RE/MAX Kodit | SK Välitys Oy

Muu

Nahkiaisentie 65, Jokivarsi, Vantaa

Hinta

253 000 €

Koko

2 718

Reilun kokoinen tontti tarjolla Vantaan Jokivarressa. Tontin voi jakaa useammaksi tontiksi. Rakennusoikeus tontilla on 543m2. Aina yhtä tonttia kohden saa rakentaa kaksi asuntoa, joita voi liittää toisiinsa kevyin rakennelmin. Kaupan kohde on tällä hetkellä tila-muotoinen ja ostajan tulee muodostaa se yhdeksi tontiksi tai useammaksi. Kustannus tälle on suuruusluokaltaan pari-kolme tuhatta riippuen montako tonttia muodostetaan. Vantaan kaupungin karttapalvelun mukaan tontin maaperä on moreenia. Kartoitus tehty noin metrin syvyyteen. Melukartat osoittavat tontin melutasoksi pääosin päivällä 55-60dB ja yöllä 50-55 dB. Meluarvot tulee ottaa suunnittelussa huomioon. Tontilla on pieni puurakenteinen omakotitalo sekä saunarakennus. Talolle tulee sähköliittymä, mutta kiinteistöllä ei ole mitään muita liittymiä. Ostaja vastaa rakennusten purkamisesta ja sen kustannuksista. Kuvaliitteenä on esimerkkilaskelma, jossa tontti on jaettu kolmeksi pienemmäksi tontiksi. Laskelma on pelkkä esimerkki tontin mahdollisuuksista eikä sido ostajaa millään tavalla.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80353984
Sijainti
Tyyppi
Muu 
Vapautuminen
Heti. Kaupantekohetkellä vapaa.

Hinta

Myyntihinta

253 000,00 €

Velaton hinta

253 000,00 €

Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Ei muita liittymiä.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
92-401-2-254
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
2 718 m²
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti
Rakennusoikeuden pinta-ala
543.6 m²
Tehokkuusluku
0.2
Rasitteet
Kiinnitykset: 0
Kaavoitustiedot
Erillispientalojen korttelialue. Tonttia kohden saa rakentaa kaksi asuntoa (kohteen voi jakaa useiksi tonteiksi). Asuntojen tulee sijaita eri rakennuksissa. Rakennuksia voi liittää toisiinsa kevyin rakennelmin. Alueelle saa sijoittaa sellaisia toimisto- ja niihin verrattavia työtiloja, jotka eivät häiritse asumista yhteensä enintään 20% tontin rakennusoikeudesta. Olemassa olevia rakennuksia saa peruskorjata uudisrakentamiseen verrattavalla tavalla sen estämättä mitä on määrätty rakennusoikeuksista, rakennusaloista tai kerrosluvuista. Tontinomistajan tai -haltijan on ennen rakennustöiden aloittamista esitettävä selvitys tontilla tehdyistä mittauksista radonsäteilyn määrästä tai radonsäteilyn torjumisesta. Autopaikkojen vähimmäismäärä on 2 autopaikkaa/asunto.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tiedustelut
Mika Kuutti, 040 740 0383, mika.kuutti@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Jokivarsi, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Mika Kuutti

Ylempi kiinteistönvälittäjä YKV, LKV, LVV, Kaupanvahvistaja

RE/MAX Kodit | SK Välitys Oy

RE/MAX Kodit | SK Välitys Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.