Solid House Helsinki Oy,  Espoo
Solid House Helsinki Oy,  Espoo

Rivitalo | 3 h + k + kph (sis.wc) + sauna + vh

Ruususentie 1 B, Neidonkallio, Kirkkonummi

Hinta

252 000 €

Koko

77,5 m²

Vuosi

2005

Tämän kokoluokan (3 h,k,kph, s, vh. / 77,5 m2) 1-taso huoneistoja on harvemmin tarjolla. Tässä asunnossa on paljon plussia ! 1-taso päätyasunto, korkea avara olohuone, vaalea tyylikkäästi hyvässä kunnossa pidetty huoneisto. Keittiö ruokailutiloineen on avoin olohuoneeseen, kaksi tyylikästä makuuhuonetta, paljon arkea helpottavaa säilytystilaa sekä iso tyylikäs laatoitettu hyvin varustettu pesuhuone sekä ikkunallinen sauna. Modernia asumista rauhallisella alueella lähellä luontoa ja palveluita. Alueella on hyvät pyörä- ja kävelytiet. Hyvät bussiyhteydet mm. Matinkylään ( jossa mm. Iso Omenaa ja metro) sekä Kirkkonummen keskustaan junalle. Matkaa torille ja palkittuun Fyyri kirjastoon vain n. 1,4 km sekä uudehkoon Jokirinteen oppimiskeskukseen n.1,5 km. Hyvä koti hyvässä yhtiössä. Ota yhteyttä ja sovi esittely. Myynti: Risto Ursin, myyntipäällikkö, kiinteistönvälittäjä, LKV, YKV, Rakennuttaja- ja kiinteistöasiamies Puh. 050 328 6950 , risto.ursin@solidhouse.fi Solid House Helsinki Oy, Piispansilta 9-11, 02230 Espoo (Iso Omena) -Jos oma asunto on osa rahoitusta, pyydä välitystarjous.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
su 28.4. 10:00 - 10:45
Esittelijänä Risto Ursin
p. 050 328 6950

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80352123
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3 h + k + kph (sis.wc) + sauna + vh
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
77,5 m²
Kokonaispinta-ala
77,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
1/1
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
2005
Vapautuminen
Sop.mukaan/viimeistään 30.06.2024

Hinta

Myyntihinta

251 113,43 €

Velkaosuus

886,57 €

Velaton hinta

252 000,00 €

259 000,00 €

Neliöhinta

3 251,61 €/m²

Vastike

Hoitovastike

310,00 € / kk

Pääomavastike

38,75 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

348,75 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

7,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 13 € / hlö / kk
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: TV maksu 4 euroa (valokaapeli). Vesiennakko on 13 euroa/hlö/kk + mittarin mukaan tasaus. Autopaikka 7 euroa/kk. Sähköautolataus ennakko 25 euroa/kk.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Tilava eteisaula, jossa kätevät peililiukuovikaapistot. Eteisessä parketti ja maalatut seinät. Eteisaulan vieressä tuulikaappi. Tuulikaapin lattiassa on lattialämmitys. Tuulikaapin katossa vesimittari. Huoneistossa on keskuspölynimurin varaus(putket). Huoneistossa on oma ilmalämpöpumppu (jäähdytys). Olohuoneessa on takkavaraus.
Tietoliikenne
laajakaista
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet kaikissa huoneissa (laitettu v.2023), ei asennettu olohuoneen pieniin yläikkunoihin.. Verhokiskot, naulakko, peililiukuovikaappi, Ilmalämpöpumppu ja varaston hyllyt.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni ja kaapeli-tv. Laajakaistaliittymä: Valokuitu. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Hyvä kunto. 1- taso.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Huoneisto on muuttovalmiissa kunnossa. Huolellisesti pidetty asunto.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Tulisija
Takkavaraus
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnallinen.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Väliseinät huoneiden välillä betoni/maalattu levy. Pintamateriaalit (lattia): Huoneissa on kauniit parkettilattiat.
Keittiön kuvaus
Vaalea kaapisto, runsaasti työtasoa, tiskiallas, iso kaappi jääkaappi (v. 2022), iso kaappi pakastin (v.2022), keraaminen liesitaso, uuni, astianpesukone, välitilalaatta, liesituuletin (jossa on myös huoneistokohtaisen ilmanvaihdon säätö). Keittiön työskentelytilan vieressä on avara ruokailutila, johon mahtuu isompikin pöytä. Ruokalutila on avoin olohuoneen kanssa. Parkettilattia, maalatut seinät.
Kylpyhuoneen kuvaus
Tilava pesuhuone, jossa on suihku- ja wc varustus. Suihku, suihkuseinä, käsienpesuallas, peili, allaskaappi, laatikosto, erillinen kaappi, llmanvaihtokone, kalusteissa olevat valot, pesukoneliitäntä, laatoitettu lattia ja laatoitetut senät, pesukoneliitäntä. Pesuhuoneessa on lattialämmitys.
Saunan kuvaus
Kivan kokoinen sauna, jossa on ikkuna, lauteet, paneloidut seinät, laatoitettu lattia, sähkökiuas( kivet vaihdettu 3/2024). Saunan ovi on lasiovi.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Pesuhuoneen yhteydessä kodinhoitotilaa, mm. pesukoneliitäntä.
Olohuoneen kuvaus
Iso ja korkea olohuone ("pulpetti" , korkein kohta nousee noin 3 metriin). Oohuoneessa tyylikkäät ja avarat isot ikkunat. Olohuoneen vieressä oleva avoin ruokailutila antaa avaruutta, kuten huoneiston vaaleat sävytkin. Ranskalainen parveke.
Makuuhuoneiden kuvaus
Kaksi tyylikästä makuuhuonetta. Päämakuuhuoneen yhteydessä on myös vaatehuone. Kauniit parkettipintaiset lattiat ja vaaleat, maalatut seinät.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, Siivouskaappi keittiössä. ja kaapistot. Lisätietoja säilytystiloista: Vaatehuone makuuhuoneen yhteydessä. Makuuhuoneessa kaapit. Pesuhuoneessa allas- ja seinäkaappi.
Kattotyypin kuvaus
vinokatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Kirkkonummi toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Kiinteistötunnus
257-496-1-351
Isännöitsijän yhteystiedot
Kirkkonummen Huolto Oy, Anders Wikholm, 092219090
Huolto
Huoltoyhtiö
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kaapeli-tv, urheiluvälinevarasto, ulkovarasto (Huoneiston edessä huoneiston käyttöön kuuluva ulkovarasto: hyllyjä valmiina) ja väestönsuoja (Väestönsuoja on taloyhtiön pyörävarastona)
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Yhteiset jätesäiliöt. Taloyhtiön kiinnitykset: 2 753 796 €.
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 29 Autokatospaikkoja: 12 Parkkipaikkoja: Vieraspaikkoja 6 kpl.

Tehdyt remontit
Tehty mm. Pihateiden asfaltointi v.2007. Tulo- ja poistoilmakanavien puhdistus v.2011. Katon vesipinnoitteen kunnostus v.2013. Asfalttipäällysteen kunnostus v.2014. 10-vuotis korjaukseen liittyvät takuutyöt v.2015. Puujulkisivujen ja sokkelien maalaus v. 2016. Pihavalot uusittu v.2018. Leikkipaikan kunnostus ja uudistaminen v.2019. Lumiesteiden lisääminen katoille (puuttuviin kohtiin) v.2019. Salaojien huuhtelu ja kaivojen korotukset v.2019. Maalaus ja lahovaurioiden kunnostus auringonpuoleiset ulkoseinät sekä autokatos v.2022. Lisätiedot muista pienemmistä tehdyistä huolloista ja korjauksista tarkemmin on esitetty 13.3.2023 päivätyssä kunnossapitotarvesuunnitelmassa.
Tulevat remontit
Puu/alumiini-ikkunoiden kuntokartoitus v.2024. Teknisten tilojen betonilattioiden kunnostus v.2027. Kattojen kuntotarkistus ja mahdollinen huolto v.2023. Väliaitojen korjaus(lahot vaihdetaan) ja maalataan talkootyönä jatkuu) jatkuva. Hankesuunnitelma: Maalämmön lämmitystapakartoitus/nykyisen kaukolämmön kuntokartoitus ja mahdolliset toimenpiteet v.2024-2025. Autokatosseinien julkisivujen uusimissuunnitelma v.2026. Maalauksen uusinta kadunpuoleisiin ulkoseiniin suositeltu 3 v:n päähän (5 v väl.) v.2021 jne. Muut seinät 10 vuoden välein. v.2026 jne.
Energialuokka
C (2018), Energialuokka: C2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 26.09.2033
Tontin koko
9 259 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Kirkkonummen kunta p. 09 29671 kaavoitus
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Kirkkonummen Matleena

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Palvelut: Esim. Kauppakeskus Kirsikka ja Citymarket n. 2,5 km, Prismakeskus n. 2,7 km, uimahalli n. 1,5 km.

Paikallistiedot: Kirkkonummen torille n. 1,4 km
Koulut: Jokirinteen oppimiskeskus (esiopetus, ala- ja yläaste) n. 1,5 km

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä Bussi n. 300 m, Juna n. 2,5-3 km. Kaikki esitteellä olevat matkan pituudet ovat arvioita ja voivat autolla/kävellen olla eri mittaiset johtuen kulkuvälineelle sopivista reiteistä.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Huoneiston käytössä on nyt sähköpistoke/autopaikka, mutta isännöitsijätodistuksen mukaan autopaikka ei siirry asuntokaupan yhteydessä. Varaukset Kirkkonummen Huollon kautta puh. 09-2219090. Taloyhtiöllä on 6 vieraspaikkaa.
Pihan kuvaus
Huoneiston piha-alueella puupatiot, tuijat ja pieni nurmikko.
Tiedustelut
Risto Ursin, 050 328 6950, risto.ursin@solidhouse.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kirkkonummi

Asuinalueena Neidonkallio, Kirkkonummi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Risto Ursin

Myyntipäällikkö, LKV, YKV, kaupanvahvistaja

Solid House Helsinki Oy, Espoo

Solid House Helsinki Oy,  Espoo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.