Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

RE/MAX Exellence | Kiinteistönvälitys Exellence Oy LKV

Omakotitalo | 6h, k, s, khh, kph

Mertatie 8 A, Nuottaniemi, Espoo

Hinta

899 000 €

Koko

250

Vuosi

-

Omakotitalo

Mertatie 8 A, Nuottaniemi, Espoo

Hinta

899 000 €

Koko

250

Vuosi

-

Haluatko rakennuttaa ja muuttaa valmiiseen Lammi Kivitaloon, meren rannan läheisyyteen! Katso oheinen videolinkki ja fiilistele miltä uusi kokonaisuus voisi näyttää! Kallioiseen merelle laskevaan rinteeseen on sijoitettu yhdeksän pientaloa, joiden toisen kerroksen oleskelutilat ja niihin liittyvät etelään aukeavat suuret terassit mahdollistavat oman rauhan pienilläkin tonteilla. Yhtenäinen aluesuunnitelma muodostaa hallitun ja arvokkaan kokonaisuuden. Yhdeksästä asunnosta on kuusi rakennettu jo valmiiksi ja seitsemäs on rakenteilla. Nämä alueen viimeisimmät kaksi rakennuspaikkaa tontille A1 ovat enää myytävänä, joten toimi nopeasti! Saat kauttamme henkilökohtaisen tapaamisen arkkitehti ja pääsuunnittelijan kanssa, jotta saatte suunniteltua juuri teidän makuun soveltuvan kokonaisuuden. Tarjoamme myös yhteistyökumppaneidemme kautta rakennuttajan palvelut käyttöösi ja saat halutessasi tarjouksen täysin valmiista ns avaimet käteen ratkaisusta, jolloin vain muutto jää sinun hoidettavaksi. Markkinoinnissa käytetyt kuvat ovat havainnekuvia ja ovat suuntaa antavia sekä helposti muokattavissa omiin tarpeisiin sopiviksi. Kuvat on toimittanut aluesuunnittelusta ja arkkitehtuurista vastannut Arkkitehdit Sankari Osakeyhtiö ja olemme heidän kanssa sopineet yhteistyöstä tulevien asuntojen suunnittelusta. (http://sankari.fi ) Rakennuspaikka A1 mahdollistaa paritalon tai kahden erillistalon rakentamisen jolloin asunnot ovat n. 210-230m2 kokoisia pohjaratkaisusta riippuen. Halutessasi isompaa asuntoa, voit ostaa rakennuspaikan A1 ja tehdä yhden lähes 450m2 asunnon, Edellä mainitut pinta-alat ja kokonaisuuden loppukustannukset ovat suuntaa antavia ja tarkentuvat arkkitehdin kanssa valitun pohjaratkaisun myötä. Tontti ja sen rakennuspaikat ovat valmiiksi jo louhittu ja sorapedillä tasattuna. Vesi- ja viemäriputket sekä sähköjohdotkin on jo valmiina, joten rakentamaan pääset heti! Rakennuspaikkoihin voidaan ottaa vaihdossa osakehuoneisto Helsingin keskustasta, tarjoa rohkeasti! Kävelymatkan päässä on uimarannat, venesatamat rantakahviloineen ja lähialueen kattavat palvelut löytyy Iso Omenan kauppakeskuksesta, jossa myös metro- ja bussiterminaali. Esittelemme kohdetta hyvin joustavasti, joten olethan yhteydessä esittelystä sopiaksesi. Mika Koskipalo, 0400 811567, mika.koskipalo@remax,fi

EsittelyKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
9448409
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
6h, k, s, khh, kph
Asuintilojen pinta-ala
250
Kokonaispinta-ala
250
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alatieto tarkentuu lopullisen pohjaratkaisun myötä. (210-250m2)
Kerrokset
2
Käyttöönottovuosi
2018
Vapautuminen
Heti vapaa.
Varaustilanne
Vapaa
Velaton hinta
  • 899 000 €
Myyntihinta
  • 899 000 €
Lisätiedot maksuista
Rakennuspaikoilla on jo tehtynä seuraavat työvaiheet: a. Viemärit ja vesijohdot LVI asemakuvan mukaisesti b. Tierakenteen pintakerros 0-16 mm kalliomursketta c. Tierakenteen luiskaverhoukset tehdään maalla d. Varausputkitus (2kpl 110 mm) tierunkoon, putket tuotuna rakennuspohjalle e. Rakennuksen pohjan louhinta, kaivuu ja kiilaus -1,0 m lattiapinnasta, työvara seinälinjasta 1,0 m. Korkotaso huomioitava perustamissuunnittelussa. f. liittymäkaivojen ja rakennuspohjan välisen kannaksen kanaalilouhinta g. Viemärit ja vesijohto tuotuna rakennuspohjalle liitospisteiltä, vesijohtoa varattuna kiepillä riittävästi. h. Pihan liikennealueen leikkaus/louhinta valmiista pinnasta - 0,5 m i. Täyttö pihan liikennealueella valmis pinta -0,2 m, tiet valmis pinta -0,1 m j. Maisematyöluvassa mainitut pintarakenteet ja istutukset kuuluvat tonttikohtaisesti tontin ostajien kustannuksella toteutettavaksi. Rakennuspaikan ostohinnan lisäksi, tulee edellä mainituista jo tehdyistä työvaiheista, ostajan kustannettavaksi talon rakentamiseen liittyvät kustannukset.
Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tulisija
  • Takka
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • toimitetaan rakennusluvan yhteydessä.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto Lisätietoja: vesi ja viemäröinti putket tuotu tontille jo valmiiksi.
Viemäri
kunnan
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali: Kivi, Rakennusmateriaali: Lammin Kivitalot toimittaa toiveidenne mukaisen talopaketin.
Kattotyypin kuvaus
Lapekatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
49-23-275-17
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
1 801
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Koko tontin ala 1801m2joka hallinanjakosopimuksella jaettu siten, että rakenteilla olevan A2 pinta-ala on 720m2 ja nyt myynnissä oleva A1 pinta-ala on 1081m2.
Tontin nimi
23275
Tehokkuusluku
0.25
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Suunitteluarkkitehdiltä saadun tiedon mukaan, asuntojen lopullinen pinta-ala tulee olemaan pohjaratkaisusta riippuen n 200 - 250m2. Soita ja sovitaan arkkitehdin kanssa tapaaminen, saat sitten omien mieltymystesi mukaisen kokonaisuuden upealle rakennuspaikalle!
Kaavoitustiedot
AP-1 Asuipientalojen korttelialue
Kaavoitustilanne
Asemakaava, Yleiskaava
Palvelut
Palvelut: Palvelut: Kauppakeskus Iso Omenan kattavata palvelut alle 1km päässä. Koulut: Koulut ja päiväkodit alueella.
Liikenneyhteydet
Hyvät bussi ja metroyhteydet.
Ajo-ohjeet
Ajo Mertatien päähän.
Ranta
  • Lähin uimaranta n 150m ja venesatama n 500m päässä.
Koskipalo Mika
  • Koskipalo Mika

  • Yrittäjä, tj, Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT

RE/MAX Exellence | Kiinteistönvälitys Exellence Oy LKV

RE/MAX Exellence | Kiinteistönvälitys Exellence Oy LKV

Pihatörmä 1D, 02240 Espoo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.