Solid House Kiinteistönvälitys Oy, Salo
Solid House Kiinteistönvälitys Oy, Salo

Omakotitontti

Hillatie 9, Tupuri, Salo

Hinta

49 000 €

Koko

1 183

Myydään määräalana noin 1182 m² tontti omakotitalorakentamiseen. Tontti rajoittuu metsäiseen puistoalueeseen ja on päättyvän Hillatien päässä, rauhallisella paikalla. Tontin e-luku on 0,25, tontilla rakennusoikeutta on 295 m². Tontilla sijaitsee puurakenteinen betoniperustainen autotalli/varasto noin 9,5 x 6 m. Rakennus on hyvässä kunnossa, valmiina käyttöön. Rakennus on hyvinkin käyttökelpoinen autotalli/varasto ja rakennusaikana rakennusta voi käyttää varastona ja työmaaparakkina. Rakennus on sähköistetty, liitettävä vain uudelle kiinteistölle tehtävään sähköliittymään. Tontin koosta ja muodosta voidaan neuvotella. TUPURI ASUINALUEENA Tupurissa on tunnetusti loistavat ulkoilumahdollisuudet. Valaistu pururata ja muut kävelyreitit antavat urheiluun ja lenkkeilyyn ja jopa hiihtämiselle loistavat mahdollisuudet. Alueelta löytyy myös frisbeegolfrata. Alakoulu ja päiväkoti sijaitsevat alueella ja uusi yhdystie helpottaa nyt pääsyä moottoritielle, kun Helsinkiin päin lähdetään. Leikkipuistoja on useita ja kauppa löytyy myös. Mm näistä syistä Tupuri onkin saavuttanut suuren suosion asuinalueena. Ole yhteydessä, käydään katsomassa. Juha Lehtonen, asuntomyyjä, partner 050 4034132 juha.lehtonen@solidhouse.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80349683
Sijainti
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

49 000,00 €

Velaton hinta

49 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Kiinteistövero muodostuu, kun määräalasta muodostetaan uusi kiinteistö.

Siirtyvät liittymät
Ostaja hankkii sähkö-vesi-ja viemäriliittymän.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
734-23-74-10
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
1 183 m²
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Määräala. Lisätiedot tontista: Myydään määräala kiinteistöstä, kiinteistötunnus 734-513-1-6, noin 1183 m2. Pinta-ala tarkentuu lohkomisen yhteydessä. Lohkominen käynnistyy kaupanteosta. Myytävä määräala on merkitty liitteenä olevaan karttaan. Ostaja vastaa lohkomiskuluista. Määräala saa pinta-alansa suhteessa osuudet kaikkiin kantakiinteistön yhteisiin oikeuksiin ja etuuksiin.
Rakennusoikeuden pinta-ala
295.8 m²
Tehokkuusluku
0.25
Rasitteet
Kirjatut muut rasitukset, rasitteet, valinnanrajoitukset ja oikeudet: kantatilalla kiinnityksiä 400 000 euroa, jotka kuoletetaan myyjän toimesta tämän määräalan osalta , joten määräala myydään rasituksista vapaana.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
salo.fi
Kaavoitustiedot
Asuinpientalojen korttelialue. Rakennukset tulee sijoittaa vähintään 4 metrin etäisyydelle tontin rajoista. Ullakkoa ja maanpäällistä kellarikerrosta ei sallita. Autopaikkavaatimus 1 ap/huoneisto tai vähintään 1ap/100 ha-neliömetriä. Suurin sallittu kerrosmäärä II Lisätiedot: salo.fi/kaavoitus
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Palvelut: Palvelut: Ruokakauppa, S-Market Tupuri 1,5 km.
Paikallistiedot:
Koulut: Tupurin alakoulu 1,5 km

Liikenneyhteydet
salonpaikku.fi
Tiedustelut
Juha Lehtonen, 050 403 4132, juha.lehtonen@solidhouse.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Salo

Asuinalueena Tupuri, Salo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Juha Lehtonen

Asuntomyyjä, partner

Solid House Kiinteistönvälitys Oy, Salo

Solid House Kiinteistönvälitys Oy, Salo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.