RE/MAX Elegance | Elegance Oy LKV

Vapaa-ajan tontti

Nordvikintie 550 C, Mjösund, Kemiönsaari

Hinta

170 000 €

Koko

66 810

Tontti sijaitse halutussa Kemiönsaaressa, Mjösundin kylässä. Tontti rajoittuu merenrantaan jossa rakennuspaikka vapaa-ajan asunnolle. Rantaviivaa noin 300 m. Tie johtaa perille asti. Tämä 6,6 ha tontti pitää sisällään lisäksi luomuviljelyyn hyväksyttyä peltoalaa ja metsää. Kemiönsaari tarjoaa upeita mahdollisuuksia ulkoiluun ja vapaa-ajan viettoon. Pääset nauttimaan Kemiönsaariston arvostetuista vesistöistä ja upeista merimaisemista. Käytössäsi ovat kalaisat vesistöt, runsaat metsät ja kaunis luonto. Kemiön keskustan palvelut löytyvät 15 km päästä. Myytävä tontti on osa kolmen kiinteistön kokonaisuutta, jotka nyt myynnissä osissa ja kokonaisuutena. Tutustu myös kohteisiin Nordvikintie 550 A ja Nordvikintie sekä kokonaisuus nähtävissä kohdenimellä Nordvikintie 550. Lisätiedot ja tiedustelut; Mari Parkkila Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV 0401768788 mari.parkkila@remax.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80349291
Sijainti
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

170 000,00 €

Velaton hinta

170 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Tiemaksu: 150

Muuta kauppaan kuuluvaa
Tontilla vanha kevytrakenteinenrakennus. Kooltaan n 4 x 3 m. Naapurin kanssa on sovittu että hän huolehtii rakennelman purkamisen.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
322-473-1-11
Tontin tyyppi
Rantatontti
Tontin pinta-ala
66 810 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti. Lisätiedot tontista: Tontti rajoittuu merenrantaan jossa rakennuspaikka vapaa-ajan asunnolle. Rantaviivaa noin 300 m, edessä vesijättöä ja yhteisalue venevalkama. Kaisloittunut ranta. Tilalla osin puustoa ja peltoa. Pelto luomuviljelyyn hyväksyttyä peltoa (hyväksytty luomutarkastusjärjestelmässä ja maataloustukijärjestelmässä).
Rakennusoikeuden pinta-ala
240 m²
Rasitteet
Kiinnitykset: 1800000
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennuspaikalle saa rakentaa yhden loma-asunnon, yhden erillisen saunan ja yhden vierasmajan sekä asumiseen liittyviä varastotiloja. Suurin sallittu rakennusten määrä tontilla on kuusi. Rakennusten yhteenlaskettu kerrosala saa maaston niin salliessa olla yhteensä enintään 240 k-m2, ei kuitenkaan enempää kuin 10 % kaavassa osoitetun rakennuspaikan pinta-alasta. Rakennettaessa sauna tai vierasmaja erillisenä, on kummankin enimmäiskerrosala 25 k-m2. Vierasmaja on sijoitettava selvästi loma-asunnon pihapiiriin. Erillisen saunan lisäksi voi myös loma-asunnossa olla sauna. Kaavamuutos hanke käynnissä ja toteutuessaan rakennusten yhteenlaskettu kerrosala laskee 180 k-m2. Päätös tehdään kevään kuluessa.
Kaavoitustiedot
Kieloniemen uusi kaavahanke vireillä.
Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Meri
Tiedustelut
Mari Parkkila, 040 176 8788, mari.parkkila@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kemiönsaari

Asuinalueena Mjösund, Kemiönsaari

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Mari Parkkila

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, HALLINTO

RE/MAX Elegance | Elegance Oy LKV

RE/MAX Elegance | Elegance Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.