Vapaa-ajan tontti

Saviniementie 4, Piispajärvi, Suomussalmi

Hinta

18 100 €

Koko

7 600

Omaa rauhaa omalla rannalla erämaajärvellä! Eräihmisen laadukkaat Silvestica Estates rantatontit Suomussalmen Piispajärvellä! Tonttien koot vaihtelevat 0,47 - 1,1 ha ja hinnat 9700 - 25000 euroon. Lähes 1300 hehtaarin laajuinen kalaisa Piispajärvi on kaunis erämaajärvi, jonka suojaisia selkävesiä saaret viehättävästi rikkovat. Osa tonteista sijaitsee luonnollisen komeiden Pieni- ja Iso-Antinjärvien rauhallisilla rannoilla. Tontin ostajalla on mahdollisuus anoa jäsenyyttä kahdelle henkilölle metsästysseura Perinne-eräilijät ry:ssä. Seura tekee yhdistyslain mukaiset päätökset jäsenyyksistä. Alueella on metsästäjille myös laajat valtionmaat. Hossan kansallispuisto ja Kylmäluoman retkeilykeskus ovat noin 40 km päässä. Kohteet sopivat erinomaisesti kaikille luonnossa viihtyville, esimerkiksi kalastajille ja marjastajille. Järvivesistöjen lisäksi tonteilta on vain lyhyt matka maamme parhaimpiin kuuluville kalastuskoskille Kainuussa ja Pohjois-Pohjanmaalla. Moottorikelkkailijaa odottavat aluetta halkovat laajat Kainuun reittiverkostot! Piispajärvi sijaitsee n. 60 km Suomussalmen kaupunkitason palveluista. Kuusamo matkailupalveluineen mukaan lukien lentokenttä on noin tunnin, Kajaani n. 2 tunnin ja Oulu n. 2,5 tunnin ajomatkan päässä. Neljä hiihtokeskusta ja yksi golfkenttä ovat reilun tunnin ajomatkan päässä. Piispajärven kylällä noin 15 kilometrin päässä on oma kauppa! Kunkin tontin rakennusoikeus on 230 kerrosneliömetriä; yksi enintään 170 k-m2:n suuruinen lomarakennus, yksi enintään 30 k-m2:n suuruinen sauna- tai talousrakennus, johon on sijoitettu sauna, sekä tarpeelliset muut talousrakennukset, joiden kerrosalaan sisältyy savusauna. Enintään 120 m2 lomarakennuksen 30 metriä ja sitä suurempien rakennusten vähintään 40 m rantaviivasta. 30 m2 saunan saa rakentaa 15 metrin etäisyydelle rantaviivasta. Alueen tiestö on valmis kunkin tontin takarajalle asti. Tarkempia tietoja saat alla olevista linkeistä. Rakentamisesta alueella säädetään Piispajärven ranta-asemakaavassa. Lataa kaavakartat ja kaavaselosteet alla lisätietolinkeistä. Katso kaikki tiedot ja kuvat https://www.etuovi.com/kohde/9495823 Rakentamisesta voi kysyä lisätietoja Suomussalmen kunnan rakennustarkastajalta. Ota yhteyttä ja kysy lisää! Jätä rohkeasti tarjous!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
9495823
Sijainti
Kohteen selite
Vapaa-ajan tontit | Lakeshore plots
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

18 100,00 €

Velaton hinta

18 100,00 €

Tontin omistus
Oma
Tontin tyyppi
Rantatontti
Tontin pinta-ala
7 600 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tonttien koot vaihtelevat 4900-10100 m2 välillä
Rakennusoikeuden pinta-ala
230 m²
Tontin nimi
25
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Yksi enintään 170 k-m2:n suuruinen lomarakennus, yksi enintään 30 k-m2:n suuruinen sauna- tai talousrakennus, johon on sijoitettu sauna, sekä tarpeelliset muut talousrakennukset, joiden kerrosalaan sisältyy savusauna. Enintään 120 m2 lomarakennuksen 30 metriä ja sitä suurempien rakennusten vähintään 40 m rantaviivasta. 30 m2 saunan saa rakentaa 15 metrin etäisyydelle rantaviivasta.
Kaavoitustilanne
Ranta-asemakaava
Palvelut
Palvelut: Suomussalmen palvelut, n. 60 km
Piispajärven kyläkauppa Papupata, n. 15 km
Liikenneyhteydet
Oma auto
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Piispajärvi, Iso-Antinjärvi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Suomussalmi

Asuinalueena Piispajärvi, Suomussalmi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Huhtala Matti

Metsäasiantuntija - myyntineuvottelija

LKV Rantamökki Oy

Vesipääskyntie 2 B,
90540 Oulu

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.