RE/MAX Asuntokulma | Tmi Mocca/Berit Lönnqvist

Omakotitontti

Kivisaarentie 169, Kiikala, Salo

Hinta

59 000 €

Koko

35 000

Lammenjärvi on Natura-aluetta. Suojelusta johtuen rakentamiselle on omat säädökset. Kalliopohjainen rinnekiinteistö sijaitsee päättyvän tien päässä. Kiinteistöllä on tehty tie rantaan asti. Lohkomiskustannuksista vastaa ostaja. Vakituisen asumisen rakennuspaikalle saa rakentaa yhden enintään kaksiasuntoisen asuinrakennuksen, jossa on enintään kaksi kerrosta tai kolme kerrosta ilman ullakkoa ja jonka kerrosala on enintään 400 m². Rakennuspaikalle saa lisäksi rakentaa sen käyttötarkoitukseen liittyviä talousrakennuksia. Rakennuspaikalle rakennettavaksi sallittu kerrosala saa olla enintään 15 % rakennuspaikan pinta-alasta. Loma-asumisen rakennuspaikalla saa olla enintään yksi yksiasuntoinen enintään kaksikerroksinen loma-asunto, jonka kerrosala saa olla enintään 120 m². Saunarakennuksen kerrosala saa olla enintään 30 m² ja talousrakennusten yhteensä enintään 40 m². Samalla rakennuspaikalla saa olla enintään 4 rakennusta. Helsinki-Turku-moottoritielle on matkaa 11 km. Lähimmät palvelut ovat Kiikalassa sekä Suomusjärvellä. Lisätiedot ja myynti, Berit Lönnqvist puh: 040-96 11 233 berit.lonnqvist@remax.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80346951
Sijainti
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

59 000,00 €

Velaton hinta

59 000,00 €

Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
734-707-1-67
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
35 000 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Määräala. Lisätiedot tontista: Tontti rajoittuu Lammenjärven rantaan, joka on Natura-aluetta. Suojelusta johtuen rakentamisen sijoittumiselle on annettu omat määräykset.
Rakennusoikeuden pinta-ala
400 m²
Tehokkuusluku
0.1
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennusoikeus 400 m² e=0.1 Pysyvän asumisen rakennuspaikalle saa rakentaa yhden enintään kaksiasuntoisen asuinrakennuksen, jossa enintään kaksi kerrosta tai kolme kerrosta ilman ullakkoa ja jonka kerrosala on enintään 400m2. Loma-asumisen rakennuspaikala saa olla enintään yksi yksiasuntoinen enintään kaksikerroksinen loma-asunto, jonka kerrosala saa olla enintään 120m2. Saunarakennuksen kerrosala enintään 30m2 ja talousrakennusten yhteensä enintään 40m2. Samalla rakennuspaikalla saa olla enintään 4 rakennusta.
Kaavoitustilanne
Haja-asutusalue
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Lammenjärvi
Tiedustelut
Berit Lönnqvist, 040 9611 233, berit.lonnqvist@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Salo

Asuinalueena Kiikala, Salo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Berit Lönnqvist

Myyntineuvottelija, KiAT / Tmi Mocca/Berit Lönnqvist, TEAM ELITE

RE/MAX Asuntokulma | Tmi Mocca/Berit Lönnqvist

RE/MAX Asuntokulma | Tmi Mocca/Berit Lönnqvist

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.