Kokeile uudistuvaa mobiilipalvelua »

Omakotitalo, +rantasauna, 180m2 6 380 m2 | 72 000 €

Jylhämä, Vaala, Tuulimyllyntie 56

Kuva: 1 / 26

Pala valtakunnallisesti merkittävää voimalaitoskylämiljöötä; talo kauniissa puistomaisemassa ja komea hirsisauna lammen rannalla odottavat uutta omistajaa.

Talo on alunperin paritalo, nykyään yhtenä kiinteistönä. Ulkokuoreltaan talo on suojeltu. Huoneistoja ei ole fyysisesti yhdistetty seiniä poistamalla. Reilun kokoiset huoneet tuovat avaruutta. Kummallakin puolella keittiö, kylpyhuone, wc, olohuone ja makuuhuone. Talo lämpiää edullisesti maalämmöllä, lisäeristyksiä on jo valmiina. Pumpun lämmönkeruu tapahtuu porakaivosta. Itäpäädyn asunnossa pönttöuuni tuo miellyttävää lämpöä arkeen, lisätulisijoille on hormeja valmiina.

Tarjolla on kaunis pihapiiri ja moneen muuntuvat tilat niin omakotiasujalle kuin vapaa-ajan asujalle edullisin elinkustannuksin. Hienot puitteet arjelle!

Ota rohkeasti yhteyttä sopiaksesi näytöstä ja tehdäksesi tarjous! Vain näkemällä ja kokemalla tiedät, onko talo sinulle sopiva!

Katso myös Ympäristökeskuksen Aarne Ervi Oulujoella- sivut: www.ymparisto.fi/ervi

Kohdetta myy

Vesa Pöykkö
+358505452037

Ota yhteyttä
Kohdenumero:905488
Sijainti: Tuulimyllyntie 56 91710, Jylhämä, Vaala
Omistusmuoto:Omistusasunto
Tyyppi:Omakotitalo
Huoneisto­selitelmä:+rantasauna
Asunnon koko:Yli 5 huonetta
Asuintilojen pinta-ala:180 m2
Lisätietoja pinta-alasta:Talon molemmissa päissä 30 m2 kellaritilaa, kuisti, kylmävarasto ja liiteri.
Rakennusvuosi:1947
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan.
Myyntihinta: 72 000 €
Kiinteistövero: 214,76 €/vuosi
Lisätietoja maksuista: Ostajalle varainsiirtovero ja kaupanvahvistajan maksu.
Tämä kohde omaksi? Kuukausierä 250
Avaa lainalaskuri
Sauna: Asunnossa on sauna
Asunnon kunto: Tyydyttävä, Yläpohjan lisäeristys selluvillalla 2011, -80-luvulla seinien lisäeristykset. Energian kulutus n10 000 kWh +15 asteen peruslämmöllä vapaa-ajanasuntokäytössä (sauna +10 astetta). Pönttöuunia lämmittämällä lämpö nousee nopeasti normaaleihin asuinlämpötiloihin. Kunnan vesi ja viemäriverkostossa. Käyttövesiputket uusittu talossa 2009. Viemärit pääosin uusittu, vain länsipuolen alakerran vessassa vielä lyhyt haara vanhaa viemäriä.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus: Maalämpö
Lämmitysjärjestelmä:
Vesijohto:
Viemäri:Kunnallinen.
Sähköliittymä siirtyy:Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit: Pääasiallinen rakennusmateriaali: Puu
Keittiö: Siistikuntoiset -70-luvun kaapistot. Liedet + liesituulettimet, jääkaappi. Muovimatto.
Kylpyhuone: Vuokratulla puolella kylpyhuoneen lattia kokonaan uusittu (laattalattia), suihkukaappi. Toisen puolen kylpyhuoneen laitto vaiheessa.
Saunan kuvaus: Sauna on rakennettu massiivihirrestä ja sijaitsee aivan lammen rannassa. Tilava kuisti lammelle päin. Pinta-ala n 40 m2. Pesuhuone ja löylyhuone on remontoitu 2010. Saunarakennuksen katto on remontoitu samana vuonna. Kiukaana Harvian Legend 240. Kiukaan päällä Hukka-lämmönsiirrin, joka osaltaan lämmittää kiertovesipumpun avulla 100 l Jäspin lämminvesivaraajaa (2 kW). Saunan ylläpitolämpötilasta vastaa Mitsubishi GE25 ilmalämpöpumppu. Kovimmilla pakkasilla lisänä sähköpatteri.
Olohuone: Itäpäädyn olohuoneessa muovimatto, seinät pinkopahvia. Pönttöuuni on muurattu 2011. Länsipäädyn olohuoneessa vanha muovimatto on poistettu ja alla oleva lautalattia on otettu esille.
Makuuhuoneiden kuvaus: Lattiassa muovimatto, seinissä tapetoitu pinkopahvi. Länsipäädyn huoneessa muovimatto poistettu, lautalattia kunnostettu.
Tehdyt remontit: Itäpuolella asunnon pesuhuoneen lattia uusittu kokonaan kesällä 2016.
Tontin omistus: Oma
Tontin pinta-ala: 6 380 m2
Lisätietoja rakennusoikeudesta: Rakennus on ulkokuoreltaan suojeltu, mikä toisaalta mahdollistaa tuen saamisen ulkokuoren remontointiin. Kaavamääräykset mahdollistavat piharakennuksen teon yhteistyössä rakennusvalvonnan ja ympäristökeskuksen kanssa.
Palvelut: Palvelut: Oulujärvelle vain 4km, veneilijän ja kalastajan unelma. Oulujoki muutaman sadan metrin päässä. Vaalassa myös melontakeskus, josta voi vuokrata kajakkeja. Frisbeegolfrata 5km päässä. Rokuan vaarat, kansallispuisto ja kuntokeskus alle 20 km päässä. Vaalan keskustaan 4km. Pieneksi kyläksi monipuoliset palvelut, myös rautakauppa. Erityisesti kirpputorit ja antiikkiliikkeet houkuttelevat väkeä. Vaalassa peruskoulu ja lukio. Täysin uusi koulukeskus valmistunut muutama vuosi sitten. Vaalan ABC palvelee 6-24
Liikenne­yhteydet: Linja-auto- ja junayhteydet kylältä.
Pihan kuvaus: Jylhämän voimalaitosalue on puistomainen ilman näkyviä raja-aitoja kiinteistöjen välillä. Puusto on suurikokoista ja komeaa mäntyä, kuusta ja koivua. Pihalla kasvamassa omenapuita, viinimarjapensaita. Kaiken kaikkiaan todella kaunis ja viihtyisä kokonaisuus.
Ranta: Oma ranta
Rannan tyyppi: Lampi

Ota yhteyttä

Vesa Pöykkö
+358505452037
* Sähköposti tai puhelinnumero on annettava
Lähetä viesti myyjälle Soita myyjälle