Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

secret message
Itä-Suomen Asuntokeskus LKV, Mikkeli
Kohteen kuva

Vapaa-ajan tontti

Jouhtjärvi 1/1, Jouhtjärvi, Ruokolahti

Hinta

35 000 €

Koko

4 800

Vapaa-ajan tontti

Jouhtjärvi 1/1, Jouhtjärvi, Ruokolahti

Hinta

35 000 €

Koko

4 800

Ruokolahden luonnonkauniin Jouhtjärven rannalla hyväpuustoinen, valoisa ja pinnanmuodostukseltaan hyvä lomarakennuspaikka, joka avautuu lounaaseen. Myytävä rakennuspaikka on merkitty maastoon pyykeillä.Tie rakennuspaikalle on rakennettu valmiiksi.

Tulosta PDF
print
EsittelyKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
9415850
Sijainti
  • Ruokolahti  Jouhtjärvi
  • Jouhtjärvi 1/1, 56100 Ruokolahti
Vapautuminen
Heti vapaa.
Velaton hinta
  • 35 000 €
Myyntihinta
  • 35 000 €
Lisätiedot maksuista
Alueella ei ole rakennettua sähköverkkoa. sähköyhtiön ilmoituksen mukaan liittymähinta alueelle tulee olemaan n. 8.000 €. Sähköverkko rakennetaan, jos alueella on vähintään 15 liittyjää. Rakennuspaikat myydään määräaloina. Lohkomiskustannuksista ja kaupanvahvistajan palkkiosta vastaa ostaja. Varainsiirtovero 4%.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
700-488-9-0
Tontin tyyppi
Rantatontti
Tontin pinta-ala
4 800
Rakennusoikeuden pinta-ala
200
Tontin nimi
1
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Ruokolahden kunta
Kaavoitustiedot
Ruokolahden kunta
Kaavoitustilanne
Rantakaava
Ajo-ohjeet
Ajetaan valtatietä n:o 6 Imatralta Jouensuun suuntaan n 15 km (moottoritien loppumispisteestä n. 5 km) ja käännytään vasemmalle tielle n:o 4063 (tienviitta 19 Pohja-Lankila) Ajetaan n. 1,7 km ja käännytään vasemmalle Käringintielle (tienviitta Kärinki 5). Ajetaan n. 2,9 km ja käännytään oikealle Pohjiintielle. Imatra-Puumala tien suunnalta tultaessa käännytään Puumalantieltä Ruokolahden kirkolle menevän risteyksen kohdalta itään päin, Käringintielle. Tätä ajetaan n. 5,8 km ja käännytään vasemmalle Pohjiintielle. Pohjintietä ajetaan n. 1 km ja käännytään Aholammintielle. Aholammintietä n. 1 km ja alueelle n:o 7 johtava tie lähtee vasemmalle. Tästä jatketaan eteenpäin n. 150 m ja vasemmalle lähtee tie, joka johtaa alueille n:o 5 ja 6. Edelleen eteenpäin n. 50 m ja tie alueelle n:o 4 lähtee vasemmalle. Edelleen n. 500 m Aholammintietä eteenpäin ja alueille n:o 2 ja 3 lähtee tie vasemmalle. Tästä risteyksestä jatketaan n. 800 m eteenpäin ja vasemmalle lähtee Piiparniementie. Tätä tietä ajetaan n. 650 m ja vasemmalle lähtee alueen 1 tonteille 2 ja 3 johtava tie. Alueen 1 tontille 1 lähtee tie vasemmalle n. 150 m tästä liittymästä eteenpäin. Rakennuspaikoilla on numerokyltit ja alueen risteyksissä sijaitsevat opastekyltit.
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Jouhtjärvi

Itä-Suomen Asuntokeskus LKV, Mikkeli

Itä-Suomen Asuntokeskus LKV, Mikkeli
Itä-Suomen Asuntokeskus LKV, Mikkeli

Itä-Suomen Asuntokeskus LKV, Mikkeli

placeMaaherrankatu 10,
50100 Mikkeli

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.