RE/MAX Classic | Grand yhtiöt Oy

Rivitalo | 4h + k + sauna + pesuhuone

Aamupäivänkuja 2, Olari, Espoo

Hinta

369 000 €

Koko

100 m²

Vuosi

1980

ETSITKÖ VIIHTYISÄÄ KOTIA, JOKA KUTSUU SINUA NAUTTIMAAN kodista ihan joka päivä. Arvostatko hyviä kauppakeskus- ja muita palveluja sekä koulujen läheisyyttä? MEILLÄ ON LOISTAVA EHDOTUS: Rauhallisella paikalla Olarin keskipisteessä on tarjolla koti, jossa viihtyy koko perhe. Puustellin keittiö integroiduin kodinkonein, ruokailutila ja olohuone muodostavat avaran ja valoisan sydämen tälle kodille. Mahtavalla päivä ja ilta-aurinkoisella terassilla nautitaan perheen ja ystävien seurasta niin arjessa kuin juhlassakin. Terassille mahtuu grillimestarin estradi ja iso ruokailupöytä, aurinkotuoleja. Suojaisalle pihalle saat helposti trampoliinin ja inkkariteltan lasten leikkeille. MAINIO POHJARATKAISU Yläkerrassa aikuisten suuri makuuhuone sopivasti erillään muista makuuhuoneista, mikä tuo yksityisyyttä ja rauhaa perhe-elämään. Makuuhuoneeseen mahtuu tarvittaessa, vaikka oma työpiste ja mikä hienointa makuuhuoneesta on käynti omalle parvekkeelle. Sauna ja kylpyhuone on hienosti makuuhuoneiden vieressä. Huoneistossa on hyvin harkitusti kaksi vessaa, jolloin perheen aamuruuhka hoituu helposti ja kaikkien päivä alkaa mukavasti. Rentouttavien saunan löylyjen jälkeen voit mennä joko yläkerran lounaaseen avautuvalle parvekkeelle tai alakerran terassille vilvoittelemaan kaikessa rauhassa virvokkeiden kera. KAUKOLÄMPÖYHTIÖ OMALLA TONTILLA Jokaisella huoneistolla on käytössä autokatospaikka (sähköauton latausvalmius), jolloin talviajan aamukiireen työläs tuulilasin jään raapiminen jää pois. Lisäksi on vielä toinen pihapaikka autolle. PALVELUT JA LIIKENNEYHTEYDET Monelle perheelle on tärkeää rauhallinen sijainti, hyvät palvelut ja liikenneyhteydet mm. Niittykummun ja Matinkylän metroasemille. Lähellä sijaitsevat hyvät päivittäispalvelut ja näistä esimerkkeinä mm. Prisma, Lääkärikeskus Pihlajalinna, Länsikeskuksen liikkeet ja kauppakeskus Isossa Omenassa on yli 200 erikoisliikettä, erinomainen päivittäistavarakaupan tarjonta ja monipuolinen valikoima yksityisiä sekä julkisia palveluita. Lapsiperheille löytyvät monipuoliset päiväkotimahdollisuudet, mm. Montessori leikkikoulu ja englanninkielinen päiväkoti sekä kielikylpypäiväkoteja. Olarin alueen suositut koulut ovat lähietäisyydellä: Päivänkehrän koulu, Steiner koulu, Olarin yläaste ja lukio sekä ruotsinkieliset Matlidenin ala- ja yläaste sekä lukio. LUONNON- JA LIIKUNNANHARRASTAJAN UNELMASIJAINTI Vain muutaman sadan metrin päässä avautuvat keskuspuiston auratut ladut ja upeat maisemat tuovat iloa hiihtoa harrastaville. Kesäisin keskuspuistoon voit lähteä sieni- ja marjametsään tai vaikkapa lenkkeilemään tai pyöräilemään kauniisiin metsämaisemiin. Täällä lapsilla on turvallinen ympäristö harrastaa ja kasvaa. Risto.Karjalainen@remax.fi 0451338888. Tervetuloa. Kysy vaihtomahdollisuutta pienempään huoneistoon lähialueella.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika
su 28.4. 14:20 - 14:50
Esittelijänä Sari Ann Stolt
p. 040 779 3307

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80351456
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + k + sauna + pesuhuone
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
100 m²
Kokonaispinta-ala
100 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Rakennusvuosi
1980
Vapautuminen
2-4 kk

Hinta

Myyntihinta

369 000,00 €

Velaton hinta

369 000,00 €

Neliöhinta

3 690,00 €/m²

Vastike

Hoitovastike

400,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

400,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 22 € / hlö / kk
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Huoneistolle kuuluu lämmin verkkokellari varasto ja lisäksi toinen pienempi lämmin varastotila
Parveke
Asunnossa on parveke
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Vesikaton kuntotarkistus 2019. Huoneistojen lämpökuvaus 2021. Kellaritason ja ulkoalueiden viemärikuvaus 2022. Tulevat kuntotarkastukset: vesikatto 2030+, vesiputkistot 2030+, ikkunat 2035, ulko-ovet 2035, viemärit 2040+, kaukolämpövaihdin 2045.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Kevytbetoni
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio. Työtason materiaali: Kvartsikomposiitti.
Astianpesukone (Integroitu), liesituuletin, jääkaappipakastin (Integroitu) ja erillisuuni (Kiertoilmauuni)
Lattiamateriaalit: Parketti
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Lattialämmitys, suihku, suihkuseinä ja wc-istuin
WC-tilojen kuvaus
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Säilytystilojen kuvaus
Kellarivarasto
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Bitumihuopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Kiinteistötunnus
49-22-149-3
Isännöitsijän yhteystiedot
Reino Mäkinen, reinok.makinen@gmail.com, 0400379419
Huolto
Asukkaat
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Leikkipaikka (tontin lounaiskulmassa), kuivaushuone ja urheiluvälinevarasto (mm. polkupyörille)
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Kellaritilat, jossa on huoneistokohtaiset kellarivarastot, kylmäsäilytystilat (kylmäkone on pois päältä), sähköpääkeskuksen kaappi, lämmönjakokeskus, pyykinkuivaushuone. Kylmä ulkovarasto polkupyörille. Taloyhtiön kiinnitykset: 0 €.
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: Autokatospaikoille on tuotu sähköauton latausvalmius

Tehdyt remontit
KL-lämmönvaihtimen uusinta 2011.
Länsisivun betonijulkisivujen maalaus 2018.
Vesikaton höyrypussien poisto ja autokatoksen peltikaton kiinnityspulttien uusinta 2021.
Korvausilmaventtiilien asennus 2022.
Max. 11 kW kombi-pistokkeet ja kaapelointi autolatausta varten kullekin autokatospaikalle 2023.
Energialuokka
C (2018), Energialuokka: C2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 15.09.2033
Tontin koko
1 835 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Kaavamuutoksia alueella (ei tämän taloyhtiön vieressä): Gräsansiimeksessä pientalotontti asuinkerrostalotontiksi. Asemakaavan muutosalue sijaitsee Olarissa. Kaavamuutoksella tutkitaan pientalotontin muuttamista asuinkerrostalotontiksi naapuritonttien kaltaisesti. Kaavan osallistumis- ja arviointisuunnitelma ja valmisteluaineisto tulevat nähtäville arviolta syyskaudella 2024. Lähde: https://www.espoo.fi/fi/hankkeet/grasansiimeksessa-pientalotontti-asuinkerrostalotontiksi Gräsantörmän korttelit. Asemakaavan muutoksen tavoitteena on säilyttää alueella työpaikkoja ja tehostaa alueen käyttöä niin, että alueelle voidaan rakentaa myös asumista ja palveluita. Kuitinmäentien, Kehä II:n ja Gräsantullin rajaaman korttelin (22301) omistaja haluaa purkaa vajaassa käytössä olevan työpaikkarakennuksen. Omistaja on hakenut asemakaavan muutosta pääasiassa asuntojen rakentamisen mahdollistamiseksi kortteliin ja sen länsipuolella olevaan pysäköintikortteliin (22303). Lähde: https://www.espoo.fi/fi/hankkeet/grasantorman-korttelit Komeetanristin korttelialue. Maanomistaja hakee nykyisen autopaikkojen korttelialueen muuttamista asuinkerrostalojen kortteliksi. Tontilla on tarkoitus säilyttää myös pysäköintitilat ja jonkin verran liiketilaa. Asemakaavan muutos on aloitettu keväällä 2018. Tavoitteena on saada ehdotus nähtäville keväällä 2024. Lähde: https://www.espoo.fi/fi/hankkeet/komeetanristin-korttelialue Piispankallion työpaikka- ja urheilualue. Kaavoitettava alue on nykyisin rakentumaton. Se on kaavoitettu toimistorakennusten korttelialueeksi. Asemakaavan muutoksen tavoitteena on sallia tontilla lisäksi urheilu- ja sisäliikuntapaikan rakentaminen. Lähde: https://www.espoo.fi/fi/hankkeet/piispankallion-tyopaikka-ja-urheilualue
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Aamupäivänkuja 2

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, metroasema lähellä ja sujuvat yhteydet omalla autolla Julkinen liikenne: Linja-autot mm. 131 (2 min kävely), 133 (2 min kävely), 124 (3 min kävely), 531 (7 min kävely), 121 ja 121A (8 min kävely), 125 (8 min kävely), 544 (11 min kävely), 164 (17 min kävely), 530 (21 min kävely). Matinkylän metroasemalle (Iso Omena) (18 min kävellen) ja Niittykummun metroasemalle (23 min kävellen).
Lisätietoa auton säilytyksestä
Jokaisella osakkaalla on oikeus sähköautolatauspistokkeellisen autokatospaikan lisäksi toiseen autopaikkaan pihalla.
Tiedustelut
Sari Ann Stolt, 040 779 3307, sariann.stolt@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Olari, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Sari Ann Stolt

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, TEM / Casa Sari Ann Oy LKV

RE/MAX Classic | Grand yhtiöt Oy

RE/MAX Classic | Grand yhtiöt Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.