Rivitalo | 3h, k, s

Aatrakuja 2 A, Seppälä, Tyrnävä

Hinta

89 500 €

Koko

78 m²

Vuosi

1990

Uusi koti mukavalta paikalta, läheltä keskustan palveluja? Hyvin hoidetusta taloyhtiöstä vapautumassa hyväkuntoinen päätykolmio. Erityisen siistissä kunnossa kaksi vuotta sitten remontoitu huoneisto. Tilat jaottuu selkeästi. Makuuhuoneet omassa rauhassaan ja olohuone sekä keittiö toisella puolella asuntoa. Olohuoneessa hyvin kalustusmahdollisuuksia sekä käynti aurinkoiselle terassille. Toisen makuuhuoneen yhteydessä hyvin tilava vaatehuone. Kylpyhuone on toimiva kokonaisuus kodinhoidon kannalta. Erillinen wc lisää asumismukavuutta. Osakkeelle kuuluu autokatospaikka. Verrattain edullinen yhtiövastike joten asumiskulut pysyvät maltillisina! Huoneistokohtainen varasto sisäänkäynnin puolella. Tervetuloa tutustumaan! Kohteen myynti- ja lisätiedot: Keijo Nissilä p. 0440 229 111 tai keijo.nissila@aurealkv.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80348815
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
78 m²
Kokonaispinta-ala
78 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
1/1
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1990
Vapautuminen
1-2kk kuluessa. Vapautumisesta neuvotellaan, sopimuksen mukaan.

Hinta

Myyntihinta

89 500,00 €

Velaton hinta

89 500,00 €

Neliöhinta

1 147,44 €/m²

Vastike

Hoitovastike

169,40 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

169,40 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 15 € / hlö

Tilojen kuvaus
Ikkunoiden suunta: itä/länsi
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni. Lisätietoja terassista: Katettu terassi lännen ilmansuuntaan. Käyttö- ja luovutusrajoitukset: Tietoa lunastuspykälästä (asunnot/muut): Ei.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Erityisen siistissä kunnossa oleva huoneisto.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan vesiverkko.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Keittiön kuvaus
Keittiö on siistissä kunnossa. Keittiössä on tila ruokapöydälle. Keittiön varustukseen kuuluu apk, keraaminen liesi, liesituuletin, jääkaappi/pakastin. Keittiö uusittu n.10 vuotta sitten. Seinät: maali, Lattiat: Laminaatti, katto: valkoinen paneeli.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone on remontoitu täydellisesti lattiasta kattoon 2 vuotta sitten. Tilassa on kodinhoidolle hyvin tilaa, taso- ja kaappitilaa mukavasti. Toimiva kokonaisuus.
WC-tilojen kuvaus
Oma erillinen wc.
Saunan kuvaus
Sauna on myös remontoiotu täydellisesti 2 vuotta sitten. Vaaleat kuusilauteet ja paneeloinnit. Tilaan on ikkuna.
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneeseen on isot ikkunat ja kulku aurinkoiselle takapihalle. Seinät ovat maalipinnalla. Lattiat ovat vaalean sävyistä laminaattia ja katto on valkoinen paneelikatto. Koko huoneistoon on tehtyt pintaremontti 2 vuotta sitten.
Makuuhuoneiden kuvaus
Tilavat makuuhuoneet. Toisessa makuuhuoneessa on vaatekaapistot ja toisessa on vaatehuone. Seinät: maali, Lattiat: Laminaatti, katto: valkoinen paneeli.
Säilytystilojen kuvaus
Tilava vaatehuone sekä vaatekaapistot. Lisätietoja säilytystiloista: Oma kylmä varasto ulko-oven vieressä.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Isännöitsijän yhteystiedot
Allcare Oy, Susanna Lehtola, info@allcare.fi, 0400805539
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Ulkovarasto (Oma varasto ulko-oven vieressä.)
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: 10 kpl autokatospaikkaa

Tehdyt remontit
2022 uusittu lämminvesivaraajat osakasremonttien yhteydessä A3 ja B5, 2021 huoneistojen etuovien ja lukituksen uusiminen ,2019 Huoltomaalaus, väliaitojen uusiminen, ak. julkisivu muutos, sähkökeskusten tarkastus. 2018 Ilmanvaihtojärjestelmän puhdistus ja säätötyö. 2004 Huoltomaalaukset. 2017 Käyttövesiliitäntöjen tarkastus sekä tarvittavat vesikaluste ja iv-putkien korjaukset. 2016 Yläpohjan kulkusillat, palokatkojen korjaus, lisäeristys, kattoläpivientien korjaus. 2015 Kuntoarvio, antennivahvistimen uusiminen. 2014 Lumiesteiden lisäys. 2013 Pihavalaistus, numerot. 2012 Lumiesteiden korjaus, valokatteet. 2011 Vesikourut ja vieraspaikan asfaltointi
2010 Lumiesteiden uusiminen. 2005 Digi-valmius.
Tulevat remontit
Lisäautopaikat + erillisen jätekatoksen rakentaminen? 2022-2025. Salaojat 2022-2025. Rännikaivot ja viemäreiden asennus 2022-2025. Ikkunoiden ja pielilautojen huoltomaalaukset. Vesikaton uusiminen 2023-2027. Päävesimittarin liitokset/ vakiopaineventtiilin asennus 2021. Lämmittimien vaihto tarpeen mukaan. Lämminvesivaraajien vaihto tarpeen mukaan 2021-2025. Vesikalusteiden, viemäröintiosien ja sulkuventtiilien vaihto tarpeen mukaan 2021-2025. Lämminvesivaraajien/mittarien liitosten korjaus märkätilasaneerausten yhteydessä 2021-2025. Ilmanvaihtokanavien puhdistus + säätötyö 2023. Ilmanvaihtokojeiden vaihto tarpeen mukaan. Termostaattien ja kontaktoreiden vaihto tarpeen mukaan. Autolämmityskytkimien uusiminen tarpeen mukaan. Jätekatoksen palo-osastointi.
Energialuokka
F (2013), Energialuokka: F2013
Tontin koko
4 978 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

As Oy Tyrnävän Seppälänpuisto

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Tiedustelut
Keijo Nissilä, 044 022 9111, keijo.nissila@aurealkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tyrnävä

Asuinalueena Seppälä, Tyrnävä

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Keijo Nissilä

Kiinteistönvälittäjä, LKV Kaupanvahvistaja

AUREA KODIT OY, Oulu

AUREA KODIT OY, Oulu

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.