Kuuru LKV Oy
Kuuru LKV Oy

Lomahuoneisto | Tupak. + 2mh + ph + s + wc + parvi + khh + var. + at

Rytilammentie 3 b, Rukatunturi, Kuusamo

Hinta

439 000 €

Koko

108 / 175 m²

Vuosi

2014

Olisiko tämä tyylikäs keloparitalohuoneisto suositulla Rukanriutan alueella sinun? Erinomainen sijainti aktiviteettien läheisyydessä on varmasti jokaisen lomailijan mieleen. Näyttävä kelo on nykyään harvinaisempaa ja tällaisia näyttäviä perinteisiä keloloma-asuntoja ei juurikaan enää rakenneta. Tämän tunnelmallisen kelomökin katseenvangitsijana toimii korkea ja avara yhtenäinen tila, jonka isoista ikkunoista avautuu uskomattoman upeat näkymät vuodenaikojen mukaan värjäytyvään ympäröivään tunturiluontoon. Upeat kelohirret luovat lämminhenkisen ja yhtenäisen tunnelman tilaan. Valoisan ja avaran tilan upeana yksityiskohtana toimii näyttävä luonnonkivistä muurattu varaavatakka. Tyylikkään takan ympärille kelpaakin kokoontua yhdessä iltojen pimetessä nauttimaan tunnelmasta. 

 Olohuone, keittiö ja ruokailutila muodostavat avaran kokonaisuuden, jonka korkea katto viimeistelee upeasti tilan. Tilan suurista ikkunoista säteilee upeasti valoa sisään ja vuodenaikojen mukaan vaihtuvat maisemat maalaavat kuvankauniisti maiseman. Yhtenäinen avoin tila mahdollistaa kokkailun tasokkaassa ja hyvin varustetussa tilavassa keittiössä samalla perheen ja ystävien kanssa seurustellen. Tässä kelomökissä on kaksi avaraa ja valoisaa makuuhuonetta. Kelohirret luovat lämminhenkisen tunnelman huoneisiin ja kaapit kätkevät sisäänsä mukavasti säilytystilaa. Lisää petipaikkoja löytyy parvelta makuualkovista. Parvella on lisäksi mukavasti tilaa oleskeluun sekä myös oma wc. Kaksi isoa terassia, joista toinen on lasitettu mahdollistavat rentoutumisen auringonsäteiden helliessä keväästä pitkälle syksyyn. 
 Raikkaat vaaleansävyiset pesutilat yhdessä saunan kanssa luovat mukavat puitteet rentoutumiselle ulkoilupäivän päätteeksi. Tunnelmallisen saunan ikkunasta kelpaa ihastella maisemia samalla lempeistä löylyistä nauttien. Pesuhuoneen yhteydestä löytyvä pukuhuone on erinomainen lisä tilaan. Eteinen kätkee hyvin kaappi- ja säilytystilaa. Reilun kokoinen kodinhoitotila puolestaan löytyy pohjakerroksesta, ja siellä on hyvin tilaa ulkovaatteille ja muille varusteille sekä kuivauskaappi, pesukone ja kuivausrumpu. Kodinhoitohuoneesta on kulku autotalliin sekä varastoon, jossa on myös oma wc. Tässä loma-asunnossa kelpaa viettää aikaa yhdessä perheen ja ystävien kanssa lomaillen upeissa tunturimaisemissa. Tyylikkäät tilat on suunniteltu palvelemaan usean lomailijan tarpeita, ja kohde soveltuukin erinomaisesti niin omaan kuin myös vuokrauskäyttöön. Erinomainen sijainti arvostetulla ja rauhallisella Rukanriutan alueella on erittäin haluttu. Harrastamaan pääsee omasta pihasta ja rinteet sekä muut palvelut ovat lyhyen etäisyyden päässä. Ota yhteyttä ja tutustutaan yhdessä tähän upeaan kohteeseen!




Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80346981
Sijainti
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Tupak. + 2mh + ph + s + wc + parvi + khh + var. + at
Huoneita
3 huonetta
Asuintilojen pinta-ala
108 m²
Muiden tilojen pinta-ala
67 m²
Kokonaispinta-ala
175 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Asuinkerroksen huoneistoala 67 m2 + parven käyttöala 41 m2, joka muodostaa asuinpinta-alan. Lisäksi alakerrassa 2 auton lämmin autotalli, kodinhoitohuone ja varasto+wc, joiden pinta-ala yhteensä 67 m2.
Asuinkerrosten määrä
3
Rakennusvuosi
2014
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

439 000,00 €

Velaton hinta

439 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

1 043,42 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Sähkönkulutus käytöstä riippuen 10 000 - 15 000 kWh/v. Muista kuluista lisätietoa välittäjältä.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Tilava eteinen toivottaa lämmöllään tulijat tervetulleeksi. Tilavalla parvella on tilaa niin oleskeluun kuin nukkumiseen. Lisäksi rakennuksen pohjakerroksessa on iso kahden auton lämmin autotalli sähköisillä nosto-ovilla, kodinhoitohuone sekä reilu varastotila, jossa myös wc.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Muuta kauppaan kuuluvaa
Loma-asunto myydään osittain kalustettuna ja varustettuna, lisätietoja välittäjältä.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni (TV). Lisätietoja terassista: Talon eteläpuolella on reilun kokoinen hurmaava lasitettu terassi, jossa on mukava nauttia auringosta kevään ensimmäisistä säteistä myöhään syksyyn. Lasitukset on tehty hienosti ja ne ovat osittain avattavissa. Rakennuksen pohjoispuolella sisäänkäynnin yhteydessä on toinen mukavan kokoinen katettu terassi.
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • Kohteella ei energiatodistuslain nojalla tarvitse olla energiatodistusta
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Tulisija
Takka ja varaava takka
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnallistekniikka.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Vesi- ja viemäriliittymät
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni ja Kelohirsi
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Seinät pääosin kelohirttä ja puupaneelia. Kosteissa tiloissa kaakelia, wc:ssä ja alakerrassa maalatut seinät. Pintamateriaalit (lattia): Lattiat pääosin laminaattia, eteisessä liuskekivilaatta, kosteissa tiloissa laatta, parvella lautalattia ja pohjakerroksessa maalattu betoni. Pintamateriaalit (katto): Katot pääosin tuppeen sahattua kelolautaa, kosteissa tiloissa ja saunassa puupaneelia ja alakerrassa maalattu.
Keittiön kuvaus
Liesi: Keraaminen. Työtason materiaali: Laminaatti. Tasokas ja hyvin varusteltu keittiö tarjoaa mukavat puitteet niin luksustason aamiaisen loihdintaan kuin myös juhlavan illallisen kokkaamiseen. Keittiö sijaitsee ruokailutilan ja oleskelutilan yhteydessä tarjoten mahdollisuuden seurusteluun kokkailun ohessa.
Jääkaappipakastin, uuni, liesi, liesituuletin, mikroaaltouuni ja astianpesukone
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Kelohirsi / liuskekivi laatta ja puu
Kylpyhuoneen kuvaus
Vaalean sävyiset pesutilat yhdessä saunan ja pukuhuoneen kanssa tarjoavat mukavat puiteet rentoutumiselle ulkoilupäivän päätteeksi. Pesuhuoneessa on kaksi suihkua, wc-istuin ja pesuallas.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: WC-istuin, suihku, suihkuseinä, pesukoneliitäntä, peili, lattialämmitys ja bidee-suihku
WC-tilojen kuvaus
Loma-asunnossa on neljä wc:tä, joista yksi sijaitsee eteisen yhteydessä, toinen parvella, kolmas pesutilojen yhteydessä ja neljäs autotallin yhteydessä pohjakerroksessa.
Seinämateriaalit: Kaakeli ja maali
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Tunnelmallinen sauna on varustettu komealla Iki-Kiukaan pylväskiukaalla. Tunnelmallinen kelosauna yhdessä Iki-Kiukaan kanssa täyttää vaativammankin saunojan tarpeet.
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitohuone löytyy loma-asunnon pohjakerroksesta, johon on käynti ulkokautta. Kodinhoitohuoneesta on sisäkautta käynti autotalliin ja sen yhteydessä olevaan varastoon ja wc:hen. Kodinhoitohuoneesta löytyy mukavasti tilaa ulkovaatteiden säilytykseen sekä kuivauskaappi, pesukone ja kuivausrumpu vaatehuollon helpottamiseksi. Lisäksi kodinhoitohuoneessa on pesuallas ja hana.
Seinämateriaali: Maali
Lattiamateriaali: Maalattu betoni
Varusteet: Pesukone, pesukoneliitäntä, kuivauskaappi, lattialämmitys, pesuallas, pöytätaso ja tila pesutornille
Olohuoneen kuvaus
Tunnelmallinen tupa koostuu oleskelutilasta, ruokailutilasta ja keittiöstä tarjoten mukavat puitteet illanviettoon ja rentoutumiseen. Tuvan tunnelman kruunaa upea luonnonkivistä muurattu varaavatakka. Lisäksi parvelta löytyy toinen hieman rennompi oleskelutila television katseluun.
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Puu ja Kelohirsi
Makuuhuoneiden kuvaus
Kaksi tilavaa makuuhuonetta tarjoaa mukavat tilat rauhoittumiseen ja lepoon. Makuuhuoneista löytyy parivuoteiden lisäksi mukavasti kaappitilaa säilytykseen. Lisää petipaikkoja löytyy parven makuualkovista.
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Puu ja Kelohirsi
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot. Lisätietoja säilytystiloista: Reilun kokoinen kahden auton autotalli, jossa oma ilmanvaihto, lattiakaivo, jossa öljyn erotus, ja kauko-ohjattu nosto-ovi. Lisäksi lämmin varasto autotallin yhteydessä ja autokatos.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
305-416-7-89
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
1 337 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Määräosa. Lisätiedot tontista: Kaunis tunturiluonnon ympäröimä rinnetontti.
Rakennusoikeuden pinta-ala
150 m²
Rasitteet
Kiinnitykset: 450000
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennusoikeus 150 + t40 kem2
Kaavoitustiedot
Lisätietoja kaavoituksesta Kuusamon kaupungilta.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Autokatos
Palvelut
Palvelut: Loma-asunto sijaitsee Rukan matkailualueella ja kaikki Rukan kattavat palvelut löytyvät muutaman minuutin matkan päästä. Rukan kylän ravintolat, kaupat ja muut kattavat palvelut sekä Rukanportin palvelut kauppoineen ja tankkausasemineen sijaitsevat alle 2 km päässä. Hiihtolatu kulkee noin 50 m päässä, samoin kuin patikointi-, pyöräily- ja moottorikelkkareitit, joten harrastamaan pääset suoraan omasta pihasta. Lähimmälle laskettelurinteelle matkaa kertyy alle 2 km. Skibussipysäkki löytyy noin 200 m päästä.
Paikallistiedot: Loma-asunto sijaitsee rauhallisella ja arvostetulla Rukanriutan alueella. Alueella on erittäin kaunis tunturiluonto ja hiihtoladut sekä monet muut ulkoilumahdollisuudet alkavat suoraan ulko-ovelta.
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, lentokenttä, hyvät pyöräilytiet ja sujuvat yhteydet omalla autolla
Tiedustelut
Antti Suhonen, +358 40 753 5050, antti@kuurulkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kuusamo

Asuinalueena Rukatunturi, Kuusamo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Antti Suhonen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner

Kuuru LKV Oy

Kuuru LKV Oy
Kuuru LKV Oy
SKVL jäsenyritys

Rukatunturintie 9,
93830 RUKATUNTURI

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.