RE/MAX Loiste | Kiinteistönvälitys Loiste Oy LKV

Kerrostalo | 1h, kk, kph, khh

Naavakalliontie 2 A, Tapiola, Espoo

Hinta

159 000 €

Koko

24,5 m²

Vuosi

1960

Löydä uusi kotisi Espoon rauhalliselta ja arvostetulta alueelta Naavakalliontieltä. Tämä valoisa ja tyylikkäästi remontoitu yksiö tarjoaa mukavaa ja modernia asumista. Juuri valmistunut keittiö yhdistettynä laadukkaisiin kodinkoneisiin tekee arjesta sujuvaa ja nautinnollista. Asunnossa erinomaisena ratkaisuna toimii jälkeenpäin teetetty parvi, jossa on valaistus (tarvittaessa helposti purettavissa). Pieni kodinhoitohuone omalla ovella toimii erinomaisesti tässä kodissa, sillä pyykkihuolto tarvikkeineen ei ole näkyvissä. Tämä on poikkeuksen toimiva kombinaatio, jota harvoin näkee tämän kokoisissa kodeissa. Taloyhtiö Asunto Oy Sammalpirtti seisoo vakaasti omalla tontilla. Taloyhtiö on hyvin hoidettu. Kaikki isoimmat remontit ovat tehty ajallaan, muun muossa legendaarinen putkiremontti, jonka yhteydessä päivitettiin myös märkätilat (suihku / wc). Lisäksi asunnon ylläpitokulut ovat hyvin edulliset, mikä tekee tästä kohteesta erityisen houkuttelevan. Sijainti on ihanteellinen niin luonnonläheisyyden kuin palveluidenkin suhteen. Vehreät näkymät ikkunoista luovat rauhallisen tunnelman, ja lähikauppa sekä Tapiolan muut palvelut ovat vain kävelymatkan päässä. Kauppakeskus Ainoa tarjoaa laajat ostosmahdollisuudet alle kilometrin päässä, ja hyvät bussiyhteydet takaavat sujuvan liikkumisen koko pääkaupunkiseudulla. Tämä uniikki-yksiö on täydellinen valinta ensiasunnon ostajalle, joka arvostaa helppoa ja laadukasta asumista arvostetulla alueella. Älä anna tämän mahdollisuuden lipua käsistäsi – tule tutustumaan ja ihastu uuteen kotiisi Espoossa!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80352443
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1h, kk, kph, khh
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
24,5 m²
Kokonaispinta-ala
24,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Isännöitsijäntodistuksen mukainen, Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta.
Kerrokset
2/4
Rakennusvuosi
1960
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

159 000,00 €

Velaton hinta

159 000,00 €

Neliöhinta

6 489,80 €/m²

Vastike

Hoitovastike

113,85 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

113,85 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

20,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 0 Sisältyy hoitovastikkeeseen
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Laajakaistavastike 1,20€ / asunto / kk Hallitus on talouddellisen tilanteen niin vaatiessa valtuutettu perimään tai olemaan perimättä enintään kahden kuukauden hoistovastikkeita. Valtuus on voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen saakka.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Muuta kauppaan kuuluvaa
Pyykinpesukone
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni (Telia 10M) ja kaapeli-tv. Käyttö- ja luovutusrajoitukset: Yhtiö voi tarjouksesta osakepääomaa alentamatta vapaalla omalla pääomalla lunastaa osakkeitaan.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: kunnan.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni ja tiili
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio. Työtason materiaali: Laminaatti. Upouus keittiö - juuri valmistunut.
Jääkaappipakastin, liesi ja MIkrouuni
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: WC-istuin, suihku ja suihkukaappi
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Maali
Lattiamateriaali: Laminaatti
Varusteet: Pesukone
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Kiinteistötunnus
049—418—00001—1208—3
Isännöitsijän yhteystiedot
Tapiolan Lämpö Oy, Anne Joronen, anne.joronen@tl-konserni.fi, 0207505370
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kuivaushuone, urheiluvälinevarasto ja pesutupa
Muuta: Taloyhtiön kiinnitykset: 3 970 218 €.
Tehdyt remontit
Lämpöverkoston kunnostus 1990. Porraskäytävien maalaus 1991. Ikkunoihin 3 lasia 1995. Lämmönvaihtimien uusinta 1995. Jäteaitauksen rakentaminen 1999. Kuivaushuoneen kuivauslaitteen uusinta 2000. Kattoturvalaitteiden asennus 2000.
Saunan löylyhuoneen peruskorjaus 2001. Vesikattojen korjaus ja paikkamaalaus 2001. IV-hoitotasojen asennus porrashuoneisiin 2003. Julkisivujen peruskorjaus 2004. Lukkojen uusinta yleisten tilojen oviin 2004–2005. Asuntojen ikkunahuolto ja korvausilmaventtiilien suodatinvaihdot 2004. Kellarinovien ja ikkunoiden uusinta 2004. IV-järjestelmän mittaus-, säätö- ja korjaustyöt 2008. Linjasaneerauksen hankesuunnittelu 2009. Linjasaneerauksen toteutussuunnittelu 2010. Perinteinen linjasaneeraus putki-, sähkö- ja rakennustöineen sisältäen salaojat. Pihatyöt ja autopaikkojen sähköistyksen uusinnan 2011. Peltikattojen maalaus 2012. Huoneistossa B 22 keittiön ja B-portaan ala-aulan lämpöputkivuodon aiheuttamien vahinkojen korjaus 2014. Omanin lämmönvahti 2015. Ikkunoiden käyntikorjauksia ja liukuja uusittu 2016. Jätekatoksen suunnittelu 2016-2017. Jätekatos rakennettu 2018. Piha-alueen C- ja D-portaan edustan korjaus 2018. B-portaan ala-aulan vauriokorjauksia 2018-2019. Palovaroittimet uusittu 2020. Peltikattojen maalaus 2020. Porrashuoneiden sekä B-portaan ala-aulan maalauskunnostukset, Julkisivujen alaosien tarkistuksia ja koekorjaus 2021. 2023 Portaikkojen ulko-ovi ja ikkunapaneeliston uusiminen.
Tulevat remontit
Sähköautojen latauksen suunnittelu. Ilmanvaihtokanavien puhdistus. Salaojien ja sadevesiviemäreiden huuhtelu ja kuvaus. LTO ja lämmitysjärjestelmän automaation etähälytys sekä lämmönvaihtimen uusimisen (nykyinen on vuodelta 1998) suunnittelu ja uusiminen ja/tai vähäpäästöisten energialähteiden hyödyntämisen selvittäminen (maalämpö) ja lämmityksen tasapainotus ja patteriventtilien uusiminen. Julkisivurappausten paikkakorjauksia. 2025-2030 Peltikattojen uusiminen. Lukituksen uusiminen 2024-2025.
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta, Energiatodistuksen voimassaoloaika on päättynyt.
Tontin koko
7 347 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
www.espoo.fi/kaavoitus
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Sammalpirtti

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Palvelut: Kauppakeskus AINOA alle kilometrin.
Paikallistiedot: Lähiostarista löydät paikallisen pizzeria-ravintolan sekä pubin.
Koulut: Tapiolan yläaste Tapiolan alaaste Tapiolan lukio

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja metroasema lähellä
Tiedustelut
Frans Boksha, 044 979 3000, frans.boksha@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Tapiola, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Frans Boksha

Myyntineuvottelija

RE/MAX Loiste | Kiinteistönvälitys Loiste Oy LKV

RE/MAX Loiste | Kiinteistönvälitys Loiste Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.