kodinhoitohuoneesta on poistettu allaskaapisto, hana ja tasot.
Nykyisen osakkaan muutostyöt: Parkettilattian vaihto 2021, rimaseinät x 2 asennettu 2022. Työhuone maalattu 2022. Parvekelasit huollettu kesällä 2023 Lumonin toimesta. Ulkoterassin laudoitus (ei runkoa) uusittu 2023 kesällä.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Tämä kaunis paritaloasunto on muuttovalmis ja odottaa uusia asukkaita. Asunnossa näkyy vain vähäisiä asumisen jälkiä, jotka kertovat sen olleen hyvin pidetty ja huolella hoidettu.
Kuntotarkastus
Tehty
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Tulisija
Takkavaraus
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, puu
Keittiön kuvaus
Avokeittiö, olohuone ja ruokailutila ovat yhtä avonaista ja avaraa tilaa, joka jatkuu terassille. Keittiössä on saareke, jossa hyvät säilytysmahdollisuudet. Kaappi- ja laskutilaa on hyvin. Varustus: 2x Jääkaappipakastin täyskorkeat (toinen rikki), keraaminenliesi ,liesituuletin hormiin, kiertoilmauuni, astianpesukone. Taso laminaattia. Kiinteät valaisimet välitilassa, Led spot-valot keittiön katossa. Lattian tammiparketti uusittu v. 2021.
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattialämmitys
Yläkerran pesuhuoneen yhteydessä on sauna ja kodinhoitohuone, jonka kautta on kulku parvekkeelle. Pesuhuoneessa on suihku ja toiselle suihkulle on valmius kaapiston takana.
WC-tilojen kuvaus
Yläkerran vessassa on allaskaapisto, peili, käsisuihku, lattialämmitys ja wc-istuin. Alakerran wc:ssä on lisäksi suihku.
Seinämateriaalit: kaakeli
Lattiamateriaalit: laatta
Varusteet: lattialämmitys
Saunan kuvaus
Ikkunallinen sauna, jossa sähkökiuas. Saunasta pääset lasitetulle parvekkeelle
Lattiamateriaalit: laatta
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Yläkerrassa on tilavaraus kodinhoitohuoneelle mistä on kulku parvekkeelle
Seinämateriaali: maali
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattiakaivo, lattialämmitys, pesukoneliitäntä
Olohuoneen kuvaus
Tämä tilava olohuone luo saumattoman ja harmonisen yhteysalueen avokeittiön sekä viihtyisän ruokailutilan kanssa, muodostaen yhtenäisen ja kutsuvan kokonaisuuden. Olohuoneesta avautuvat ovet vievät suoraan aurinkoiselle, lasitetulle terassille, joka sulautuu kauniisti yhteen omalla aidatulla pihalla. Tämä kokonaisuus tarjoaa täydellisen ympäristön rentoutumiseen ja aktiiviseen ulkoilmaelämään, mikä tekee siitä ihanteellisen paikan perheen ja ystävien kanssa nautiskeluun. Varustus: Verhokiskot, sälekaihtimet. Lattian tammiparketti uusittu v. 2021. Seinät: maalattu.
Makuuhuoneiden kuvaus
Tämä asunto tarjoaa kolme viihtyisää makuuhuonetta, kaksi yläkerrassa ja yksi alakerrassa. Yläkerran makuuhuoneet on varustettu käytännöllisillä vaatekaapeilla, jotka tarjoavat tehokkaat säilytysratkaisut. Yläkerran suurimmasta makuuhuoneesta avautuu ovi koko huoneiston levyiselle lasitetulle parvekkeelle, josta voi ihailla rauhallisia ja idyllisiä näkymiä lähiympäristöön, tarjoten rauhoittavan tilan rentoutumiseen ja ajanviettoon. Varustus: verhokiskot, sälekaihtimet. Lattian tammiparketti uusittu v. 2021. Seinät: maalattu.
Säilytystilojen kuvaus
5 m²:n kylmä irtaimistovarasto on sisäänkäynnin vieressä
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiilikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Fallenius Oy, Petri Auria, petri.auria@fallenius, puh. 050 548 5681
Huolto
Helsingin Kiinteistöpalvelu Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Asunto Oy Helsingin Triton tarjoaa asukkaille monipuoliset ja kattavat tilat sekä mukavuudet merellisessä Ramsinrannassa. Jokaiseen huoneistoon kuuluu oma rauhallinen maantasopiha, joka on rajattu pensasaidalla tai aidalla ja yhdistetty suoraan pihaterassiin. Lisäksi asunnoilla on noin 5 m²:n kylmä irtaimistovarasto ja sähköauton latauslaitteella varustettu autopaikka.

Taloyhtiön sisäpihalta löytyy kaunis metsä- ja kallioalue, joka tuo ainutlaatuista luonnon ja meren läheisyyden tunnelmaa arkeen. Suojaisa ja viihtyisä sisäpiha sisältää turvallisen leikkipaikan lapsille, mikä tekee taloyhtiöstä erinomaisen valinnan lapsiperheille.

Taloyhtiön tilat kattavat kaapeli-TV-järjestelmän, väestönsuojan sekä huoltorakennuksen ja teknisen tilan. Alueella on myös kaksi käytännöllistä jätekatos. Asunto Oy Helsingin Triton yhdistää luonnon rauhan kaupungin mukavuuksiin, tarjoten asukkaille laadukkaan ja harmonisen asumiskokemuksen.
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: 32

Tehdyt remontit
YHTIÖSSÄ SUORITETUT KORJAUKSET:
- 2010 Kiinteistön kuntoarvio
- 2016 IV-kanavien nuohous ja järjestelmän ilmamäärien säätö
- 2020 Julkisivujen puuosien huoltomaalaus
- 2021 Sähköautojen latausasemahanke. Latausasemia asennettiin asuntoihin A2, B3, B4, C6, D8, G14, H15, I17, I18, J19, J20, K21, L23, L24 ja M25.
- 2022 Latausaseman asennus asuntoon A1
- 2022 Lämmitystapamuutoksen selvitys ja vertailu (Suomen Enegiainsinöörit Oy)
Tulevat remontit
2023:
- LTO koneiden tarkastus ja huolto
- Keskipihan terassin huolto
- Viherhuolto
2024:
- Julkisivujen saumojen uusiminen ( sokkelit / muuri)
- Ulkovalaistuksen modernisointi
- Salaojien tarkastus
- Kylpyhuoneiden tarkastus
- Vesikaton huoltoa (puhdistus ja rikkinäisten tiilien vaihto)
- Yläpohjien tarkastus
- Viherhuolto
2025:
- Salaojien tarkastus
- Viherhuolto
2026:
- Lukituksen modernisointi
- Ilmanvaihdon nouhous ja säätö
- Salaojien tarkastus
- Vesikaton huoltoa (puhdistus ja rikkinäisten tiilien vaihto)
- Yläpohjien tarkastus
- Viherhuolto
2027:
- Salaojien tarkastus
- Viherhuolto
2028:
- Kaukolämpökeskuksen uusiminen
- Patterijärjestelmän tasapainotus
- Rakennusautomaation uusiminen
- Vesikalusteiden tarkastus ja huolto
- Salaojien tarkastus
- Vesikaton huoltoa (puhdistus ja rikkinäisten tiilien vaihto)
- Yläpohjien tarkastus
- Viherhuolto
2029:
- Salaojien tarkastus
- Viherhuolto
2030:
- Salaojien tarkastus
- Vesikaton huoltoa ( puhdistus ja rikkinäisten tiilien vaihto)
- Yläpohjien tarkastus
- Viherhuolto
Energialuokka
D (2013), E-luku=169 Voimassa 3.6.2026
Tontin koko
7 292 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki
- Puhelinvaihde: +358 9 310 1691
- Postiosoite: PL 1, 00099 Helsingin kaupunki
- Käyntiosoite (Kaupungintalo): Pohjoisesplanadi 11–13, Helsinki
- Sähköposti ja muu yhteydenottotiedot ovat saatavilla Helsingin kaupungin verkkosivuilla: www.hel.fi
Jos tarvitset apua erityisesti kaavoitukseen liittyen, Helsingin kaupunkiympäristön toimialan yhteystiedot ovat: Kaupunkiympäristön asiakaspalvelu: 09 310 22111
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Helsingin Triton

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Tämä asunto sijaitsee viehättävässä Ramsinrannassa, merellisen tunnelman ja monipuolisten palvelujen keskellä. Asunnon läheisyydestä löytyy Natura Vivan melontakeskus ja kahvila vain 300 metrin päässä, tarjoten virkistäviä hetkiä vesillä ja maittavia kahvihetkiä rannan tuntumassa. Sannan sauna ja talviuintipaikka sijaitsevat 400 metrin päässä, ja Kallahdenkainalon uimaranta 500 metrin etäisyydellä, mikä tekee alueesta erinomaisen paikan kesäpäivien viettoon. Koiranomistajat arvostavat 600 metrin päässä sijaitsevaa koirapuistoa, ja saman etäisyyden päässä oleva Rastilan ulkoilupuisto tarjoaa loistavat puitteet niin kesäiseen lenkkeilyyn kuin talviseen hiihtoon.

Liikunnan ystäville EasyFit Vuosaari ja Hotelli Rantapuisto löytyvät 700 metrin päästä, samoin kuin lähimmät päivittäistavarakaupat ja ruokapaikat. Kouluvaihtoehtoja alueelta löytyy runsaasti: Merilahden peruskoulun Kallvikinniementien toimipiste on vain 600 metrin päässä, ja muita peruskouluja sekä lukioita sijaitsee kävely- tai pyöräilyetäisyydellä. Myös päiväkoteja on alueella useita, lähin vain 200 metrin päässä.

Itäkeskus, joka on yksi Helsingin suurimmista kauppakeskuksista, palveluineen on noin 3,6 kilometrin päässä, mikä tuo alueelle kaupunkielämän mukavuudet merellisen rauhan rinnalle. Asunnon sijainti yhdistää luonnonläheisyyden ja kaupungin palvelut ainutlaatuisella tavalla, tehden siitä ihanteellisen kodin monenlaisille asukkaille.
Liikenneyhteydet
Rastilan metroasema 900m Bussi 450m
Ajo-ohjeet
Meri-Rastilan tieltä Harbonkadulle, käänny Saarenmaankadulle, aja suoraan parkkipaikalle, asunto on parkkipaikan vasemmalla puolella.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Huoneiston hallintaan kuuluu autopaikka sähköauton latauslaitteella.
Pihan kuvaus
Tähän huoneistoon kuuluu viehättävä, pensasaidalla ympäröity nurmipiha, joka sijaitsee suoraan pihaterassin yhteydessä, tarjoten täydellisen tilan rentoutumiseen. Lisäksi asunnon sisäänkäynnin edustalla on toimiva yhdistelmä asfaltoitua piha-aluetta ja viihtyisää nurmikkoa, joka tuo lisää tilaa ja viihtyisyyttä kodin ulkopuolelle. Asunnon käytännöllisyyttä lisää noin 5 m²:n kylmä irtaimistovarasto, joka sijaitsee kätevästi aivan sisäänkäynnin vieressä, tarjoten runsaasti säilytystilaa. Huoneistoon välittömästi liittyvien piha-alueiden, autopaikkojen ja varastojen hoitovastuu kuuluu kyseessä olevalle huoneistolle. Yhtiön kunnossapitovastuulla ovat kaikki kiinteistön puut ja nurmikot ja pihaalueita ympäröivät mahdolliset aidat tai viherkasvit lukuun ottamatta istutuksia, jotka ovat osakkaan itsensä istuttamia osakashallinnassa tai yhteishallinnassa olevalla pihaalueella.
Ranta
  • Rantaan noin 100m.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Ramsinranta, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tapojärvi Anna

Toimitusjohtaja, laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV, kaupanvahvistaja, yrittäjä

Asuntokauppiaat LKV Oy

Asuntokauppiaat LKV Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.