Paritalo | 4-5h, k, rt, kph, s, erill. wc,

Metsikkötie 7 B, Martinlaakso, Vantaa

Hinta

320 000 €

Koko

124 m²

Vuosi

1980

Tervetuloa tutustumaan tähän tunnelmalliseen ja avaraan paritalokotiin Vantaan Martinlaaksossa! Runsas luonnonvalo tulvii sisään ikkunoista, tehden tiloista kutsuvia ja avaria. Talossa on yksikerroksinen pohjaratkaisu, mikä tuo helppoutta arkeen. Talon viisi huonetta tarjoavat tilaa niin arkeen kuin juhlaankin, ja muuntautuvat kätevästi perheen tarpeiden mukaan. Talo on rakennettu vuonna 1980. Hiljattainen pintaremontti on tuonut taloon nykyaikaiset mukavuudet, samalla kun se on säilyttänyt alkuperäisen avaran viehätyksensä. Tässä talossa yhdistyvät funktionaalisuus ja kodikkuus - omistajalle on tarjolla matalat asuinkustannukset. Tämän kodin sijainti on erittäin haluttu, rauhallisen Kivimäen asuinalueen sydämessä, hyvien liikenneyhteyksien äärellä. Martinlaakso on tunnettu hyvistä ulkoilumaastoistaan ja palveluistaan, jotka kaikki löytyvät kävelymatkan päästä. Tämä koti on kuin tehty perheelle, joka arvostaa tilaa, rauhaa ja helppoa asumista. Sijainnin sopusointu luonnon kanssa, hyvät yhteydet ja palvelut lähellä tekevät kodista ihanteellisen vaihtoehdon. Tervetuloa tutustumaan ja tähän upeaan paritalokotiin! Järjestän esittelyitä sopimuksen mukaan, joten varaathan rohkeasti esittelyajan ja tilaat myyntiesitteen jo etukäteen tutustuttavaksi. Myyntiä hoitaa: Kirsi Lehtinen puh. 0400-194195 kirsi.lehtinen@remax.fi I provide service also in english!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80347399
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4-5h, k, rt, kph, s, erill. wc,
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
124 m²
Kokonaispinta-ala
124 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
1/1
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1980
Vapautuminen
2 kk kaupanteosta

Hinta

Myyntihinta

301 194,21 €

Velkaosuus

18 805,79 €

Velaton hinta

320 000,00 €

Neliöhinta

2 580,65 €/m²

Vastike

Hoitovastike

225,68 € / kk

Pääomavastike

362,08 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

587,76 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 17 € / hlö / kk
Lisätietoja maksuista: Taloussähkö ollut n. 9500 kwh/vuonna 2023 (sisältyy myös sähköauton latausta). Ennen sähköauton latausta kulutus ollut nykyisellä omistajalla 6000-7000 kWh per vuosi.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Takkahuone avartuu olohuoneeseen, mutta toki on jaettavissa kevyellä seinällä erilliseksi tilaksi/huoneeksi. Seinät maalattu ja lattia vinyylikorkkia. Eteisessä on iso liukuovikaapisto ja erilliset lipastot asusteiden ja muiden tavaroiden säilytykseen. Tuulikaappissa lisäksi erillinen naulakko vaatesäilytykseen ja laatta lattia. Keittiön jatkeena ruokailutila, joka avartuu hyvin olohuoneeseen päin. Aikaisemmin ollut vaatehuone on nyt omistajan ns. meikkaus/työtila. Toki muutettavissa takaisin vaatehuoneeksi.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kiinteät sälekaihtimet, verhotangot, kiinteät valaisimet
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni. Lisätietoja terassista: Aidatulla piha-alueella on terassialue, johon mahtuu hyvin ruokailuryhmä istuskelua varten.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Paritalon alajuoksupuussa on havaittu viitteitä mikrobiperäisistä esiintymisistä. Korjausurakkasuunnitelma on laadittu ja pyydetty siihen korjausurakkatarjous, joka on 55 728 euroa tämän asunnon osalta. Korjaussunnitelma on, että valesokkelin korjaus huoneiston kolmelle ulkoseinälle ja höyrysulun tiivistyskorjaus. Korjaus käsittäisi lisäksi kaikki aukkojen alituksen ja ikkunoiden ympärysten sekä höyrysulun ja lattialaatan läpivientien tiivistykset. Erillinen raportti on saatavilla välittäjältä. Lisätietoja kuntotutkimuksesta: 28.11.2016 Sisäilmaongelman selvitys, 23.5.2023 Rakennetutkimus
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö, Huoneistoon asennettu ilmalämpöpumppu
Tulisija
Takka
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiili
Keittiön kuvaus
Novartin tyylikäs harmaa/valkoinen keittiö uusittu vuonna 2018. Paljon kaappi- ja pöytätilaa isonkin perheen ruuanlaittoon ja leipomiseen. Varustuksena: korkeat jääkaappi ja pakastin, integroitu astianpesukone, induktioliesi, kalusteisiiin integroidut uusi ja mikroaaltouuni. Välitila valkoista levyä, seinät maalattu ja lattia vinyylikorkkia. Keittiön ja olohuoneen välinen seinä on vain puoli korkea, joten hyvin yhdistyy olohuoneen kanssa.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone remontoitu vuonna 2012, jossa tyylikkäät tummat kaapistot ja lavuaari pöytätasolla. Varustuksena: suihku, suihku, kääntyvät suihkuseinät, paikka pyykkitornille, pyykinpesukoneliitäntä, peili, allaslaatikosto, seinähyllyt, korkea kaappi, wc-istuin, rättipatteri ja lattialämmitys. Seinät valkoista isoa kaakelia ja lattia ruskean harmaata laattaa.
WC-tilojen kuvaus
Remontoitu vuonna 2018, jossa varustuksena peilikaappi, allas ja altaan alla laatikosto sekä wc-istuin. Seinät maalattu/tapettia ja lattia laattaa.
Saunan kuvaus
Saunassa pylväsmallinen sähkökiuas. Seinät puuta ja lattia laatoitettu.
Olohuoneen kuvaus
Tilavaan isoon olohuoneeseen mahtuu suurempikin sohvaryhmä ja tv-taso säilytyskaapistoineen. Olohuone avartuu takkahuoneeseen/tilaan, jota tila on yhtenäinen ja avara. Seinät maalattu ja lattia vinyylikorkkia.
Makuuhuoneiden kuvaus
Kolme makuuhuonetta, joissa jokaisessa runsaasti vaatekaappitilaa. Isoimmassa makuuhuoneessa on liukuovikaapisto, toinen liukuovi on peiliä. Seinät maalattu ja lattia laminaattia/vinyylikorkkia.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Kiinteistötunnus
92-17-593-5
Isännöitsijän yhteystiedot
Asukasisännöinti, Timo Nurmi
Huolto
Asukkaat
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kellarikomero B-talon alakerrassa ja urheiluvälinevarasto
Muuta: Taloyhtiön kiinnitykset: 88 000 €.
Taloyhtiön autopaikat

Autokatospaikkoja: 3 Parkkipaikkoja: Kolme autokatospaikkaa, joissa kaikissa on sähköautonlatauslaite

Tehdyt remontit
2022 Maalämpöpumpun huolto ja paisuntasäiliön vaihto uuteen. Poistettiin vanha porakaivo käytöstä. Lämpökeskuksen ja kellaritilan putkistojen eristäminen.
2021 Pihavalaisimien uusiminen. Pyörävajan ja kellaritilan lukkojen vaihto. Kompostialueen kunnostus. A-talon sokkelin maalaus.
2020 A- ja B huoneistojen ikkunaremontti. Osa yhteisen piha-alueen nurmialueesta perustettiin uudellleen. B-talon hulevesijärjestelmää parannettiin. Lämpöpumpun maapiirin huolto. B-talon yläkertaan asennettu IV-kone.
2019 Osa A- ja B huoneistojen aidoista uusittu. Piha-alueen asfaltointi. A-talon katolle asennettu lumiesteet sekä sisäänkäyntien kohdalle syöksytorvet. B-talon katolle asennettu lumiesteet. A-talon hulevesi/salaojaremontin 2. vaihe kokoojakaivolta katualueelle.
2019 A-talon hulevesi/salaojaremontin 1. vaihe- A-talon viemäriputken huuhtelu ja tarkastuskaivojen tyhjennys.
2017 A- ja B huoneistojen osalta käyttövesiputkistojen uusiminen, jonka yhteydessä lämmönjakohuoneessa vanhojen putkien ja venttiilien uusimista. A-huoneistoon asennettu korvausilmaventtiilit.
2016 A-talon B-asunnossa homekoiratutkimus ja Sisäilmasepät Oy:n laatima sisäilmaongelman selvitys-raportti (selvitys tehty myös A:n huoneistolle). Porakaivopumpun korjaus.
2015 B-talon yläpohjan tuuletusta tehostettu ja hormin yläosa pellitetty.
2014 A-talon/autokatoksen ulkoverhoilun puuosien korjausmaalaus. Ilmastointihormien puhdistus.
2012 B-talon putkiremontti. A-talon kaikki ulko-ovet vaihdettu sekä sadevesikourut ja syöksyt uusittu. A-talon B-huoneistoon asennettu korvausilmaventtiilit ja tehty sisäilmatutkimus. B-talon alapohjan lisäeristys ja tuuletuksen parantaminen.
2011 A-talon kattoremontti. B-talon ikkunaremontti ja ovet.
2010 Vierasparkkipaikan salaojitus ja sorastus.
2009 B-talon viemärijärjestelmän uusittu.
2008 Taloyhtiön lämmitysjärjestelmä uusittu ja siirrytty maalämpöön.
1999 B-talon kivijalan kunnostus
1998 B-talon ulkovuoraus uusittu
1997 B-talon huopakatto vaihdettu peltikattoon
Tulevat remontit
Kunnossapidon 5 vuotissuunnitelma:
2023 Sähköautojen latauspaikkojen suunnittelu ja toteutus jatkuu (tehty)
Porakaivopumpun uusiminen ja liitäntä vanhaan pihavesiputkistoon tai erillisten vesipisteiden rakentaminen yhtiön HSY-vesijohdoista. Porakaivon rakenteen eristäminen A-talon B-huoneiston perustuksista. B-talon kellarivaraston lattiapinnan maalaus. B-talon kellaritilan sähkörasioiden, valaisimien sekä tarvittaessa johtimien uusiminen sekä sähköpääkeskuksen maadoituksen tarkastus. B-talon yläkerran hätäpoistumisreitille seinätikkaat
2024 Maalämpöjärjestelmän kompressorin tarkastushuolto ja tarvittaessa uusinta. Aurinkopanelijärjestelmän suunnittelu yhtiön sähköomavaisuuden parantamiseksi. Ulkoseinärakenteiden tarkastus ja tarvittaessa korjaussuunnitelma. Hormien tarkastus ja nuohous ja ilmastointikanavien puhdistus
2025 Viemärikanavien tarkastus ja tarvittaessa puhdistus
2026 ??
2027 ??
Erillinen suunnitelma vuosille 2023-2027 saatavissa välittäjältä
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta, Energiatodistus on tilauksessa
Tontin koko
1 613 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Metsikkötie 7

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Palvelut: Martinlaakson Ostari 700m päässä, kuten myös juna- ja bussiasema.
Paikallistiedot: Martinlaakson laajat kauppa- ja muut palvelut alle 1,5 km sisällä.
Koulut: Kivimäen koulu n. 600m päässä, Martinlaakson ala- ja yläkoulu n. 1,3 km päässä, kuten myös Martinlaakson lukio.

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, juna-asema lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla, taksitolppa lähellä ja hyvät pyöräilytiet
Lisätietoa auton säilytyksestä
Jokaisella huoneistolla on autokatospaikka, jossa sähköpistoke/sähköautonlataus. Huoneiston omistaja vastaa oman autopaikan sähkökulutuksesta itsenäisesti.
Pihan kuvaus
Aidattu piha-alue, jossa laaja terassi- ja nurmialue.
Tiedustelut
Kirsi Lehtinen, 0400 194 195, kirsi.lehtinen@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Martinlaakso, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kirsi Lehtinen

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT, NHS, Kaupanvahvistaja / Uusi Koti Oy LKV

RE/MAX Classic | Uusi Koti Oy LKV

RE/MAX Classic | Uusi Koti Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.