Forssan Kiinteistökauppiaat Oy [A]
Forssan Kiinteistökauppiaat Oy [A]

Omakotitalo | 4 h, k, psh, s, wc, vh, 2xat

Karhukatu 4, Kuhala, Forssa

Hinta

52 000 €

Koko

110 / 194 m²

Vuosi

1968

Keskeisellä paikalla, mutta kuitenkin suojaisella sijainnilla sijaitsee tämä kolmen makuuhuoneen omakotitalo, missä on mahdollisuuksia vaikka muille jakaa. Remppataitoja täällä kaivataan, v.1968 rakennettu talo on lähes alkuperäiskuntoinen ja edellyttää paljon laittoa. Talon yhteydessä on kaksi autotallia ja pihassa vielä erillinen autokatos.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80353393
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4 h, k, psh, s, wc, vh, 2xat
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
110 m²
Kokonaispinta-ala
194 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Pinta-ala on rakennustiedon mukaan 110 m². Rakennuspiirustuksen mukainen rakennusala on 194 m², josta asunnon osuus on n.127 m² ja autotalllit 67 m² (pieni n.24 m² ja iso n.43 m²). Neljän huoneen ja keittiön alat on piirustuksessa n.66 m², jättäen eteis-, pesu-, ja muiden tilojen alaksi n.44 m².
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1968
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

52 000,00 €

Velaton hinta

52 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Sähkön hinta valitun sähköyhtiön sopimuksen mukaan, sähkönsiirron kustannukset Forssan Verkkopalvelut Oyj:n hinnaston mukaan. Sähkönkulutus ajalla 1.11.2022-31.10.2023 ollut 26.214,89 kWh, jolloin taloa on asunut 1 henkilö. Vesimaksut Forssan Vesihuoltoliikelaitoksen hinnaston mukaan. Jätteenkuljetus valitun kuljettajan hinnaston mukaan, Seuraavan asukkaan valinta on, ottaako käyttöön kompostorin vai biojäteastian, jonka tyhjennyksen kustannukset määräytyy LHJ:n hinnaston mukaisesti. Jätehuollon perusmaksu 34 €/v.2024 (LHJ). Kiinteistövero 259,65 €/v.2024

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Eteisestä on käynti niin vaatehuoneeseen, kuin myös vanhaan kylmiöön (nyt jo pois käytöstä) ja tekniseen tilaan (iso lämminvesivaraaja ja sähkökaappi), jonka läpi on kulku isompaan autotalliin. Tämä isompi autotalli on pari rappusta asuintiloja matalammalla, ja on näin hieman korkeampaa tilaa. Pienempään autotallin on käynti vain ulkokautta.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Talo on ollut asumattomana ja peruslämmöillä tammikuusta 2024 alkaen. Lounean valokuitu on alueella, mutta sitä ei ole otettu myytävälle kiinteistölle.
Asunnon kunto
Välttävä
Lisätietoja kunnosta
Katon kunto: Vesikate uusittu n.6-7 vuotta sitten. Lisätietoja kunnosta: Vesikatetta lukuunottamatta alkuperäiskuntoinen rakennus, mikä edellyttää mittavaa remontointia. Viemäriputkisto on rakennustapaselosteen mukaisesti muovia.
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta, Myyjä hankkii todistuksen myöhemmin.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Sähkölämmityksen tyyppi: Vesikiertoinen patterilämmitys sähkövastuksin. Kokonaissähkön kulutus: 26215 kWh / vuosi. Lisäksi lämmitysjärjestelmät: Vesikiertoinen patterilämmitys
Tulisija
Takka
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu, tiiliverhoilu ja Puuverhoilu
Keittiön kuvaus
Keittiön perälle ikkunan eteen sopii kivasti ruokapöytä ja kaapistot laitteineen on keittiön sisäänkäynnin puolella. Varusteina on sähköliesi, liesituuletin (omalla moottorilla, ohjaus hormiin), ja pieni jääkaappi. Lattiassa on muovimatto, seinät on maalattu ja välitilassa on laatoitus.
Kylpyhuoneen kuvaus
Pesuhuone on laatoitettu, tilassa on vesipata ja useampia hanoja. Kylppärin seinälaatat on halkeilleet ja muutoinkin tila vaatii remontointia. Pesuhuoneen edellä on kivan kokoinen pukuhuone.
WC-tilojen kuvaus
Wc sijaitsee sopivasti heti sisääntulon vieressä, eli käynti on eteisestä. Seinät ja lattia on laatoitettu.
Saunan kuvaus
Saunassa on puulämmitteinen kiuas ja laatoitettu lattia. Seinissä on hirsipanelointi.
Olohuoneen kuvaus
Ison ja valoisan olohuoneen ikkunat antaa kahteen eri suuntaan. Sisäseinällä on avotakka, minkä hormi toki jo kaipaa korjausta. Lattiassa on elämää nähnyt kokolattiamatto ja seinät on tapetoitu.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneita on kolme, joista kaksi sijatsee olohuoneen läheisyydessä ja yhteen on käynti eteisestä, tämä sopii erinomaisesti vaikkapa työhuoneeksi. Kaikissa makuuhuoneissa on maalatut seinät, kahdessa on muovimatto ja ns.päämakkarissa on lattiassa kokolattiamatto. Kaikissa makuuhuoneissa on kiinteät kaapistot.
Säilytystilojen kuvaus
Kaksi autotallia, vaatehuone ja kaapistot
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
61-7-5-6
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
989 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti
Rakennusoikeuden pinta-ala
346.2 m²
Tehokkuusluku
0.35
Rasitteet
Kiinnitykset: 0
Kaavoitustiedot
Kuhala III B asemakaava v.1983. Kaavan mukaan alueella saa käyttää 30 % kerrosalasta liike- ja toimistotiloja varten. Lisätiedot kaavoituksesta antaa Forssan kaupunki.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Autokatos
Palvelut
Palvelut: Päivittäistavarakauppaan ja Vesihelmelle matkaa on vain muutama sata metriä, ja leipomo on kivenheiton päässä. Keskustan palveluihin ja linja-autoasemalle matkaa kertyy n.kilomertin verran, kauppakeskukset on n.1,5 km:n päässä ja sairaala, terveyskeskus, jäähalli ja Linikkalalammi siijaitsevat 1,5-2 km:n päässä.
Koulut: Akvarellin koulu (lkt.1-9) n.900 m Yhteislyseo n.1,2 km Ammatti-instituutti n.2,2 km HAMK n.750 m

Pihan kuvaus
Talon sisäänkäynti on pihan puolelta, missä on pieni huvimaja. Pihassa on sorastusta ja nurmikkoa.
Tiedustelut
Forssan Kiinteistökauppiaat Oy, 03-436 1130, kiinteistokauppiaat@kiinteistokauppiaat.com

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Forssa

Asuinalueena Kuhala, Forssa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Forssan Kiinteistökauppiaat Oy

Forssan Kiinteistökauppiaat Oy [A]

Forssan Kiinteistökauppiaat Oy [A]

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.