Forssan Kiinteistökauppiaat Oy [A]
Forssan Kiinteistökauppiaat Oy [A]

Omakotitalo | Alakrt: k, oh, mh, wc, et. Yläkrt: mh, aula, wc + 2h matalaa tilaa. Kellari: s, psh, at, tekn.tila.

Porintie 447, Humppila, Humppila

Hinta

79 000 €

Koko

131 / 252 m²

Vuosi

1957

Jaan varmasti mielipiteitä, mutta tarvitsen vain yhden jokapaikanhöylän, DIY-remppareiskan tai -raijan, omakotitaloharrastajan, joka näkee minussa potentiaalia. Pintarempalla pääset jo pitkälle – tulee omannäköistä, sinun tyylistäsi. Tyypiltäni olen rintamamiestalo, tuttavallisesti sanottuna ”rintsikka” ja alun perin vuosimallia 1957. Asuintilani on laajennettu yläkertaan 90-luvun puolivälissä. Peruskorjaustakin on tehty vuosien varrella – viimeisimpänä on v. 2021 kattoni uusittu. Puitteet ovat tilojen puolesta hulppeat, 131/252 m² ja vaihtoehtoja asettua asumaan useitakin. Esim. kahden kerroksen väkenä, alakerta toimisi hyvin aikuisten omana kerroksena ja yläkerta lasten omana valtakuntana. Kellarikerrokseen saat pesuhuoneen ja saunan lisäksi muutamalla muutoksella keskitettyä kodinhoidolliset toimet. Kun iskee se suomalaisillekin ominaispiirteinen oman tilan tarve, niin kellarin autotallissa on äijäluolalla kokoa – lisänä vielä pihassa autotallirakennus, muksuille leikkimökki ja erähenkisiin illanviettoihin grillikota. Piha-aluetta kiertää aita ja tienhaarassa on portti, joten täällä voivat koiruudetkin juoksennella vapaana. Kävitpä sitten Porissa tai Helsingissä, sijaintini valtatie 2:n välittömässä läheisyydessä helpottaa kruusailuasi, ei tarvitse pikkuteitä pörräillä. Heräsikö visioita? Olet tervetullut tutustumaan, pohditaan yhdessä!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80350020
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Alakrt: k, oh, mh, wc, et. Yläkrt: mh, aula, wc + 2h matalaa tilaa. Kellari: s, psh, at, tekn.tila.
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
131 m²
Kokonaispinta-ala
252 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Pinta-alatiedot on ilmoitettu Suomen Asiakastieto Oy:n rakennustiedon mukaan ja niitä ei ole tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1957
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan, nopeastikin.

Hinta

Myyntihinta

79 000,00 €

Velaton hinta

79 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

474,50 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Oma sähkösopimus. Kiinteistövero v. 2024 tiedoin. Loimi-Hämeen Jätehuollon perusmaksu 34 € vuosi. Lisäksi jätteen kuljetuksen kustannukset valitun toimijan hinnaston mukaisesti. Käyttö- ja jäteveden kustannukset kunnan taksan mukaisesti. Esitetyt kustannukset perustuvat nykykäyttöön ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia riippuen asukasmäärästä, asumis- ja kulutustottumuksista sekä palveluntarjoajista.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Muuta kauppaan kuuluvaa
Leikkimökki ja grillikota.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Kiinteistö sijaitsee pohjavesialueella. Koska kiinteistö sijaitsee aivan vt2:n vieressä, on tämän hetken tilanne se että sekä ala- että yläasteelle on järjestetty kunnan puolesta koulukuljetus.
Tehdyt remontit
Katto uusittu v. 2021 (Kymppikatto)
Jäspi -puukattila, 1000 litran lämminvesivaraaja sekä 5 kpl lämmityspattereita uusittu v. 2021
Kunnan viemäriverkkoon liittyminen v. 2020
Talo maalattu n. v. 2013
Keittiön sinioviset kaapistot laitettu n. v. 2011
Yläkerta rakennettu asuinkäyttöön v. 1997
Lämmitysputket ja suurin osa lämmityspattereita uusittu 1990-luvulla.
Alakerran ikkunat uusittu 1989
Alakerran wc uusittu 1989
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Katon kunto: Hyvä. Uusittu v. 2021 (Kymppikatto). Lisätietoja kunnosta: Taloon on tehty peruskorjauksia vuosien varrella, mm. viimeksi uusittu katto v. 2021. Mm. sisäpinnat kaipaavat melko isosti pintaremonttia. Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Vanha kuntotarkastusraportti päivätty 23.1.2008.
Kuntotarkastus
Tehty 22.01.2008
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta, Energialuokka ei tiedossa. Myyjä hankkii energiatodistuksen myöhemmin.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Sähkölämmityksen tyyppi: Puukattilassa on myös sähkövastus. Kokonaissähkön kulutus: 8000 kWh / vuosi. Lisäksi lämmitysjärjestelmät: Puu, vesikeskuslämmitys ( Jäspi puukattila).
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Humppilan Vesihuoltolaitos. Veden laatu ja riittävyys: Pihassa on lisäksi vanha kaivo, minkä vettä käytetty vain kasteluvetenä. Kaivon vettä ei ole tutkittu.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Keittiön kuvaus
Keittiön rohkeanväriset, sinioviset kaapistot ovat n. vuodelta 2011. Kaapistojen välissä on ruskeansävyinen levytys. Neljä alkuperäistä korkeaa kaappia/komeroa on säilytetty. Varusteina: puuliesi, astianpesukone ja liesituuletin. Pintamateriaalit: katossa maalattu puupaneeli, seinät maalattu, lattiassa muovimatto.
Kylpyhuoneen kuvaus
Pesuhuone sijaitsee kellarikerroksessa. Varusteina: suihku, käsienpesuallas sekä peili. Pintamateriaalit: lattia laatoitettu, seinissä kaakelit ja katto puupaneelia. Lattiassa sähköinen lattialämmitys.
WC-tilojen kuvaus
Alakerran wc:n varusteina: käsienpesuallas ja allaskaappi, peilikaappi, bidee-suihku sekä wc-istuin. Pintamateriaalit: lattia ja seinät laatoitettu, katossa puupaneelia. Yläkerran wc:n varusteina: käsienpesuallas, peili, bidee-suihku ja wc-istuin. Pintamateriaalit: lattia ja seinät laatoitettu, katossa puupaneelia.
Saunan kuvaus
Saunassa on lauteet sähkökiukaan molemmin puolin eli mahtuu kerralla useampikin löylyttelijä. Pintamateriaalit: lattia laatoitettu, seinissä ja katossa puupanelointi.
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneeseen valoa tuovat ikkunat kahdelta eri seinältä. Pintamateriaalit: katossa halltex-levy, seinät tapetoitu, lattiassa muovimatto, minkä alta näkyvissä puulattiaa.
Makuuhuoneiden kuvaus
Alakerran makuuhuoneeseen on käynti olohuoneen kautta. Pintamateriaalit: seinissä tapetti, lattiassa muovimatto, katto puupaneelia. Kaksi vaatekaappia. Huoneen kahdelle puolelle on seiniin laitettu lisäeristettä. Yläkerran makuuhuoneesta (pohjassa H1) on käynti parvekkeelle. Huoneen yhteyteen on tehty ns. poskeen säilytystilaa/vaatehuone. Pintamateriaalit: lattiassa laminaatti, seinät tapetoitu, katossa puupaneeli. Yläkerrassa on lisäksi kaksi muuta huonetta, jotka ovat suurimmalta osin huonekorkeudeltaan matalaa tilaa ja eivät täten täytä asuinhuoneen kriteereitä. H2 ja H 3 pintamateriaalit: lattiassa laminaatti, seinät tapetoitu ja katossa puupaneeli.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
103-402-3-66
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
1 700 m²
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti
Rasitteet
Kiinnitykset: 155593.29
Lisätietoja rakennusoikeudesta
https://www.humppila.fi/asuminen-ja-ymparisto/rakentaminen/ https://www.humppila.fi/client/humppila2/userfiles/humppilan-kunnan-rakennusjarjestys-2962022.pdf Kaava-alueen ulkopuolella rakennuspaikalle rakennettavaksi sallittu kerrosala saa olla enintään 15 % rakennuspaikan pinta-alasta.
Kaavoitustilanne
Kaavoittamaton
Rakennukset
Autotalli, leikkimökki ja Grillikota.
Palvelut
Palvelut: Palvelut: Lasitehtaan alueen palvelut n. 2,7 km. Humppilan keskustan palvelut n. 4,7 km.
Paikallistiedot: Venäjänlammin uimaranta n. 1,8 km, Koivistonlammille n. 5 km.
Koulut: Ala-asteelle n. 3,8 km ja yläasteelle n. 3,4 km.

Liikenneyhteydet
Lähimmät bussipysäkit Lasitehtaan kohdalla n. 2,7 km. Rautatieasemalle n. 5,5 km.
Pihan kuvaus
Piha-alue on verkkoaidattu ja sisäänajossa on portti. Pihassa jonkin verran puita ja pensaita.
Tiedustelut
Forssan Kiinteistökauppiaat Oy, 03-436 1130, kiinteistokauppiaat@kiinteistokauppiaat.com

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Humppila

Asuinalueena Humppila

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Forssan Kiinteistökauppiaat Oy

Forssan Kiinteistökauppiaat Oy [A]

Forssan Kiinteistökauppiaat Oy [A]

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.