Solid House Kiinteistönvälitys Oy, Turku
Solid House Kiinteistönvälitys Oy, Turku

Omakotitalo | 6-7h + k + vh + 2xwc + kph / sauna + pihasauna +

Uudenkartanontie 151, Yläne, Pöytyä

Hinta

159 000 €

Koko

153,3 / 242,3 m²

Vuosi

1954

_____________________________________ YLÄNE – TÄÄL O IHA OMALLAISES MEININKI _____________________________________ Kaunis, sydämenmuotoinen Yläne sijaitsee Varsinais-Suomessa, kauniin luonnon ja vesistöjen ympäröimänä. Nykyään Pöytyään kuuluva Yläne on loistava paikka asua, jos unelmoit kodista maaseudun rauhassa, heräämisestä lintujen lauluun ja asumisesta kodissa, jossa perheelläsi on todellakin tilaa olla ja elää. Tervetuloa Yläneelle! Asuinrakennus on alun perin 1950-luvulla rakennettu, ja laajennettu reilusti 2000-luvun alkupuolella. Makuuhuoneita on mahdollisuus toteuttaa jopa seitsemän. Yksi huone on toiminut kampaamotilana ja pienin huone toimittaa tällä hetkellä vaatehuoneen virkaa. Olohuone, keittiö ja ruokailutila ovat sulavasti toistensa jatkeena. Olohuoneessa on kakluuni ja keittiön puolella puuhella. Tilavassa pesuhuoneessa on suihkun lisäksi amme ja saunoja täällä on kaksi, toinen asuinrakennuksessa ja toinen on vanha pihasauna. Erillisiä wc:tä on kaksi. Tontti on kokonaisuudessaan reilun hehtaarin kokoinen ja koostuu kolmesta erillisestä tilasta. Alue on osittain metsäinen, osin nurmimaata ja sijaitseepa siellä lampikin, jonka reunalla on kesäisin ihana istuskella. Pihalla on lapsilla tilaa leikkiä ja viherpeukalo loihtii sinne upeat kasvimaat. Pihapiirissä on myös tunnelmallinen vanha pihasauna sekä suuri autotalli/vajarakennus. Talon päädyssä on iso terassi. Yläneellä on oma yhtenäiskoulu, jossa luokat ykkösestä ysiin ja uusi hirsipäiväkoti valmistui syksylllä 2021. Yläneen keskustasta löytyy mm. kauppa, kirjasto ja terveysasema sekä varsinkin kesäisin suosittu tori. Uudenkartanon kyläyhdistyksellä on aktiivista toimintaa ja alueella on mm. Lystmettä, jossa erilaisia tapahtumia, teatteri sekä tiloja voit myös vuokrata omaan käyttöön. Harrastusmahdollisuuksia on reilusti, tunnettu Kuhankuonon retkeilyreitistö sijoittuu suurelta osin Yläneen alueelle. Pyhäjärvi on kuuleman mukaan erittäinkin kalaisa ja vesielementtejä löytyy ympäristöstä muutoinkin. Kesällä uimareiden suosiossa ovat matalat hiekkarannat. Tässä on loistava kokonaisuus sinulle, joka nautit tilasta, luonnosta ja omasta rauhasta. Ota yhteyttä ja varaa näyttöaikasi ! _______________________________ SOLID HOUSE KIINTEISTÖNVÄLITYS OY Jaana Kylä-Kaila laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT, partner 0400 677 446 jaana.kyla-kaila@solidhouse.fi facebook: Solid House Jaana Kylä-Kaila instagram: solidhousejaana www.solidhouse.fi/jaana-kyla-kaila ________________________________ Onko oma asuntosi vielä myymättä. Olen mielelläni avuksi myös sen suhteen.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80347424
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
6-7h + k + vh + 2xwc + kph / sauna + pihasauna +
Asuintilojen pinta-ala
153,3 m²
Muiden tilojen pinta-ala
89 m²
Kokonaispinta-ala
242,3 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Pinta-alat ovat rakennuspiirustusten mukaisia. Muihin tiloihin luetaan mm. sauna ja vaja. Kerrosala 182,3 m2. Tarkkojen pinta-alojen selvittämiseksi, on teetettävä pinta-alojen tarkemittaus. Kauppa ei ole perustu pinta-alaan vaan kiinteistö myydään kokonaisuutena.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1954
Vapautuminen
2kk kaupanteosta

Hinta

Myyntihinta

159 000,00 €

Velaton hinta

159 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Nykyisillä asukkailla vuonna 2023 sähkönkulutus ollut n. 15400 kwh. Vesi kulutuksen mukaan. Kotivakuutus, kiinteistövero, jätehuolto Kulutustottumukset eri perheiden välillä saattavat vaihdella suurestikin.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
1 huone toisen sisäänkäynnin yhteydessä on ollut kampaamotilana.
Muuta kauppaan kuuluvaa
kiinteät valaisimet, verhotangot, sälekaihtimet, pyykinkuivausteline
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Nuohous suoritettu 11/2023.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta, Teetetään ennen kaupantekoa.
Asbestikartoitus
  • 1.1.2016 voimaan tulleen asbestilain mukaisesti ennen vuotta 1994 rakennettuihin kiinteistöihin tulee ennen remonttiin ryhtymistä varmistua, sisältääkö purettavat rakenteet asbestia .
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Sähkölämmityksen tyyppi: sähköinen lattialämmitys, sähköpatterilämmitys. Lisäksi lämmitysjärjestelmät: Puu, Ilmalämpöpumppu, sähköpatterilämmitys, uuni/takka, sähköinen lattialämmitys
Tulisija
Takka
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: kunnan.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Keittiön kuvaus
Liesi: sähköliesi. Työtason materiaali: Kivi. Keittiö uusittu v. 2004 laajennuksen yhteydessä.
Astianpesukone, liesi, liesituuletin ja jääkaappipakastin
Lattiamateriaalit: Laminaatti ja muovimatto
Kylpyhuoneen kuvaus
Kph uusittu v. 2004 laajennuksen yhteydessä.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Lattialämmitys, kylpyamme, suihku ja kiinteät valaisimet
WC-tilojen kuvaus
WC 1: paneeliseinä, laattalattia, kaapistot, peilikaappi, allas, pesukoneliitäntä, bide-suihku ja wc-istuin WC 2: puolipaneeli/tapetti, muovimatto, allaskaapisto, peili ja wc-istuin Molemmissa WC:ssä ikkuna.
Saunan kuvaus
Talon saunassa sähkökiuas, pihasaunassa puukiuas
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Puu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali ja tapetti
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
tiilikuvioitu pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
636-462-1-811, 636-462-1-1034. 636-462-1-523
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
10 439 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti. Lisätiedot tontista: Koostuu kolmesta tilasta, joiden yhteenlaskettu pinta-ala on 1,0439 ha. (0,0600 ha, 0,4869 ha, 0,4970 ha). Suht tasamaata, loivasti rinteinen, lampi on osittain myös tällä tilalla. Kunnalla on kohteeseen etuosto-oikeus, sillä kiinteistön kokonaispinta-ala on yli 5000 m².
Rasitteet
Kiinnitykset: 270000,0, Kirjatut muut rasitukset, rasitteet, valinnanrajoitukset ja oikeudet: Tieoikeus (Y2000-10834) / Leveys: 5 m Maantien suoja-alue (000-2013-K28554)
Lisätietoja rakennusoikeudesta
- 636-462-1-811 - 746m2, rakennusoikeutta jäljellä 528m2 - 636-462-1-1034 - 450m2 - 636-462-1-523 ei rakennusoikeutta Ennen mahdolliseen rakennushankkeeseen ryhtymistä on oltava aina yhteydessä kunnan rakennusvalvontaan ja varmistettava rakennusoikeus sekä lupa-asiat.
Kaavoitustiedot
Pöytyän kunta
Kaavoitustilanne
Kaavoittamaton
Rakennukset
saunarakennus, vaja, talli
Palvelut
Palvelut: Yläneen keskustan palvelut n. 9 km
Koulut: Yläneen keskustassa yhtenäiskoulu n. 9 km

Ranta
  • Rannan tyyppi: Lampi
Tiedustelut
Jaana Kylä-Kaila, 0400 677 446, jaana.kyla-kaila@solidhouse.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Pöytyä

Asuinalueena Yläne, Pöytyä

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jaana Kylä-Kaila

LKV, LVV, KiAT, partner

Solid House Kiinteistönvälitys Oy, Turku

Solid House Kiinteistönvälitys Oy, Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.