RE/MAX Elegance | Elegance Oy LKV

Maatila | 3h, k, kph, autotalli, sauna, kaksi kylmäkellaria

Nordvikintie 550, Mjösund, Kemiönsaari

Hinta

320 000 €

Tila

22,2 ha

Metsä

-

Nyt myynnissä kolmen kiinteistön kokonaisuus, joka sijaitsee halutussa Kemiönsaaristossa Mjösundin kylässä. Tämä kolmen kiinteistön 22,2 ha kokonaisuus pitää sisällään maatilan, luomupeltoa, metsää ja rantaan ulottuvan maa-alan, jossa on rakennusoikeutta loma-asunnolle. Maatila on toiminut viime päiviin asti luomuviljelyä harjoittaen. Maatilan rakennuksina 1970 rakennettu asuinrakennus, pihavarasto/sauna ja vanha navetta sekä viljakuivaamo. Rakennukset ovat välttävässä kunnossa ja peruskorjattavia. Kiinteistöt koostuvat lisäksi salaojitetusta luomupelloista, metsämaastosta sekä rantaan ulottuvasta maa-alasta. Pelloilta löytyy istutuksina mm. vadelma-, pensasmustikka-, tyrnimarja- ja marjakuusamapensaita. Kemiönsaari tarjoaa halutun sijainnin ja hyvät puitteen monenlaiseen toimintaan. Pääset nauttimaan Kemiönsaariston arvostetuista vesistöistä ja upeista merimaisemista. Käytössäsi ovat kalaisat vesistöt, runsaat metsät ja kaunis luonto. Kemiön keskustan palvelut löytyvät 15 km päästä. Ota yhteyttä ja tule tutustumaan tähän monia mahdollisuuksia tarjoavaan kokonaisuuteen. Lisätiedot ja yhteydenotot; Mari Parkkila Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV 0401768788 mari.parkkila@remax.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80349284
Sijainti
Tyyppi
Maatila (kiinteistö)
Huoneistoselitelmä
3h, k, kph, autotalli, sauna, kaksi kylmäkellaria
Huoneita
3 huonetta
Asuintilojen pinta-ala
100 m²
Muiden tilojen pinta-ala
100 m²
Kokonaispinta-ala
200 m²
Tilan pinta-ala
22,2 ha
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi. Asuintilat 100 m2, kellarikerros 100 m2. Kellarikerroksessa sauna, pesuhuone ja tilava autotalli. Kellarikerroksessa lisäksi kaksi kylmävarastoa.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1972
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

320 000,00 €

Velaton hinta

320 000,00 €

Muut maksut

Muut lämmityskulut

450,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Tiemaksu: 440
Lisätietoja maksuista: Öljylämmitys. Öljynkulutus ollut noin 3500 litraa vuodessa (n 1000 l / 1500 €) Yhden henkilön talous ja kausityöntekijät. Sähkönkulutus keskimäärin 2023 liiketoiminnassa 17 928,31 kwh/vuosi (1494 kwt/kk) 1967,27 €/vuosi, erottelu; perusmaksu: 468,11 €, yleissiirto: 714,47 €, sähkövero: 403,92 €, ALV: 380,76 € (163,93 €/kk) Sähkönkulutukseen on vaikuttanut nostavasti mm.; kasvihuoneiden lämmitys syksyllä ja keväällä, neljä isoa pakastinta (maatalouden säilytystä varten) sekä kasteluveden pumppaaminen juuresten pesemistä varten. Tiemaksu kahdelle tiehoitokunnalle yht. n 450 €/vuosi. Tiemaksun määrä riippuu toiminnasta ja käytössä. Kyseinen omistaja on käyttänyt paljon moottorikalustoa viljelyssä.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Asuinrakennus on valmistunut 1972. Kemiönsaaren kunnasta ei löydy lopputarkistusdokumentteja. Piharakennusten osalta ei ole saatavilla rakennuslupadokumentteja, piirustuksia tai lopputarkastusdokumentteja.
Tehdyt remontit
Ei juurikaan tehty peruskorjauksia. Viemäriputki rautaputkea, viemäri putki joskus tukkeutunut. Viemäiröinnin kunto tarkasitettava.
Piipun liitoskohdan pellitys uusittu.
Asunnon kunto
Välttävä
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Öljy
Vesihuollon kuvaus
Veden laatu ja riittävyys: Kaivovesi. Vedenlaatu testattu, kuivana kautena jos paljon käyttöä voi kaivo mennä tyhjäksi. Yleensä vesi palautuu vuorokauden aikana. Toinen ns. navettakaivo maatilan yhteydessä jota voi käyttää kasteluun. Tämän kaivon vesi ei sovellu juomavedeksi.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Keittiön kuvaus
Liesi: Valurauta
Jääkaappipakastin, jääkaappi, liesi, uuni ja liesituuletin (rikki)
Lattiamateriaalit: Muovimatto
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Maali ja Maali hilseillyt runsaasti hormin puoleisen seinän osalta
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: WC-istuin, kylpyamme (huonossa kunnossa) ja suihku
Saunan kuvaus
Varusteet: Kiuas: Puukiuas
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Muovimatto
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Muovimatto
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone ja vinttikomero. Lisätietoja säilytystiloista: Tilava autotalli, kaksi kylmäkellaria, vintti.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
322-473-1-11, 322-473-1-82, 322-473-1-91
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
22,2 ha
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti. Lisätiedot tontista: Tämä kolmen kiinteistön kokonaisuus pitää sisällään maatilan, luomupeltoa, metsää ja rantaan ulottuvan maa-alan, jossa on rakennusoikeus loma-asunnolle. Maatila on toiminut viime päiviin asti luomuviljelyä harjoittaen. Osa tontista rajoittuu merenrantaan jossa rakennuspaikka loma-asunnolle. Merenrannalla, rantaviivaa noin 300m, edessä vesijättöä ja yhteisalue venevalkama. Kaisloittunut ranta. Pelto on luomuviljelyyn hyväksyttyä peltoa (hyväksytty luomutarkastusjärjestelmässä ja maataloustukijärjestelmässä). Istutuksina Vadelmapensaita 0,12 ha Tyrnipensaita 0,02 ha Marjakuusama pensaita 0,01 ha Pensasmuistikka 0,06 ha Mansikkaamaa 1 ha, josta 0,5 ha uudistettavaa mansikkamaata
Rasitteet
Kiinnitykset: 3800000
Kaavoitustiedot
Osa tontista rajoittuu merenrantaan jossa rakennuspaikka vapaa-ajan asunnolle. Rakennuspaikalle saa rakentaa yhden loma-asunnon, yhden erillisen saunan ja yhden vierasmajan sekä asumiseen liittyviä varastotiloja. Suurin sallittu rakennusten määrä tontilla on kuusi. Rakennusten yhteenlaskettu kerrosala saa maaston niin salliessa olla yhteensä enintään 240 k-m2, ei kuitenkaan enempää kuin 10 % kaavassa osoitetun rakennuspaikan pinta-alasta. Rakennettaessa sauna tai vierasmaja erillisenä, on kummankin enimmäiskerrosala 25 k-m2. Vierasmaja on sijoitettava selvästi loma-asunnon pihapiiriin. Erillisen saunan lisäksi voi myös loma-asunnossa olla sauna. Kaavamuutos hanke käynnissä ja toteutuessaan rakennusten yhteenlaskettu kerrosala laskee 180 k-m2. Päätös tehdään kevään kuluessa.
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Meri
Tiedustelut
Mari Parkkila, 040 176 8788, mari.parkkila@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kemiönsaari

Asuinalueena Mjösund, Kemiönsaari

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Mari Parkkila

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, HALLINTO

RE/MAX Elegance | Elegance Oy LKV

RE/MAX Elegance | Elegance Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.