Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

Metsähallitus

Vapaa-ajan tontti

Ukkohalla (68/2), Vihtakuja, Kortteli68/Tontti2, Ukkohalla, Hyrynsalmi

Hinta

28 000 €

Koko

581

Laatumaan Ukkohallan tonteilla on paras mahdollinen sijainti! Tontit välittömässä läheisyydessä laskettelurinteitä ja palveluja. Rinnetonteilta avautuu hieno maisema Syväjärven suuntaan. Ukkohalla on idyllinen ja aktiivinen Kainuussa sijaitseva matkailukeskus. Alueella on laskettelurinteet, hiihtoladut ja vaelluspolut, Suomen ainut wakeboard -vesihiihtokaapelirata, Hallan Saaga saunamaailma (kylpylä) Wellnes -palveluineen sekä keilahalli. Syväjärven yli rakennettu Suomen pisin (310 m) ponttoonikävelysilta! Hanki itsellesi ja perheellesi luontoharrastusten tukikohdaksi Ukkohallan ydinalueelta Laatumaan tontti.

EsittelyKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
9440204
Sijainti
Velaton hinta
  • 28 000 €
Myyntihinta
  • 28 000 €
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
105-402-56-12
Tontin tyyppi
Matkailukeskustontti
Tontin pinta-ala
581
Tie perille
Kyllä
Rakennusoikeuden pinta-ala
200
Tontin nimi
68
Käyttö- ja luovutusrajoitukset
Tontin voi myös vuokrata. Vuosivuokra, 6 % listahinnasta, on sidottu indeksiin. Koko 40 v. sopimusaikana ei muita vuokran määrän tarkistuksia (tontin voi ostaa kesken vuokrakauden). Vuokraopimuksessa on vapaa siirto-oikeus. Tontin ostajalla on rakentamisvelvoite. Vesi- ja viemäriliittymien hinnat: Rakennusoikeus: 150 kem : n. 6 300 euroa Rakennusoikeus: 200 kem : n. 8 400 euroa Rakennusoikeus: 500 kem: n. 21 000 euroa Rakennusoikeus: 700 kem: n. 25 200 euroa. Rakentajien tulee esittää pohjatutkimus rakennusluvan hakemisen yhteydessä. Sähköliittymä paikallisen sähkönjakeluyhtiön hinnaston mukaisesti.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Lisätietoa palveluista: - Ukkohallan matkailukeskus - laskettelurinteet - hiihtoladut ja vaelluspolut - Suomen ainut wakeboard -vesihiihtokaapelirata - Hallan Saaga saunamaailma (kylpylä) Wellnes -palveluineen - Syväjärven yli rakennettu Suomen pisin (310 m) ponttoonikävelysilta! - keilahalli - Hyrynsalmen kuntakeskus 25 km.
Ajo-ohjeet
Hyrynsalmelta Puolangan suuntaan noin 25 km
Puurunen Tarja
  • Puurunen Tarja

  • Myyntineuvottelija

Metsähallitus

Metsähallitus

Ratatie 11, 01300 Vantaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.