Solid House Helsinki Oy, Helsinki
Solid House Helsinki Oy, Helsinki

Kerrostalo | 3h, kt, kph, las. parveke (loft)

Pohjoinen Hesperiankatu 35 A 55, Töölö, Helsinki

Hinta

785 000 €

Koko

61,5 m²

Vuosi

2024

Rouhean tyylikäs LOFT-asunto, jonka jopa 4,5-4,9 m huonekorkeus, räätälöidyt materiaalivalinnat sekä yksilölliset muutostyöt viimeistelevät harkitun ilmeen. Alakerrassa sijaitsee upea, huippuvarusteltu avokeittiö ja olohuoneen suurista liukuovi-ikkunoista tulvii luonnonvaloa tähän yhtenäiseen tilaan. Asunnon koko huoneiston levyinen ja kahden kerroksen korkuinen lasitettu parveke aukea kesäiseen ilta-aurinkoon ja tuo uniikkia, ilmavaa lisätilaa lämpiminä vuodenaikoina. Täältä pääset myös nauttimaan Taivallahden merellisestä ilmapiirstä. Makuuhuoneeseen on käynti sekä olohuoneen että keittön kautta, ja liukuovilla saa tarvittaessa yksityisyyttä ja rauhaa. Yläkerran huone soveltuu erinomaisesti työ-/vierashuoneeksi, tai sinne voi rakentaa vaikkapa hulppean walk-in-closet:in. Olohuoneeseen avautuvalle parvelle, jonka korkeus vaihtelee 1,6-1,3 m voi sijoittaa esim. parivuoteen. Koko huoneistossa on pehmeä SOFT -värikonseptin greige sävy seinissä, joka on taitavasti yhdistetty asunnon kiintokaapistoihin. Yhtenäinen värimaailma ja laadukkaat yksityiskohdat jatkuvat myös kylpyhuoneessa. Huoneiston valaistusta voidaan säätää himmentimistä ja luoda täydellinen tunnelma eri vuorokauden aikoina. Huoneiston muutostyöt: KEITTIÖ: kalusteet grafiittipetsattua tammiviilua ja musta kvartsitaso. Saareke on muutettu niemekkeeksi, johon asennettu mm. viinikaappi ja kahviautomaatti. LATTIA: neutraalin harmaan sävyinen massalattia, jonka silkkisen mattapintainen ja saumaton lattiapinta luo arkkitehtoonisen ilmeen asunnolle. Arkkitehti Steven Holl tunnetaan rakkaudestaan valoon, mikä näkyy Meanderissa sekä ulko- että sisäpuolella. Uniikkia, mutkittelevaa julkisivua kiertää lasitus ja lisäksi kaikissa asunnoissa on kiinnitetty erityistä huomiota valaistukseen, mm. loft asuntojen ilmavissa portaikossa on tunnelmallinen epäsuora valaistus. Yhteisölliseksi ja asukaskeskeisesti suunnitellun Meanderin ekologisuus puhuu puolestaan ja Meanderissa on yli puolet pienempi hiilijalanjälki kuin tavanomaisin menetelmin rakennettaessa. A-energialuokan rakennus tarjoaa asukkailleen maalämmön, viherkaton sekä aurinkopaneelit. Asunnoissa on vesikiertoinen lattialämmitys ja kesäisin asumismukavuutta tuo lattia- ja tuloilman viilennys. Talon pihakansi on autoton ja tontille louhitaan sähkölatausvalmiudella varustettu autohalli, jossa yksi paikka varattu Tesla Model 3 yhteiskäyttöautolle. Maan alla sijaitsevat myös taloyhtiön oma elokuvateatteri sekä viinikellari. Asukkaita ajatellen Meanderista löytyvät myös ulkoterassilla varustettu saunaosasto, juhla- ja etätyöskentelytila, joogasali sekä yhteiskäyttöpyörät sekä pyöränhuoltopiste. Kohde myydään siirtosopimuksella Yhteydenotot: ________________________________ SOLID HOUSE HELSINKI OY Jenny Vento LKV, BBA, Partner 0500 980 948 jenny@solidhouse.fi facebook: Jenny Vento LKV instagram: jennyventolkv www.solidhouse.fi/jenny-vento _____________________________

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80348543
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, kt, kph, las. parveke (loft)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
61,5 m²
Kokonaispinta-ala
61,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen Pinta-ala ilmoitettu Newil & Bau myyntiesitteellä 47,5 m2 + 14,0 m2 = 61,5 m2 14 m2 = parvi (kork. 2,0m - 1,6 m)
Kerrokset
8/9
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2024 (Uudiskohde)
Vapautuminen
Valmistuminen 31.8.2024-31.10.2024.

Hinta

Myyntihinta

785 000,00 €

Velaton hinta

785 000,00 €

Neliöhinta

12 764,23 €/m²

Vastike

Hoitovastike

246,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

246,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 20 € / hlö / kk
Lisätietoja maksuista: **Vesimaksu on ennakko ja tasaus tehdään omien mittareiden mukaan. **Yhteistilojen mahdollisista käyttömaksuista päättää yhtiön tuleva hallitus.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Yläkerran (parven) huonekorkeus 1,3m - 2,0m. Parven 28,5 m2 pinta-alasta 14,5 m2 on alle 160 cm.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kiinteät valaisimet, huoneistokohtainen ilmanvaihtokone, huoneistokohtainen jäähdytyskone,
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö, Asunnoissa lämmitysmuotona on vesikiertoinen lattialämmitys. Lisäksi asunnoissa on lattiaviilennys sekä tuloilman viilennys.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni ja puu
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Maalattu Pintamateriaalit (lattia): Massalattia
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio. Konsepti SOFT + BESPOKE (grafiittipetsattu tammiviilu) Ovimalli: laakaovi Työtaso: kvartsi (Louhi Libeccio 20mm kiiltävä) Vedinmalli: koneistettu vedinkolo, ZERO-vedin Allastyyppi: Blanca Andano 500-U, RST, alta kiinnitettävä.
Jääkaappipakastin (integroitu), liesi (Induktio-liesituuletinyhdistelmä), mikroaaltouuni (integroitu), astianpesukone, erillisuuni (Höyryuuni (pyrolyysi)) ja Viinikaappi, integroitu kahviautomaatti, kiinteät valaisimet
Lattiamateriaalit: Massalattia
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Konsepti SOFT Allaskaappi: väri vaalea beige Suihku: Raindance select
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Suihku, peili, Kiinteät valaisimet, allaskaappi, pesukoneliitäntä ja wc-istuin
Olohuoneen kuvaus
Kiskovalaisimet
Lattiamateriaalit: Massalattia
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Kellarikomero ja kaapistot
Kattomateriaalin kuvaus
Bitumikermi, päällä viherkate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Kiinteistötunnus
91-14-484-38
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Urheiluvälinevarasto, kellarikomero ja Juhla- etätyösketelytila, elokuvateatteri, joogasali
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: **A-portaan yhteistila, jossa asukkaat voivat järjestää juhlia ja erilaisia tilaisuuksia. **A-portaassa sijaitsee myös saunaosasto terasseineen. **Ensimmäisestä kerroksesta löytyvät arkieteinen kurasuihkulla ja pyöränhuoltopisteellä sekä yhteiskäyttöpolkupyörät ja säilytyspisteet ruokatilauksille. Ensimmäisessä kerroksessa on lisäksi ulkoiluväline- ja liikuntavälinevarastoja ja pihalla on lisää polkupyöräpaikkoja. **Taloyhtiöllä lisäksi oma elokuvateatteri sekä viinikellari. Taloyhtiön lisätiedot: Yhtiö tulee tekemään rakennusaikana sopimukset mm. isännöinnistä ja kiinteistöhuollosta, joita rakennusten käyttöönotto edellyttää. Yhtiön kanssa samalla tontilla sijaitseva autohalli on oma yhtiönsä nimeltään KOy Meander Pysäköinti (y-tunnus: 3256301-9). Yhtiö vuokraa KOy Meander Pysäköinnille määräosaa yhtiön tontista ja tulee myymään sille vastaavan määräosan sen jälkeen, kun yhtiö on lunastanut tontin Suomen Asunnot ja Tontit Ky:ltä. Yhtiö tulee myös laatimaan hallinnanjakosopimuksen KOy Meanderin kanssa.
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: 68-paikkainen parkkihalli, jossa 67 autopaikkaa osakkeina ja yksi paikka varattu Tesla Model 3 yhteiskäyttöautolle. Parkkihalli on sähkölatausvalmiuksilla varustettu ja sieltä on hissiyhteys asuinkerroksiin.

Energialuokka
A (2018), Energialuokka: A2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 03.11.2031
Tontin koko
6 578 m²
Tontin omistus
Oma
Lisätietoa tontista
Lisätiedot tontista: Tontin hinta sisältyy velattomaan myyntihintaan. Yhtiön tontti on rakennusaikana vuokrattu Suomen Asunnot ja Tontit Ky:ltä, jolta yhtiö tulee lunastamaan tontin omistukseensa rakennusaikana.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

As Oy Töölön Meander, Helsinki

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Tiedustelut
Jenny Vento, 0500 980 948, jenny.vento@solidhouse.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Töölö, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jenny Vento

Kiinteistönvälittäjä, LKV, BBA, partner

Solid House Helsinki Oy, Helsinki

Solid House Helsinki Oy, Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.