Solid House Kiinteistönvälitys Oy, Turku
Solid House Kiinteistönvälitys Oy, Turku

Kerrostalo | 3 h + k + kph + erill. wc + las. parv., yj:ssä 3h + k + sauna

Puistotie 21 A, Keskusta, Naantali

Hinta

279 500 €

Koko

79 m²

Vuosi

1980

KAUNIS, VALOISA ASUNTO KESKEISELLÄ PAIKALLA IDYLLISESSÄ NAANTALISSA – ONKO TÄÄLLÄ TEIDÄN UUSI KOTINNE? Naantalin keskustan läpi kulkevan puiston vieressä sijaitsee tämä kaunis ensimmäisen asuinkerroksen kerroksen koti. Asunnon pohja on erittäin toimiva ja selkeä. Asunto on kolmio, mutta melkein neliö. Olohuone on tilava, valoisa ja sen Ikkuna sekä iso lasitettu olohuoneen levyinen parveke ovat rauhallisen pihan puolelle. Avarassa makuuhuoneessa on runsaasti säilytystilaa ja ikkunat rauhallisen pihan puolelle. Pienemmässä makuuhuoneessa ikkunat ovat puistoon päin ja säilytystilaa ihan tarpeeksi tässäkin huoneessa. Keittiössä paljon kaappi- ja laskutilaa kuin myös ruokapöytä löytää sopuisasti paikkansa. Lisäksi keittiön jatkeena on tila, joka käy niin "paremmaksi ruokailutilaksi", työtilaksi tai tv-huoneeksi, mikä sitten parhaiten sopii juuri teidän tarpeisiin. Pesutilassa tilava suihkunurkkaus, riittävästi säilytystilaa ja pyykkihuoltokin toimii loistavasti. Tässä tilassa on aikanaan ollut myös sauna, mutta se on poistettu ja koko tila otettu pesutilakäyttöön. Huoneiston pinnat ovat erittäin siistissä kunnossa ja asunto onkin täysin muuttovalmis. Täällä viihtyy niin yksinasuva, pariskunta kuin pieni perhekin. Taloyhtiöstä on pidetty ja pidetään edelleen hyvää huolta. Ei siis ihme, että tässä talossa viihdytään. Sijainti on mitä parhain – ihastuttava merenranta, kirkkopuisto ja Kuparivuoren puisto/kallio ovat kävelymatkan päässä ja keskustan läheisyys palveluineen aivan vieressä. Vaikka ollaankin keskustan asuinalueella, sijoittuu tämä koti rauhalliselle, puistomaiselle paikalle. Kesällä puiston puut ja pensaat takaavat vehreän keitaan ja talvella huuruisen valkean lumimaiseman. Myös perheen pienimmille löytyy niin päiväkodit kuin koulutkin läheltä, ja lisäksi kulkuyhteydet ovat kattavat. Myös Naantalin muutkin palvelut ovat lähellä ja toimivat hyvin. Erillisillä osakenumeroilla oleva autokatospaikka myydään erikseen hintaan 15 000 €. Täällä nautit ihastuttavasta asumisesta meren lähellä. Tervetuloa esittelyyn! Tiedustelut ja esittelyt: Anneli Saario p. 040 0624 928 tai anneli.saario@solidhouse.fi Etsitkö omalle asunnollesi välittäjää? Löysit hänet juuri! Laita minulle sähköpostia tai soita, niin sovitaan tapaaminen. Siitä se lähtee käyntiin. Hinta-arvio ja konsultointi asunnon myyntiä harkitsevalle on maksuton, eikä sido mihinkään. Ota yhteyttä!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80348575
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3 h + k + kph + erill. wc + las. parv., yj:ssä 3h + k + sauna
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
79 m²
Kokonaispinta-ala
79 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Isännöitsijäntodistuksen mukainen, Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala saattaa olla suurempi tai pienempi kuin ilmoitettu. Pinta-ala saattaa tämän ikäisissä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisen ja rakentamisaikaisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen pinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
2/3
Rakennusvuosi
1980
Vapautuminen
2 kk kaupasta

Hinta

Myyntihinta

279 063,89 €

Velkaosuus

436,11 €

Velaton hinta

279 500,00 €

Neliöhinta

3 537,97 €/m²

Vastike

Hoitovastike

339,70 € / kk

Pääomavastike

31,60 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

371,30 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

12,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 25,00 € / hlö
Lisätietoja maksuista: Sähkömaksu 10,00 € / hlö / kk

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Eteinen, ruokailutila.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä 30 päivän lunastusoikeus. Osakkailla 30 päivän lunastusoikeus.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Siisti, muuttovalmis asunto.
Asbestikartoitus
  • 1.12016 voimaan tulleen asbestilain mukaisesti ennen vuotta 1994 valmistuneiden rakennusten korjaustöiden osalta otettava huomioon Laki eräistä asbestipurkutyötä koskevista vaatimuksista 684/2015 sekä Valtioneuvoston asetus asbestityön turvallisuudesta 798/2015. Lain mukaan purettavien materiaalien asbesti pitää kartoittaa ennen purkutyötä, jos rakennus on rakennettu ennen vuotta 1994. Jos osakas aikoo remontoida tällaisessa talossa olevaa huoneistoaan, hänen tulee teettää asbestikartoitus purettaviin materiaaleihin.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiili ja betoni
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Maalattu, laatta, Pintamateriaalit (lattia): Parketti, laatta.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin, erillisuuni, liesitaso (induktio), liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone, työtasot kiveä, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Suihku, suihkukaappi, pesukoneliitäntä, pesukone, allaskaapisto, peili, kiinteät valaisimet, lattialämmitys.
WC-tilojen kuvaus
Wc-istuin, bide, allaskaappi, peili, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Häkkivarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattotyypin kuvaus
loiva harjakatto, peltikate
Kiinteistötunnus
529-2-31-9
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistö-Tahkola Oy/Kiinteistötahkola Turku, Kalle Lempiäinen, kalle.lempiainen@kiinteistotahkola.fi, 0207 480012
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Häkkivarastot, väestönsuoja, urheiluvälinevarasto, askarteluhuone, sauna. Taloyhtiön lisätiedot: Tietoja lainojen pituuksista: Po 1 2865,88 €, 30.11.2023, korko 12 kk euribor + 1,65%. Lyhennykset 30.06 ja 31.12. Korontarkistuspäivä 22.04. Kiinteistötahkola veloittaa lainaosuuslaskennasta hinnaston mukaan. Laina erääntyy maksettavaksi 31.12.2024. Kaupanteon yhteydessä on myös mahdollista maksaa lainaosuus pois,silloin Kiinteistötahkola veloittaa lainaosuuslaskennasta hinnaston mukaan ja pankki perii myös kuluja. Yhtiöllä luottotili 10000,00 € josta käytetty 0 € / 23.11.2023. Taloyhtiön kiinnitykset: 100 000 €
Taloyhtiön autopaikat

Autokatospaikkoja: 7

Tehdyt remontit
2015 Etupihan yläkerroksen asuntojen parvekkeiden vesikaton uusinta. Puistotien puoleisten käytävien laatoitus. Ilmastointikanavien perusteellinen nuohous ja palopeltien tarkastus. Poistopuhaltimen vaihto rikkoutuneen tilalle. Kaikkien parvekkeiden lattioiden maalaus. Kaikkien parvekkeiden puuosien korjaus ja maalaus. Etupihanpuoleisten ikkunoiden korjausmaalaus.
2016 Puistotienpuoleisten porraskatoksen korjaus. Lähi-Tapiolan vastaisen aidan uusiminen. Autokatoksen listoituksen loppuunsaattaminen. Puistotien puoleisten ikkunoiden maalaus ulkopuolelta. Parvekekohtaisten valopisteiden ja pistorasioiden asennus. Piha-alueen routaeristyksen uusinta. Puistotien puoleisen vesirännin korjaus erikoismatolla.
2017 Kuntokartoituksen määrittelemät asuntokohtaiset viat ja korjaukset. Puistotien puoleisten puuosien maalaus. Lämmönvaihtimen vaihto. Taloyhtiön ja Keskusaukion välisen aidan uusinta. Etupihan maisemointi. Porraskäytävien peruskorjaus. Etupihanpuoleisten yksiöiden ikkunoiden vaihto. Pihanpuoleisen rännin liitosalueen kunnostus kuten Puistotien puolella. Pihan puoleisten ovien muuttaminen ovikoodilla toimivaksi.
2018 Taloyhtiön ja Prikitankadun välisen aidan uusinta.
2019 Kuntokartoituksen määrittelemät asuntokohtaiset viat ja korjaukset. Saunatilojen uusinta.
2021 Kaivokadun puoleisen julkisivun puuosien tarkastus ja maalaus. Neljän asunnon päätyikkunat maalattu ja kattotasanteen yläpuoliset puuosat maalattu. Kaivokadun puoleisten ikkunoiden peltiosien korjausmaalaus talkootöinä.
2021 Pihan puuaidan korjaukset ja lautojen vaihtaminen vaurioituneiden tilalle. A4, A6, B10 ja B12 ulkopatioiden puuosien kunnostus ja maalaus.
2021-2022 Parvekkeiden puuosien paikkamaalauksen loppuunsaattaminen.
2022 Julkisivun tiilielementtien saumojen ja parvekepilarien halkeamien korjaus. Parkkialueen yhden lisäpaikan muutos otetaan virallisesti käyttöön. Yhtiön katon pesu ja katon huoltotarkastus ulkopuolisella toimijalla. Pihan – ja Puistotien puoleisten ulko-ovien tiivisteiden ja lukko-osien huolto sekä ulkopuolinen maalaus (talkootyönä). Ilmastointikanavien puhdistus ja poistopuhaltimien toiminnallinen tarkastus. Haitariputkien yhteydessä olevien palopeltien tarkastus. Yhtiön väestösuojan käyttöönotto ja tarkastus (talkoot). Taloyhtiön yhteisten tilojen ehostus ja kuivaushuone on muutettu saunan pukuhuoneeksi. Puistotien puoleisen julkisivun patolevyjen korjaus asentamalla tippapellit koko pituudelta. Puistotien puoleisen A-portaan sisäänkäynnin laatoituksen korotus. Autokatoshuoltoa ja maalausta.
2022: Asunto A6 kosteusvaurion korjaus. Parvekkeiden puuosien paikkamaalauksen loppuunsaattaminen (Huom! osittain toteutettu 2021, mutta työ jatkuu ja saatetaan valmiiksi kevään 2022 aikana. Kaivokadun puoleisen julkisivun puuosien tarkastus ja maalaus. Pihan puuaidan korjaukset ja lautojen vaihtaminen vaurioituneiden tilalle. A4, A6, B10 ja B12 ulkopatioiden puuosien kunnostus ja maalaus. Julkisivuntiilielementtien saumojen ja parvekepilarien halkeamien korjaus. Parkkialueen yhden lisäpaikanmuutos otetaan virallisesti käyttöön. Yhtiön katon pesu ja huoltotarkastus ulkopuolisella toimijalla. Pihan - ja Puistotien puoleisten ulko-ovien tiivisteiden ja lukko-osien huolto sekä ulkopuolinen maalaus (talkootyönä). Ilmastointikanavien puhdistus ja poistopuhaltimien toiminnallinen tarkastus. Yhtiön väestösuojan käyttöönotto ja tarkastus (talkoot). Taloyhtiön yhteisten tilojen ehostus ja niiden uudet käyttömuodot (rengasvarastosta kuivaushuoneeksi). A6 pesuhuoneen tuuletusikkunoiden huolto
(3 kpl ). Puistotien puoleisen julkisivun patolevyjen korjaus asentamalla tippapellit koko pituudelta. Puistotie puoleisen A-portaan sisäänkäynnin laatoituksen korotus. Autokatos: (Huom! koskee ainoastaan 1/8 osuudella yhtiötä, koska 7 osakasta ovat pääomistajat katoksessa) -talkoilla. katon harjaus ja pesu (syksyllä), Puuosien huoltomaalaus.
Autotallit: Autotallien ovien muuttaminen lämpöeristetyiksi kauko-ohjattaviksi oviksi (osakkaat kustantavat työt 100%)
2022-2023 Saunaosaston korjaus tehty talkoovoimin.
Tulevat remontit
Hallituksen laatima asunto-osakeyhtiön kunnossapitotarveselvitys.
Suuria tulevia korjauksia ei ole päätettynä, korjaustarpeita eriteltynä kunnossapitotarveselvityksessä.

2023 - 2026; Jokavuotinen huoneistokohtainen kuntotarkastus (WC, kaivot, hanat, palovaroittimet, vesipisteet, kylmälaitteiden lauhduttimien kunto).
2023: Porraskäytävien peruspuhdistus ja maalivaurioiden korjaus. Yhtiöiden aidat: uusien aitaelementtien suunnittelun aloitus. Parvekkeiden ovien uusinta.
2024: Pihanpuoleisten parvekkeiden puuosien korvaaminen laseilla (edellyttää lupahyväksyntää ja laajaa tarjouskyselyä). Julkisivun saneerauksen suunnittelu aloitettava lupamenettely- ja kustannusarvioinnilla.
Julkisivun kunnostus sisältää ulko-ovet, autotallien ovet sekä parvekkeiden kunnostuksen.
Energialuokan kehittäminen.
2025: Julkisivun peruskorjaus. Pihanpuoleisten parvekkeiden puuosien korvaaminen laseilla julkisivuremontin yhteydessä.
Energialuokka
F (2013), Energialuokka: F2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 30.03.2025
Tontin koko
1 260 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Naantalin kaupunki / kaavoitus
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Prikitankatu 1-3

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Ruokakauppa n. 200 m, posti n. 400 m, kirjasto n. 200 m, terveysasema n. 400 m
Koulut: Kuparivuoren koulu, luokat 1-6 n. 600 m, Maijamäen koulu, luokat 7-9 n. 800 m

Liikenneyhteydet
Bussi, oma auto
Lisätietoa auton säilytyksestä
Erillisillä osakenumeroilla oleva pistokkeellinen autokatospaikka myydään erikseen hintaan 15 000€. Autotallit ja autokatokset erillisinä osakkeina. Yj:n 16§ mukaan huoneistojen 1-12 osakkeiden omistajilla ja yhtiöllä on oikeus lunastaa uudelle osakkeenomistajalle siirtyvät autokatospaikan hallintaan oikeuttavat osakkeet. Lunastusoikeus ei koske avio-oikeuteen, perintöön, testamenttiin, sulautumiseen, jakautumiseen tai yhtiömuodon muutokseen perustuvaa saantoa, eikä saantoa, jossa vastaanottaja on yhtiön osakkeenomistaja. YJ:n 5§:ssä säädetään autopaikkojen latauspisteiden kunnossapitovastuusta.
Tiedustelut
Anneli Saario, 040 062 4928, anneli.saario@solidhouse.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Naantali

Asuinalueena Keskusta, Naantali

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Anneli Saario

Asuntomyyjä, partner

Solid House Kiinteistönvälitys Oy, Turku

Solid House Kiinteistönvälitys Oy, Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.