Omakotitalo | k, oh, 3mh, khh, 2wc, kph, s, var, ak

Puuskakatu 4 C, Kilpiäinen, Lahti

Hinta

245 000 €

Koko

95

Vuosi

-

Omakotitalo

Puuskakatu 4 C, Kilpiäinen, Lahti

Hinta

245 000 €

Koko

95

Vuosi

-

Ennakkomarkkinointi! Varauksia otetaan. Arvioitu aloitus kesäkuussa 2018 ja arvioitu valmistuminen n. 8kk aloituksesta. Hyvin varustettu pientalo 95 m2 + terassi + autokatos + varasto. Kaupanteossa maksu 24 000€, jolla omistusosa maanvuokrasopimuksesta rekisteröidään ostajalle. Tästä varainsiirtovero 4%. Loppukauppahinta 221 000 € on urakkasopimuksen hinta ja maksetaan ns. maksuposteilla rakentajalle, kun sen hetkinen työvaihe on valmistunut. Urakkasopimuksen osuudesta ei makseta varainsiirtoveroa. Muutostyöt kuten takka, rakennetaan lisäkustannuksin. Kohteesta selkeä yksityiskohtainen rakennustapaseloste. Tontille rakennetaan kolme pientaloa, kohde rakennetaan täysin valmiiksi. Tontti on Lahden kaupungin vuokratontti. Tontin kokonaisala 1729 m2, josta yhden talon osuus noin 484 m2 ja yhteiskäyttöalue noin 277 m2. Tonttiosuudet jaetaan hallinnanjakosopimuksella, joka kirjataan maanmittauslaitokseen. Joka talolle oma sähkö- sekä vesi-ja viemäriliittymä, liittymät sisältyyvät hintaan. Tontti rajoittuu ympäriltään Myllymäen puistoalueeseen ja on päättyvän kadun päässä. Talo mahdollisuus toteuttaa myös 88m2. Sama, mutta kapeampi pohjaratkaisu. Myyntihintaan 228 000€. Rakentajana Talonrakennus Toivanen Oy Markkinointi ja myynti Remax Noste: Sirpa Kauhanen 044 071 2589 sirpa.kauhanen@remax.fi

EsittelyKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
9492519
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
k, oh, 3mh, khh, 2wc, kph, s, var, ak
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
95
Kokonaispinta-ala
95
Lisätietoja pinta-alasta
Pientalo 95 m2 + terassi+autokatos + varasto
Kerrokset
1
Vapautuminen
rakennetaan urakkasopimuksella
Velaton hinta
  • 245 000 €
Myyntihinta
  • 245 000 €
Lisätiedot maksuista
Jokainen talo huolehtii omista käyttökustannuksistaan. Tonttivuokra n. 3 441€/v. jaetaan kolmeen osaan eli yksi osa noin 1 147€/v. Kohteen markkinointivaiheessa ei käyttökustannuksista ole tietoa. Tämänhetkinen kiinteistövero tulee muuttumaan, kun talot rakennetaan.
Sauna
  • Asunnossa on sauna
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kohteesta on rakennustapaseloste. Rakennustapaselostus on tarkoitettu yleisluontoisen tiedon antamiseksi. Kauppaan kuuluu mm. joka taloon oma energia- ja kaatopaikkajäteastia. .
Kohteen kuvaus
1. Kaupanteossa maksu 24 000 euroa (on osa kauppahintaa), jolla omistusosa maanvuokrasopimuksesta hallinnanjakosopimuksen kanssa rekisteröidään maanmitauslaitoksessa ostajalle. Tästä varainsiirtovero 4%. 2. Erillistalot rakennetaan urakkasopimusmallin mukaisesti ja loppukauppahinnan maksut laskutetaan ns. maksuposteina talon valmiusasteen (valmiusastetodistus rahoittajalle laskun yhteydessä) mukaan. Urakkasopimuksen osuudesta ei makseta varainsiirtoveroa. 3. Talot lopputarkastetaan yhtä aikaa ja viimeinen osa kauppahinnasta, eli 2%, maksetaan rakentajalle vasta tarkastuksen tultua hyväksytyksi. 4. Jokaiselle talolle tulee oma vesi-, viemärointi- ja sähköliittymä, joka kuuluu talon kauppahintaan.
Lisätietoja kunnosta
Kohteestä selkeä yksityiskohtainen rakennustapaseloste. Rakennetaan rakennustapaselosteen mukaisesti. Rakentaja pidättää itsellään oikeuden kohtuullisiin suunnitelmamuutoksiin. Kalusteiden ja pintamateriaalien mallit/sävyt valitaan yhdessä ostajan kanssa, niin että hintaluokka pysyy rakennustapaselosteen mukaisena. Mikäli materiaaleihin tulee selosteessa sovitun hintaluokan ylittäviä muutoksia, vastaa ostaja niiden kustannuksista erikseen.
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • Ei vielä lain vaatimaa E-todistus
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Poistoilmalämpöpumppu NIBE F 470, vesikiert. lattialämmitys. Varastossa sähköpatteri
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Keittiön kuvaus
Urakoitsija tekee keittöstä kalustesuunnitelman/hintaluokan ja asiakkaalla on mahdollisuus muokata niitä Charmia keittiömyyjän kanssa. Siemens kodinkoneet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Laatoitettu kylpyhuone
WC-tilojen kuvaus
Erillinen wc: lattia laatoitetaan ja seinien laatoitus esim. 20x40cm. Kylpyhuoneessa myös wc-istuin
Saunan kuvaus
Seinäpinnat ja lauteet höylätty lämpökäsitelty tervaleppä tai haapa. Harvian sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Urakoitsija tekee kodinhoitohuoneesta kalustesuunnitelman/hintaluokan ja asiakkaalla on mahdollisuus muokata niitä Charmia keittiömyyjän kanssa.
Säilytystilojen kuvaus
Peililiukuovikaapit makuuhuoneisiin ja eteiseen. Lämmin varasto.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Teräs
Kattomateriaalin kuvaus
Teräskate lukkopontti malli ns. konesaumattu, väri RR23 harmaa
Tontin omistus
Vuokra
Kiinteistötunnus
398-8-8496-1-L1
Tontin pinta-ala
1 729
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin kokonaisala 1729 m2, josta yhden talon osuus noin 484 m2 ja yhteiskäyttöalue noin 277 m2, jolle tulee autopaikkoja. Talot voivat yhdessä päättää rakennetaanko siihen myös yhteinen jätekatos. Tonttiosuudet jaetaan hallinnanjakosopimuksella.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Tontin rakennusoikeus on 519 k-m2.
Kaavoitustiedot
Sitova tonttijako
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Yhteiskäyttöalueelle autopaikkoja
Vuokrasopimus päättyy
31.12.2062
Tontin vuokra
3 441,00 € / vuosi
Palvelut
Palvelut: Palvelut: Holman Prismaan n. 3km. Merrasjärven uimarannalle n. 1km. Helsinsingintien rampille n. 7km Koulut: Mukkulan koulu n. 2,2km
Pihan kuvaus
Pihatie, autokatos ja yhteiskäyttöalue (merkitty asemapiirrokseen) sepeli 8-16 mm pinnalla. Muut piha-alueet tasataan mullalla ja kylvetään nurmikonsiemen
Kauhanen Sirpa
  • Kauhanen Sirpa

  • Kiinteistönvälittäjä LKV

RE/MAX Noste | Noste Oy LKV

Aleksanterinkatu 25 A, 15140 Lahti

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.