RE/MAX Family | Excellence m2 Oy

Omakotitalo | 6h + k + kph + s + khh + autotalli

Ukontulentie 5, Laajakallio, Kirkkonummi

Hinta

538 000 €

Koko

171 / 235 m²

Vuosi

2005

Nyt myynnissä kaunis Herrala-omakotitalo halutulla ja arvostetulla Laajakallion pientaloalueen huipulla. Tämä upea kokonaisuus tarjoaa asukkailleen ennen kaikkea tilaa, laadukasta asumista ja elämisen helppoutta. Asuintilat on suunniteltu kahteen kerrokseen, sekä toteutettu palvelemaan isommankin perheen sujuvaa arkea. Asunnossa on 3-4 tilavaa makuuhuonetta, wc/kylpyhuone molemmissa kerroksissa sekä runsaasti säilytystilaa tavaroille useiden varastojen myötä. Sisääntulokerroksessa on masterbedroom, valoisa iso olohuone erkkerillä ja suuri avokeittiö, jotka luovat yhtenäisen viihtyisän kokonaisuuden. Kodin sydämenä toimii olohuoneen kaunis takka. Vaalea moderni keittiö on käytännöllinen ja laadukkailla AEG-kodinkoneilla. Ruokailutila keittiön yhteydessä on lisäksi erinomaisesti kokonaisuuteen sulautuva. Tunnelmallinen saunaosasto, joka kutsuu viihtymään ja rentoutumaan pehmeisiin löylyihin arjen kiireiltä. Käytännöllinen kodinhoitohuone, jossa on runsaasti kaappitilaa, paikka pyykinpesutornille sekä kuraeteinen. Kodinhoitohuoneesta on käynti suoraan ulos isolle suojaiselle lasitetulle terassille ja pihalle. Alakerrassa on täysin oma maailma. Tämä tila omalla sisäänkäynnillä soveltuu myös mainiosti niin vierashuoneeksi, työhuoneeksi kuin yritystoimintaan. Yhdessä huoneessa sijaitsee pieni keittiö. Ukontulentie 5 kiinteistön Herrala-omakotitalo on valmistunut 2005 ja sijaitsee omalla 867 m² tontilla. Asumiskustannukset ovat maltilliset ja katolle on asennettu aurinkopaneelit. Suojaisa oma pihapiiri on luonnonkaunis ja helppohoitoinen. Etupiha ja autotallin edusta on kivetty. Pihassa sijaitsee lisäksi lämmin iso autotalli ja yläpihalla käytännöllinen puutarhavaja. Laajakallio on rauhallinen ja arvostettu paikka asua, todella nopeiden kulkuyhteyksien varrella Helsingistä ja Espoosta. Kirkkonummen keskustan monipuoliset ja kattavat palvelut sijaitsevat vain lyhyen ajomatkan päässä. Laajakallion koulu on viehättävä ja lähellä on myös päiväkoti. Palveleva ja suosittu K-lähikauppa on Tolsan juna-aseman vieressä ja junalle kävelyä 10 min omalta kotiovelta. Täällä on tilaa niin perheen arjelle kuin unelmillekin. Ota yhteyttä ja sovitaan oma näyttö! MYYNTI JA ESITTELYT: Ilpo Aaltonen 0400-802008 ilpo.aaltonen@remax.fi RE/MAX Family Töölö & Kallio www.remax.fi Harkitsetko oman asunnon myyntiä? Pyydä arvio nykyisestä asunnostasi. Arvio on maksuton eikä sido sinua mihinkään!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80346921
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
6h + k + kph + s + khh + autotalli
Asuintilojen pinta-ala
171 m²
Muiden tilojen pinta-ala
64 m²
Kokonaispinta-ala
235 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Tilavuus (m³): 710, Kerrosala (m²): 193, Rakennusoikeudellinen kerrosala (m²): 193, Kokonaisala (m²): 235
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2005
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

538 000,00 €

Velaton hinta

538 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

783,61 € / vuosi

Vesi- ja jätevesimaksu

25,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Puhtaanapito HSY:n jätehuollon hinnaston mukaan. Vesi ja jätevesi Kirkkonummen Veden hinnaston mukaan: Vesi 2,90€/ m3 ja Jätevesi 2,85€/ m3. Kiinteistövero 783,61€ (2023). Vesi- ja jätevesi arvion mukaan noin 25,00€/hlö/kk. Kokonaissähkön kulutusarvio on noin 21 000 (kWh) per vuosi. Tämä pitää sisällään käyttö- ja lämmityssähkön 4 henkilöltä.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Muuta kauppaan kuuluvaa
Ilmalämpöpumppu. Sälekaihtimet. Aurinkopaneelit. Pyydä erillinen lista kohteen välittäjältä. Polttopuut kuuluvat kauppaan.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Lisätietoja terassista: Lasitettu terassi.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Katon kunto: Hyvä
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Sähkölämmityksen tyyppi: Lattialämmitys. Kokonaissähkön kulutus: 21000 kWh / vuosi. Lisäksi lämmitysjärjestelmät: Ilmalämpöpumppu
Tulisija
Takka
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan. Veden laatu ja riittävyys: Hyvä.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni ja puu
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio. Työtason materiaali: Kivi. Yläkerrassa ja alakerrassa keittiö.
Jääkaappi (AEG), erillinen pakastin (AEG), liesituuletin (Best), liesi (AEG), erillisuuni (AEG), astianpesukone (AEG) ja mikroaaltouuni (AEG)
Lattiamateriaalit: Laatta
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone 1 kpl yläkerta. Kylpyhuone 1 kpl alakerta.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: WC-istuin, suihku, lattialämmitys, pesuallas ja peili
WC-tilojen kuvaus
Seinämateriaalit: Kaakeli
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Saunassa ikkuna ja LED-valaistus.
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Maali
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Pesukoneliitäntä, lattialämmitys, pesuallas, lattiakaivo, lastenhoitopöytä/taso, pyykkikaapit, kurapiste, pöytätaso ja tila pesutornille
Olohuoneen kuvaus
Erkkeri. Kattoon upotetut kohdevalaisimet.
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Yläkerrassa 1 kpl makuuhuone. Alakerrassa 2-3 kpl makuuhuone.
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Kylmä ulkovarasto, kaapistot, ullakko ja Lämmin varasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Kirkkonummi toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
257-486-1-420
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
867 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti. Lisätiedot tontista: Loiva rinnetontti. Kalliota ja tasamaata.
Rakennusoikeuden pinta-ala
216.8 m²
Tehokkuusluku
0.25
Rasitteet
Kiinnitykset: 400000
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kiinteistö 257-486-1-420 kuuluu "Laajakallionlaki" asemakaavaan, ja sijoittuu AO-1 kaavamerkinnän alle. Kiinteistön pinta-ala on 867 m2 ja alueen tehokkuusluku e=0,25. Kokonaisrakennusoikeus kiinteistöllä = 216,5 m2. Rakennusoikeutta on käyttämättä 23,5 m2.
Kaavoitustiedot
Alueella on vahvistettu asemakaava. Alueen asemakaavasta saa tietoja Kirkkonummen kunnan kaavoitusyksiköstä puh. (09)29671.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Autotalli ja Puutarhavaja
Palvelut
Palvelut: Palvelut: Lähikauppa K-Market Tolsa. Kirkkonummen keskustassa monipuoliset palvelut. Kauppakeskus Kirsikka, Kauppakeskus Prisma, Alko, Posti, Apteekki, Kotipizza, Subway, Musti ja Mirri, Terveystalo, Hesburger, Apteekki. Mc Donalds, K-Rauta, Lidl, Tokmanni, Rusta, Sotka, Autokauppa Saka. Uimahalli, jäähalli ja jalkapallokentät, Kuntosali Fressi. Kirjasto Fyyri ja Hyvinvointikeskus terveyspalvelut.
Paikallistiedot: Kirkkonummen Laajakalliolle tunnusomaista ovat kauniit maisemat, rauhallinen pientaloalue, puhdas luonto ja ihmisläheisyys. Alueella sijaitsee päiväkoti ja koulu (ala-aste). Lähijunapysäkki sijaitse Tolsassa 10 minuutin kävelymatkan päässä ja Kirkkonummen keskustaan on hyvät linja-autoyhteydet sekä omalla autolla noin 6 minuuttia. Kirkkonummella on monia aktiiviseen liikuntaan, kulttuuriin ja luontoon liittyviä harrastusmahdollisuuksia ympäri vuoden. Voit lasketella, pelata golfia, ratsastaa tai veneillä. Meri, mittava rantaviiva ja saaristo tekevät Kirkkonummesta ainutlaatuisen paikan elää ja asua. Laajakallion sijainti on ihanteellinen, suuntautuu työmatkasi sitten omalla autolla tai paikallisjuna kuljettaa Helsinkiin reilussa 30 minuutissa.
Koulut: Suomenkieliset peruskoulut: Laajakallion koulu, Heikkilän koulu, Jokirinteen koulu, Gesterbyn koulu, Kantvikin koulu, Kartanonrannan koulu, Masalan koulu. Nissnikun koulu, Papinmäen koulu. Ruotsinkieliset peruskoulut: Bobäcks skola, Sjökulla skola, Winellska skolan. Lukiot :Porkkalan lukio ja Kyrkslätts gymnaisum.

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, juna-asema lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet Hyvät liikenneyhteydet. Linja-auto ja juna. Syöttöliikenne Espoon metroasemalle.
Pihan kuvaus
Etupihalla ja autotallin edessä pihakivetys.
Tiedustelut
Ilpo Aaltonen, 0400 802008, ilpo.aaltonen@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kirkkonummi

Asuinalueena Laajakallio, Kirkkonummi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Ilpo Aaltonen

Myyntineuvottelija, KED

RE/MAX Family | Excellence m2 Oy

RE/MAX Family | Excellence m2 Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.