Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

Omakotitontti

Sammalisniementie, Keskusta, Pielavesi

Hinta

15 000 €

Koko

4 382

Omakotitontti

Sammalisniementie, Keskusta, Pielavesi

Hinta

15 000 €

Koko

4 382

Pielavesi -järven läheisyydessä rinnetontti, jolla rakennusoikeutta 350 k-m2. Tontin takaosalla tasamaastoinen rakennuspaikka, josta järvinäköala ilman rannan rakennuksia. Tontin takarajalta näkymä rannalle rakennettuihin omakotitaloihin ja järvelle. Tontille hyvä tie. Tästä asumisen mukavuutta järven ja palveluiden läheisyydestä kauniin luonnon ympäröimänä. Pielavesi -järvi on puhdas ja kalaisa, tontin ympäristössä on erinomaiset marjastus- ja sienestysmaastot. Alueelta löytyy metsästystä harrastavalle takuulla mieluisat mehtuumaat. Pielaveden kylälle on matkaa 3 km. Pielavesi asuinpaikkakuntana tarjoaa hyvät palvelut, kauniin luonnon, Savolaisen yhteisöllisyyden ja kesäaikana monipuoliset tapahtumat. Pielavedeltä Kuopioon on noin 80 km ja Iisalmeen 50 km.

EsittelyKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
9528830
Sijainti
Vapautuminen
Heti vapaa.
Velaton hinta
  • 15 000 €
Myyntihinta
  • 15 000 €
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
595-422-13-91
Tontin tyyppi
Rantatontti
Tontin pinta-ala
4 382
Lisätietoja tontista
Tontti valmiiksi lohkottu omaksi tilaksi. Rakennuspaikka sijaitsee kirkonkylän osayleiskaava-alueen AO res-alueella (reservi). Rakennuspaikan kokonaisrakennusoikeus on 350 k-m2 (kerrosneliö). Rakennuspaikalle rakentaminen edellyttää ensin suunnittelutarveratkaisun tekemistä, minkä jälkeen vasta voidaan rakennuslupa käsitellä.
Tontin nimi
Mustikkamäki
Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Palvelut
Palvelut: Pielaveden laadukkaat lähipalvelut noin 3 kk, jossa mm: päivähoito, ala- ja ylä - aste, lukio, terveyskeskus, ruoka- ja erikoistavarakaupat, kirjasto, kuntosali, kansalaisopisto.
Ranta
  • Oikeus vesialueisiin
  • Yhteinen vesilaue, Rytkölänrannan osakaskunta
Anttonen Aimo
  • Anttonen Aimo

  • Myyntijohtaja, LKV

Nilakan Kiinteistö LKV

Puistotie 11, 72400 Pielavesi

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.