Forssan Kiinteistökauppiaat Oy [A]
Forssan Kiinteistökauppiaat Oy [A]

Omakotitalo | 2 mh, vh, oh, tuulik., et, wc, psh, s. Lisäksi autotalli + varasto + pannuh.

Kasarminkuja 5, Huhti, Urjala

Hinta

78 000 €

Koko

80 / 120 m²

Vuosi

1979

Retrohelmi - rauhallisella alueella Urjalassa. Häkellyttävän hyvänä pidetty, aito ja autenttinen retrokoti, jossa on kunnolla kuosien ilottelua. Näppärässä yksitasoisessa kodissa on 2 makuuhuonetta, reilunkokoinen olohuone sekä keittiö. Keittiöön antaa säilytystilaa erillinen varastohuone, jonne saa isommat kodinkoneet ja ruokatarpeet järjestettyä ojoon - mahtuupa sinne vaikka pakastinkin piiloon. Tilavassa pesuhuoneessa on myös paikka pyykinpesukoneelle ja käynti sähkölämmitteiseen saunaan. Talon päässä on autotalli ja varastotila. Lisäksi vielä erillinen 18 m²:n varastorakennus. Talon lämmityksen hoitaa varmatoiminen, valurautainen Högforsin kaksoiskattila, joka toimii kevyellä polttoöljyllä tai puulla. Pieni viihtyisä piha ei näännytä hoidolla, mutta tarjoaa hyvin tilaa omille pikku puutarhaunelmille. Helppoja marjapensaita ja muutama omenapuukin on valmiina tuottamaan satoa suuhun. Leikkipuisto viereisellä tontilla antaa väljyyttä, ja lapsille ei tarvitse itse tehdä temppurataa omalle pihalle. Kätevää. Hyvät harrastus ja ulkoilumaastot sekä uimaranta lähituntumassa. Jos ei retrokuosit viehätä, niin pintojen päivityksellä ilme muuttuu täysin toiseksi.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80349773
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2 mh, vh, oh, tuulik., et, wc, psh, s. Lisäksi autotalli + varasto + pannuh.
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
80 m²
Muiden tilojen pinta-ala
40 m²
Kokonaispinta-ala
120 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Rakennuspiirustusten mukaan asuntoala on 80 m², Rakennusala 101 m² Talon päädyssä piirustuksissa olevaan autokatokseen on rakennettu ovi, tämän takana lisäksi kylmä varasto. Näiden tilojen yhteenlaskettu pinta-ala on ulkomitoin noin 25 m². Ulkomitoin piirustuksien mukaan talo on autotallin ja varaston kanssa 8 x15m=120m² .
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1979
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

78 000,00 €

Velaton hinta

78 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

250,23 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Kiinteistövero vuonna 2023 ollut 250,23 euroa. Kohteessa on valurautainen Högfors 15 kaksoiskattila, jossa sähkövastus ja toimii öljyllä tai puulla. Öljyä on kulunut 1 hlön taloudessa n. 1000l/vuosi. Sähkönkulutus ollut 2034 kWh/ vuosi. Jätemaksut: perusmaksu vuonna 2024 34 euroa/vuosi + jätteen tyhjennykset valitun palvelutarjoajan hinnaston mukaan. Vesimaksut: https://www.urjala.fi/asuminen-ja-ymparisto/asuminen-ja-tontit/vesihuolto/ Lounean valokuitu on tontin kulmalla, joten halutessaan on helppo tehdä sopimus ja liittyä kuituun (+kaapeli-tv samalla mahdollinen).

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Tuulikaappi sisääntulossa. Eteisessä syvennys, jossa naulakko vaatteille sekä yläkaapit. Autotalli. Talon päädystä käynti varastotilaan, josta käynti edelleen pannuhuoneeseen.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Todella siistikuntoinen ja hyvänä pidetty alkuperäiskuntoinen retro-koti, oikea retro-helmi!
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta, Myyjä hankkii energiatodistuksen myöhemmin.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Öljy, Puu
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Kunnan vesi- ja viemäriliittymä.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Keittiön kuvaus
Liesi: Valurauta. Häkellyttävässä retrokeittiössä on lattiassa muovimatto, seinät on maalattua lastulevyä, katossa samoin. Käynti tilavaan säilytyskomeroon. Kaapistot yhdellä seinällä: rst allastaso kaksoisaltaalla, valurautaliesi, liesituuletin, hellan toisella puolella työtaso iki-levyä. Välitilassa samaa muovimattoa kun lattiassa. Kaapiston ovet puukuvioista. Sivuseinällä yksi korkea kaappi ja iso jääkaappi.
Jääkaappi, liesi ja liesituuletin
Kylpyhuoneen kuvaus
Keittiöstä on käynti pesuhuoneen kautta saunaan. Tilavassa pesuhuoneessa on lattiassa laatta ja seinissä kaakeli. Katto puuta lomalaudoituksella. Suihku ja pesukoneliitäntä.
WC-tilojen kuvaus
Erillisessä wc:ssä käsienpesuallas, bidesuihku, peilikaappi. Lattiassa muovimatto ja seinissä muovitapetti.
Saunan kuvaus
Saunassa kiukaan takaseinä punatiiltä, lattiassa laatta ja seinissä puupaneeli. Katossa lomalauta. Sähkökiuas.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Pyykinpesukone pesuhuoneessa.
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneessa on seinissä hyväkuntoiset kuviolliset retrotapetit. Lattiassa on kuosillinen muovimatto ja katossa on höylätty lauta raoilla, takana on mustaksi käsitelty vaneri. Kaksi reilua ikkunaa lounaaseen.
Makuuhuoneiden kuvaus
2 reilun kokoista makuuhuonetta talon toisessa päädyssä. Makuuhuoneiden välissä on vaatehuone, johon käynti toisesta makuuhuoneesta. Tässä makuuhuoneessa on lattiassa muovimatto, seinissä hyväkuntoiset aidot kuosilliset retrotapetit ja katossa maalattu levy. Toisesta makuuhuoneesta ovi komeroon, joka on lohkaistu vaatehuoneesta (joten tilajakoa on mahdollista muuttaa melko helposti. Pohjakuvasta poiketen vh on jaettu, eikä läpi ole kyntiä. Oviaukko toiseen makuuhuoneeseen on siirretty lähemmäs ulkoseinää). Toisessa makuuhuoneessa on lattiassa muovimatto, maalatut levytetyt seinät sekä katto,
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, Keittiöstä on käynti varastohuoneeseen (suunniteltu kylmiöksi, mutta ei ole toteutettu) ja kylmä ulkovarasto. Lisätietoja säilytystiloista: Vaatehuone, keittiöstä käynti varastohuoneeseen. Talon päädystä käynti kylmään varastohuoneeseen (jos haluaa lämmittää puilla niin puita saa tänne varastoitua), josta on edelleen käynti pannuhuoneeseen. Lisäksi pihalla on erillinen 18 m²n puurakanteinen lautaverhoiltu varastorakennus.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Galvanoitu aaltopelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
887-409-31-22
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
880 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti
Rasitteet
Kiinnitykset: 0
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Urjalan Rakennusvalvonta, https://www.urjala.fi/asuminen-ja-ymparisto/rakentaminen/rakennusvalvonta/ Urjalan kunnan rakennusjärjestys https://www.urjala.fi/client/urjala/userfiles/rakjarj2021.pdf
Rakennukset
Liiteri
Palvelut
Palvelut: Lähikauppa K-market 1,1 km kävelytietä ja autolla 1,6 km. Urjalan keskustan palveluihin vajaa 7 km. Forssaan 31 km (0,5h). Ideapark 46 km (36 min). Tampereelle n.60 km vajaa tunnin matka autolla.

Hyvät ulkoilu ja harrastumaastot lähituntumassa Lamminharjun ulkoilualueella n. 850m. mm. valaistu pururata, hiihto- ja vaellusreitit (reitin varrella on laavu), ulkokuntoilualue, leikkipaikka, 2 lentopallokenttää, 18 väyläinen Frisbeegolfrata, 71 askelmaiset kuntoportaat, Paskolammen uimaranta. Urjalan jäähalli 2,6 km.
Koulut: Aseman koululle (esiopetus ja luokat 1-6) matkaa autolla n. 1,6km, kävellen reilu 700m. Urjalan yhtenäiskoulu (esiopetus ja luokat 1-9) sekä Väinö Linnan lukio 5,7 km .

Pihan kuvaus
Tasainen piha, jonka toisella laidalla komeita mäntyjä, lisäksi istutuksia, mm. havukasveja, perennoja ja marjapensaita. Pihan perällä on ollut peruna-/kasvimaata aiempina vuosina. Pihalla on muutaman renkaan kaivo, josta voi nostaa vettä puutarhan kasteluun.
Tiedustelut
Forssan Kiinteistökauppiaat Oy, 03-436 1130, kiinteistokauppiaat@kiinteistokauppiaat.com

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Urjala

Asuinalueena Huhti, Urjala

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Forssan Kiinteistökauppiaat Oy

Forssan Kiinteistökauppiaat Oy [A]

Forssan Kiinteistökauppiaat Oy [A]

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.