LKV Tuomiset Oy
LKV Tuomiset Oy

Kerrostalo | 1h + kk + kph + lasitettu parveke

Luostarinkatu 11 B, Keskusta, Naantali

Hinta

105 000 €

Koko

31,5 m²

Vuosi

1963

Tervetuloa tutustumaan valoisaan ja hienolla näköalalla varustettuun yksiöön Naantalin keskustassa. Siistikuntoinen 31,5 m²:n asunto sijaitsee rauhallisella asuinalueella, mutta kuitenkin aivan ydinkeskustassa, joten palvelut ja hyvät liikenneyhteydet ovat käden ulottuvilla. Kävelymatkan päästä löydät viihtyisän puiston, jossa voit nauttia luonnosta arjen keskellä. Asunto sijaitsee kolmikerroksisen taloyhtiön toisessa kerroksessa, minkä ansiosta pääset nauttimaan runsaasta luonnonvalosta ja upeista näkymistä ikkunoista. Viihtyisyyttä lisää lasitettu parveke, jossa voit nauttia aamukahvistasi tai rentoutua iltaisin. Taloyhtiö on rakennettu vuonna 1963. Yhtiössä on tehty laajasti mittavia korjauksia mm. vesi- ja viemäriputkistot, julkisivut, ikkunat, parvekkeet, salaojat ovat uusittu sekä alapohja on kunnostettu. Naantali tarjoaa monipuoliset palvelut sekä idyllisen ja historiallisen ilmapiirin vanhassa kaupungissa. Muumimaailma ja Kultaranta Resort ovat myös suosittuja kohteita, jotka lisäävät alueen vetovoimaisuutta. Tämä koti on loistava vaihtoehto sinulle, joka etsit omaa kotia eloisasta ja viihtyisästä ympäristöstä. Tartu tilaisuuteen ja tule tutustumaan tähän upeaan asuntoon! Lisätiedot ja esittelyt: Oskari Tuominen / LKV Tuomiset Oy LKV, LVV, KiAT, KED, Kaupanvahvistaja 050-3737819 / oskari@tuomiset.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80350142
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1h + kk + kph + lasitettu parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
31,5 m²
Kokonaispinta-ala
31,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu).
Kerrokset
2/3
Rakennusvuosi
1963
Vapautuminen
01.06.2024

Hinta

Myyntihinta

92 078,67 €

Velkaosuus

12 921,33 €

Velaton hinta

105 000,00 €

Neliöhinta

3 333,33 €/m²

Vastike

Hoitovastike

155,93 € / kk

Pääomavastike

230,18 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

386,11 € / kk

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Liesi: Valurauta
Jenkkikaappi, liesi ja liesituuletin
Lattiamateriaalit: Vinyyli
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Laatta
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: WC-istuin, bidee-suihku, peilikaappi, pesuallas, pesukoneliitäntä ja suihkuseinä
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Vinyyli
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot ja häkkivarasto
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
LSIS Oy, Meri Tuomarmäki
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Taloyhtiössä on sauna
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: Taloyhtiöllä on yhteensä 11 ulkopaikkaa, 6 autotallia ja 2 vieraspaikkaa  Halukkuudesta autopaikan vuokraamiseen on ilmoitettava isännöitsijälle. Edellytyksenä paikan vuokraamiselle on, että vuokralainen sitoutuu noudattamaan autopaikkojen vuokrasopimusehtoja.  Isännöitsijä ylläpitää jonotuslistaa autopaikkoihin. Autopaikat vuokrataan seuraavan etuoikeusjärjestyksen mukaisesti: 1. ensimmäisenä jonossa olevalle yhtiössä asuvalle osakkaalle tai vuokralaiselle 2. ensimmäisenä jonossa olevalle yhtiön ulkopuolella asuvalle osakkaalle Autopaikan vuokrannut ei voi vuokrata paikkaa edelleen. Autopaikka ei myöskään siirry uudelle osakkaalle asuntokaupan yhteydessä tai uudelle vuokralaiselle osakkaan vuokralaisen vaihtuessa.

Tehdyt remontit
vesikatto ja kaukolämpö -83 // parvekeovet, eteläpäädyn ikkunat ja kylmäkoneisto uusittu -87 // pohjaviemärit uusittu -00 // TV sisäverkko uusittu -02 // toisen päädyn ikkunat uusittu -03 // kylmäkellarinkoneisto uudistettu -05 // vesi-ja viemäriputket uusittu -07 // porraskäytävät maalattu -07 // jätepiste uusittu ja ilmavaihtojärjestelmä puhdistettu ja säädetty -08 // lämmönvaihdin uusittu -09 // kellarikerroksen ikkunat ja ilmavaihtokone uusittu -10 // palovarottimet asennettu porraskäytäviin -10 // hissit rakennettu -11-12 // pihakaivot korjattu ja pihavalaistusta lisätty -12 // ilmanvaihtojärjestelmä puhdistettu ja säädetty -13 // parkkipaikkaa laajennettu -13 // yläpohja lisäeristetty -13 // ilmanvaihtokone uusittu -14 // salaojien, sadevesiviemäreiden ja alapohjan kunnostaminen -15 // parvekkeet kunnostettu ja ikkunat ja parvekeovet uusittu -17 // 2017-2019 Kattokuvut ja porrashuoneiden ulko-ovet uusittu, julkisivusaneeraus // 2019 Piha-alueen kunnostaminen // 2020 Saunan peruskorjaus
Energialuokka
C (2018), Energialuokka: C2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 08.03.2028
Tontin koko
2 090 m²
Tontin omistus
Oma

As Oy Luostarinkatu 11

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Tiedustelut
Oskari Tuominen, 0503737819, oskari@tuomiset.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Naantali

Asuinalueena Keskusta, Naantali

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Oskari Tuominen

LKV Tuomiset Oy

LKV Tuomiset Oy
LKV Tuomiset Oy
SKVL jäsenyritys

Tullikatu 13,
21100 Naantali

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.