RE/MAX Family | Excellence m2 Oy

Kerrostalo | 2h + k + kph + vh + parveke

Isokaari 8 A, Lauttasaari, Helsinki

Hinta

345 000 €

Koko

55,5 m²

Vuosi

1940

Tässä tilavassa ja valoisassa kaksiossa nautit moneen taipuvasta pohjaratkaisusta sekä sijainnista, joka yhdistää merellisen viihtyisän asuinympäristön mainioihin kulkuyhteyksiin sekä monipuolisiin saaren lähipalveluihin. Keittiö on oma tilansa, jossa käytössäsi ovat kaikki kodinkoneet sekä reilusti työskentely- ja kaappitilaa. Sekä olohuone että makuuhuone hurmaavat tilavuudellaan, mikä mahdollistaa harraste- ja etätyöpisteiden asettelun sängyn, taikka sohvaryhmän rinnalle. Kylpyhuone on pinnoiltaan vaalea ja tyylikäs kokonaisuus, jossa riittää tilaa myös pyykinpesikoneelle. Kokonaisuuden kruunaa oma parveke, josta avautuu 4. kerroksen rauhallinen näkymä vehreään Isokaaren naapurustoon. 1940 valmistunut Asunto Oy Iso-Kaari 8 taloyhtiö seisoo omalla tontillaan. Yhtiö on hyvin hoidettu ja kaikki isot remontit ovat jo takanapäin. Tärkeistä korjauksista on hiljattain valmistunut julkisivu- ja kattoremontti, ja perinteinen putkiremontti tehty 2018. Taloyhtiössä on monia asukkaiden käytössä olevia tiloja, kuten viihtyisä sauna, pyörävarasto ja pesutupa, jotka tekevät arjesta sujuvampaa. Huoneistoon kuuluu myös varastotilaa sekä vintillä, että kellarissa. Asunto on vapaa kaupanteosta, joten voit muuttaa uuteen kotiisi vaivattomasti ja aloittaa uuden luvun elämässäsi Lauttasaaressa. Jos etsit valoisaa ja viihtyisää kaksiota loistavalla sijainnilla, tämä asunto on ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Sijainniltaan asunto on parasta, sillä Lauttasaaren kauppakeskus Lauttis on lähellä ja monipuoliset palvelut on ympärillä, kaikki kävelyetäisyydellä omalta kotiovelta alkaen. Erinomaiset liikenneyhteydet metrolla Helsingin keskustaan ja Espooseen. Lauttasaaren ulkoilumahdollisuudet, upeat merelliset kävelyreitit ja vieressä sijaitseva Kasinon uimaranta tarjoavat vain parastaan. Lauttasaaressa viihdytään! MYYNTI, LISÄTIEDOT JA ESITTELYT: Ilpo Aaltonen 0400-802008 ilpo.aaltonen@remax.fi RE/MAX Family Töölö

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
su 5.5. 09:30 - 10:00

TERVETULOA!

Esittelijänä Ilpo Aaltonen
p. 0400 802008

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80351816
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + k + kph + vh + parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
55,5 m²
Kokonaispinta-ala
55,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Huoneistoalat on tarkistusmitattu (Mittausraportti 20.4.2016, päivitetty 3.11.2020). Pinta-alamääritys on tehty standardia SFS 5139 (RT 12-11055) noudattaen.
Kerrokset
4/5
Rakennusvuosi
1940
Vapautuminen
Heti. Asunto vapautuu kaupanteosta.

Hinta

Myyntihinta

271 613,34 €

Velkaosuus

73 386,66 €

Velaton hinta

345 000,00 €

Neliöhinta

6 216,22 €/m²

Vastike

Hoitovastike

335,00 € / kk

Pääomavastike

793,95 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 128,95 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

30,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 18,00 € / hlö / kk
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Taloyhtiön julkisivu- ja kattohanke on valmistunut, pois lukien keväälle jääneet lisätyöt, pienet maalaustyöt sekä pihojen kunnostaminen. Urakasta on laadittu loppuselvitys ja hanketta varten nostettu remonttitililimiitti muutetaan pääomavastikelainaksi 1.6.2024. Remonttitililimiittiä on nostettu 1 334 804,05 €. Lainan viitekorko on euribor 6 kk + marginaali 0,5 %. Kokonaiskorko on tällä hetkellä n. 4,4 %. Laina-aika on 20 vuotta / laina-aika päättyy 31.5.2044. Osakas voi halutessaan maksaa oman lainaosuutensa kerralla pois ilman erilliskuluja. Lainaosuus on 504,46 € / jyvitetty pinta-ala m2. Kertasuorituksen viimeinen eräpäivä on 30.4.2024. Mikäli kertasuoritusta ei ole vastaanotettu eräpäivään mennessä, katsotaan osakkaan valinneen maksutavaksi pääomavastikkeen. Eräpäivän jälkeen vastaanotetut kertasuoritukset palautetaan osakkaalle. Mikäli osakas ei halua maksaa lainaosuuttaan pois kertasuorituksena, ryhdytään osakkaalta perimään lainan takaisinmaksamiseksi uutta pääomavastiketta 1.6.2024 alkaen. Lainaosuus on 4,05 € / jyvitetty pinta-ala m2 /kk. Taloyhtiössä on vesimittareiden kulutukseen perustuva vesilaskutus. Osakkailta peritään ennakkovesimaksu kuukausittain perustuen huoneiston asukkaiden määrään. Taloyhtiön kustannuksella veden tasauslaskutus tehdään kerran vuodessa vuoden lopussa. Mikäli osakas haluaa tilata ylimääräisen vedentasauslaskutuksen huoneistoonsa, esim. vuokralaisen vaihtuessa, tulee hänen ilmoittaa asiasta isännöintitoimistoon.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiili
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (katto): Huoneiston katot maalattu.
Keittiön kuvaus
Liesi: Keraaminen. Työtason materiaali: Laminaatti.
Liesituuletin, astianpesukone, uuni, liesi ja jääkaappipakastin
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: WC-istuin, suihku, suihkuseinä, lattialämmitys, allaskaappi, peilikaappi, pesuallas ja pesukoneliitäntä
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot, vinttikomero, kellarikomero ja vaatehuone
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Kiinteistötunnus
91-414-1-262
Isännöitsijän yhteystiedot
Ainoa & Co Oy, L. Ala-Könni, palvelumestari@aamu.io, 09-61507333
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Vinttikomero, kellarikomero, askarteluhuone, urheiluvälinevarasto, pesutupa, pyörävarasto ja kaapeli-tv
Muuta: Taloyhtiön kiinnitykset: 3 283 554 €.
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 13 Parkkipaikkoja: Autotalli 5 kpl. Pihapaikat 13 kpl.

Tehdyt remontit
2023 Julkisivusaneeraus ja vesikaton uusiminen, 2022 Roskakatoksen maalaus, 2022 A20 huoneistossa tehty vanhan ulkoseinäeristeen purku ja seinän korjaus, 2021 taloyhtiössä on suoritettu putkiremontin jälkeisiä takuukorjauksia, puuston kuntokartoitus, 2020 lukituksen uusiminen iLOQ S5, julkisivujen- ja parvekkeiden kuntotutkimus, 2018 IV-kanavien nuohous, kaukolämpölaitteet uusittu, sauna uusittu, asennettu sähköautojen latausvalmius, pesutupa rakennettu, linjasaneeraus (perinteinen putkiremontti + sähkönousut + ryhmäkeskukset + antenni + tele), 2014 kylpyhuoneen B23 peruskorjaus, 2013 kylpyhuoneen B41 peruskorjaus, 2012 salaojien ja sadevesiviemäreiden rakentaminen, pihan päällysteiden, autotallien ajoramppien sekä pihavalaistuksen uusiminen, pihan asfaltointi, kylpyhuoneiden A4 ja A6 peruskorjaus, 2010 kylpyhuoneiden ja saunaosaston saumausten tiivistys, 2009 julkisivun ja sokkelin paikkakorjauksia, porrashuoneiden ja autotallien ovien lakkaus, 2008 yleisten tilojen ja huoneistojen lukitus uusittu, 2007 porrashuoneiden maalaus, 2003 saunan löylyhuoneen eristys ja panelointi, 2003 sokkelin rappauksen korjaus lisätöineen, 2002 katon jalkarännipellitys, kattosillat ja tikkaat uusittu, 2001 rakennettu jätekatos ja autopaikkojen lämpöpistoketolpat, 1998 patteriventtiilit, linja- ja sulkuventtiilit sekä lämmönsiirtimet uusittu, 1997 parvekkeiden korjaus, 1994 asuinhuoneiden ikkunat ja parvekkeiden ovet uusittu, 1991 sähköpääkeskus laajennettu, monimittarikeskukset, huoneistojen ryhmäkeskukset, pää- ja nousujohdot uusittu, 1990 talon vesijohto vesimittariin uusittu, 1983 porraskäytävien maalaus, 1981 julkisivun korjaus ja maalaus, vesikatto uusittu, 1979 kylmävesijohdot ja viemärit on uusittu kiinteistön kellarissa ja asuinkerroksissa. Lisäksi asuntojen kylpyhuoneiden vesikalusteet on uusittu. Lämpimän veden putket ja lämpimän veden kiertojohdon putket on jätetty paikoilleen sekä kellarissa, nousulinjoissa, että asuntojen kylpyhuoneissa.
Tulevat remontit
Henkilöhissien kuntoarvio 2024. Kiinteistön kuntoarvio ja taloyhtiöstrategian laadinta (2025-2027) 2024.
Energialuokka
G (2013), Energialuokka: G2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 16.12.2024
Tontin koko
2 000 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki / kaavoitus
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Iso-Kaari 8

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Lauttasaaressa on monipuoliset palvelut. Paljon kauppoja, ravintoloita, kahviloita, liikuntapaikkoja ja erikoisliikkeitä. Kauppakeskus Lauttis.
Koulut: Lauttasaaressa ala-aste, ylä-aste ja lukio

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, metroasema lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla, taksitolppa lähellä ja hyvät pyöräilytiet Erinomaiset ja nopeat liikenneyhteydet metrolla Helsingin keskustaan ja Espooseen.
Tiedustelut
Ilpo Aaltonen, 0400 802008, ilpo.aaltonen@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Lauttasaari, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Ilpo Aaltonen

Myyntineuvottelija, KED

RE/MAX Family | Excellence m2 Oy

RE/MAX Family | Excellence m2 Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.