Kokeile uudistuvaa mobiilipalvelua »

Omakotitalo, 7h+k+aula+sauna+pesuhuone+kph+2 WC, 320m2 1 168 m2 | 795 000 €

Kalkkuinniemi, Savonlinna, Kalkkiuuninkatu 6

Kuva: 1 / 33

Nyt teillä on ainutlaatuinen ja harvinainen mahdollisuus ostaa pala taivasta maanpäällä. Kiinteistö sijaitsee Suomen hienoimmalla paikalla Savonlinnan keskustassa rannalla lähes vastapäätä Olavinlinnaa. Se on rakennettu 1900-luvun alussa ja 2009 lähes täydellisesti peruskorjattu historiallinen arvokiinteistö. Korjaus on tehty vanhaa rakennusta kunnioittaen ja siinä on pyritty säilyttämään vanhoja rakenteita ja talon henkeä niin paljon kuin se on ollut mahdollista nykyajan asumisvaatimukset huomioiden. Materiaalit ovat laadukkaita ja lopputulos on huikaisevan kaunis sisältäen mielenkiintoisia yksityiskohtia. Kiinteistö sijaitsee 5 minuutin kävelymatkat päästä kaupungin torilta rauhallisen sivukadun varrella. Tässä kiinteistössä yhdistyvät kaikki suomalaisen asumisen unelmat; omakotitalo kaupungin keskustassa, rannalla ja rauhallisella paikalla. Talo on yhtä aikaa rauhallinen kesämökki, omakotitalo ja edustus asunto; kaikki Suomen hienoimman kesäkaupungin keskustassa. Sijainti syväväylän varrella ja iso jykevä laituri antavat mahdollisuuden rantautua isolla veneellä. Valoisat ja avarat tilat sopivat suuren perheen kodiksi ja myös yrityksen edustustilaksi. Tämän kohteen arvoa on mahdotonta ymmärtää sitä näkemättä. Olavinlinna ja ympäri vuoden auki oleva linnanvirta muodostavat vuodenaikojen mukaan muuttuvan elävän maisemataulun, jota ei koskaan väsy katselemaan. Tilava laituri/terassi puhtaan veden ääressä muodostaa kesäisin keitaan jossa grillataan, ruokaillaan, uidaan, otetaan aurinkoa, bongaillaan ohi kulkevia veneitä tai vain oleskellaan raikkaassa ilmassa veden äärellä vaikkapa lueskellen. Tästä paikasta et halua matkustaa etelään lomailemaan. Kohteen kotisivut: www.villasaimaa.com; www.villa-kokki.ucoz.ru

Kohdetta myy

Heikki Kokki
+358440575680

Ota yhteyttä
Kohdenumero:940952
Sijainti: Kalkkiuuninkatu 6 57130, Kalkkuinniemi, Savonlinna
Omistusmuoto:Omistusasunto
Tyyppi:Omakotitalo
Huoneisto­selitelmä:7h+k+aula+sauna+pesuhuone+kph+2 WC
Asunnon koko:Yli 5 huonetta
Asuintilojen pinta-ala:320 m2
Kokonaispinta-ala:492 m2
Lisätietoja pinta-alasta:Remontoitua asuinpinta-alaa kahdessa kerroksessa 320 m2. Kellarissa tekniset tilat, joiden lisäksi kellarista on mahdollista ottaa käyttöön noin 100 m2. Molemmissa asuinkerroksissa noin 16,5 m2:n parvekkeet rannan puolella. 1 krs:n parvekkeelta portaat alas rantaan noin 70 m2:n laiturille/terassille.
Kerrokset: 3
Rakennusvuosi:1916
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan.
Myyntihinta: 795 000 €
Tämä kohde omaksi? Kuukausierä 2 761
Avaa lainalaskuri
Sauna: Asunnossa on sauna
Parveke:
Parvekkeen kuvaus: Asunnossa on parveke
Asunnon kunto: Hyvä, Remontoitu 2009.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus: Maalämpö
Lämmitysjärjestelmä:
Keittiö: Keittiössä on kalusteisiin sovitetut rosterikoneet, liesi/uuni, liesituuletin, jääkaappi, pakastin, viinikaappi, kahvikone ja integroitu astianpesukone. Lisäksi keittiössä on ruuanlaittoon soveltuva muurattu avotulisija ja saareke. Lattia on laatoitettu ja siinä on lattialämmitys. Katto on maalattua raakalautaa ja kannatinpalkit ovat näkyvissä. Seinissä on käytetty sisustuskiveä. Valaistus toteutettu spoteilla/kohdevalaistuksella.
Kylpyhuone: Alakerran pesutilat ovat laatoitettu kokonaan, 2 suihkua. Lattialämmitys. Katto lämpökäsiteltyä leppää. Pesutiloista on käynti WC-tiloihin. Yläkerran kylpyhuoneessa suihku ja poretoiminnalla varustettu kylpyamme. Seinät ja lattia laatoitettu, lattialämmitys. Yläkerrassa erillinen WC.
Saunan kuvaus: Tilava sauna, tilaa reilusti 8 hengelle. Aina-valmis kiuas. Panelointi lämpökäsiteltyä leppää.
Olohuone: Olohuoneissa ja ruokailuhuoneessa vanhat leveät, tummaksi petsatut lankkulattiat. Seinät maalattua kipsilevyä. Katot valkoiseksi maalattua panelia. Vanhan malliset (uudet) vesikiertoiset patterit. Huonekorkeus normaalia suurempi. Takkahuoneessa laattalattia ja lattialämmitys. Kaikissa ko. huoneissa alkuperäiset, toimivat kaakeliuunit. Yläkerran oleskelutilan/aulan lattia tammiparkettia (Karelia kartano-antiikki), seinät maalattua kipsilevyä, katossa maalattu paneli. lattialämmitys. Aulassa design takka.
Makuuhuoneiden kuvaus: Lattiat tammiparkettia (Karelia kartano-antiikki), lattialämmitys. Seinät maalattua kipsilevyä ja katot maalattua paneelia. Yläkerran master-bedroomissa alkuperäinen, toimiva kaakeliuuni ja 16,5 m2:n parveke rannan puolella.
Tontin omistus: Oma
Tontin pinta-ala: 1 168 m2
Lisätietoja rakennusoikeudesta: Rakennusoikeutta on jäljellä 23 m2. Kaupungin suostumuksella on mahdollista saada 20 m2 lisärakennusoikeutta. Tontille on mahdollista rakentaa autokatos, jonka rakentaminen ei vie rakennusoikeutta.
Näkymät: Talosta ja tontilta näkymät Olavinlinnalle. Olohuoneitten ikkunoista näkyy lähes ainoastaan vettä.
Palvelut: Palvelut: Kaikki Savonlinnan palvelut kävelymatkan päässä.
Pihan kuvaus: Yläpiha kivituhkapintainen. Suojainen alapiha rannan puolella osittain lähes luonnotilainen, osittain nurmikkoa. Muutama hedelmäpuu (omena- ja päärynä) ja marjapensas.Rannassa iso terassi /laituri osittain veden päällä. Alapihalta näkymä Olavinlinnalle. Rantaviivaa noin 40 m.
Lisätietoja:

Ota yhteyttä

Heikki Kokki
+358440575680
* Sähköposti tai puhelinnumero on annettava
Lähetä viesti myyjälle Soita myyjälle