RE/MAX Noste | Noste Oy LKV

Omakotitalo | 3mh, oh, avokeittiö, ruokailutila, khh, kph, s, 3wc, tt, at, terassi

Kärkjärventie 7, Villähde, Lahti

Hinta

865 000 €

Koko

219 m²

Vuosi

2022

Arjen luksusta hulppealla sijainnilla ja neliöillä Lahden Villähteellä! Kärkjärven rannalle vuonna 2022 valmistunut, kahteen tasoon rakennettu Teri-talo on tehty laadukkaasti ja ajattomista materiaaleista ja suunnittelussa on huomioitu talon sijoittelu tontille ja maisemaan, asumisen mukavuus ja arjen sujuvuus. Sisään astutaan pariovista ja oikealta löytyy tilaa vaatesäilytykseen ja yksi talon kolmesta erillisestä wc:stä. Vasemmalle jää tekninen tila ja käynti sisäkautta kahden auton lämpimään talliin. Edessä avautuu yhtenäinen, hulppean huonekorkeuden omaava olohuone, keittiö ja ruokailutila. Puustellin keittiössä on integroidut kodinkoneet, aamiaiskaappi ja suuri saareke täyskvartsitasolla. Saarekkeen molemminpuolin on laatikostoja ja siihen on upotettu allas ja liesitaso ja sen yllä on liesituuletin. Ruokailutilassa on tilaa suurelle ruokaryhmälle ja pariovet terassille josta aukeaa upeat näkymät järvelle. Portaat johtavat yläkertaan jossa on tilava master bedroom järvinäköalalla ja lisäksi kaksi makuuhuonetta kaapistoin sekä erillinen wc. Kaikissa makuuhuoneissa on myös ikkunat sisätiloihin joiden ansiosta talo tulvii valoa ja toisesta makuuhuoneesta on myös järvinäköala. Alakerrassa on suuri kodinhoitohuone, josta löytyy runsaasti kaappitilaa ja saareke sekä oma vesipiste. Kodinhoitohuoneesta on kulku spaosastolle jossa on nyt erillinen wc, suihkutila, sauna puukiukaalla ja suureen tilaan on mahdollista asentaa amme tai poreallas. Uloskäynti terassille jonne on upotettu ulkoporeallas. Talon lämmityksestä huolehtii kaukolämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä ja lisäksi asennettu kaksi ilmalämpöpumppua lämmitykseen/viilennykseen ja kaunis valkoinen pönttöuuni. Äänivalmis koti on varustettu laadukkain kaiuttimin ja tästä kodista löytyy jo valokuitu joten etätyötkin hoituvat sujuvasti. Kahden auton lämpimässä tallissa on öljynerotuskaivo ja kaksi vesipistevarausta sekä sähköinen nosto-ovi kauko-ohjauksella ja sähöauton varaus huomioitu tallissa. Rannalla on laituri ja soutuvene odottamassa kesää valmiina. Talo sijaitsee 1091m2 omalla rinnetontilla ja se on rakennettu L-malliin jotta voit nauttia omasta rauhasta ja poikkeusluvalla kaavasta poiketen talo on kaksikerroksinen ja suurista ikkunoista aukeaa upeat maisemat järvelle. Tontti rajoittuu lähivirkistysalueeseen, järveen, naapuritonttiin ja Kärkjärventiehen ja näin myös oma rauha on taattu. Talo on käyttöönotettu vuonna 2022 ja loppukatselmus, viimeistelytyöt, julkisivun maalaus ja nurmikon istutus tehdään nykyisen omistajan toimesta ennen kiinteistön luovutusta uudelle omistajalle. Sijainti uudella, arvostetulla asuinalueella mutta silti vain 15 min ajomatka Lahden keskustaan ja noin 5km E75 liittymään. Tämä koti on nähtävä paikan päällä joten varaa oma kiireetön yksityisnäyttösi ja tule tutustumaan uuteen kotiisi! Lisätiedot ja esittelypyynnöt: Pihla Hiltunen Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT 040-4108284 pihla.hiltunen@remax.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80346841
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3mh, oh, avokeittiö, ruokailutila, khh, kph, s, 3wc, tt, at, terassi
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
219 m²
Kokonaispinta-ala
219 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Huoneistoala 219m2, kerrosala 312 k-m2.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2022
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

865 000,00 €

Velaton hinta

865 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

1 333,75 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Kaukolämpö 32mWh (v.2023), sähkö 9000kWh (v.2023), jätehuollon perusmaksu 36,48€/vuosi, puhtaanapito sopimuksen mukaan, vesi-ja jätevesi Lahti Aquan hinnaston mukaisesti.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Eteinen, tekninen tila, autotalli. Kahden auton lämpimässä tallissa öljynerotuskaivo ja kaksi vesipistevarausta, sähköinen nosto-ovi kauko-ohjauksella.
Tietoliikenne
laajakaista
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kuohu Pärske ulkoporeallas, varaava pönttöuuni, kaksi ilmalämpöpumppua (lämmitys ja viilennys), kaapistot, sälekaihtimet, jäteastiat (2kpl), laituri ja soutuvene, leikkiteline (liukumäki, kaksi keinua ja köysitikas), äänivalmis koti:laadukkaat kaiuttimet upotettu (olohuone, keittiö, aula, khh, spa ja sauna). Polttopuut kuuluvat kauppaan.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: DNA, 100M, Valokuitu, Asukas tekee oman sopimuksen.
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • B (2018)
  • Energialuokka: B2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 18.03.2032
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö, Puu, Ilmalämpöpumppu
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnallistekniikka.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Valokuitu
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Maali, laatta Pintamateriaalit (lattia): Vinyyli, laatta
Keittiön kuvaus
Puustellin keittiö, varusteina Siemens pakastin, jääkaappi, induktioliesi, erillisuuni, integroitu mikroaaltouuni ja liesituuletin. Noin 3metrinen saareke täyskvartsitasolla ja molemminpuolisilla vetolaatikoilla hidastimin.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneessa yksi suihku ja spaosastolla varaus ammeelle/suihkulle. Kylpyhuonetilasta uloskäynti terassille jossa upotettu Kuohu Pärske ulkoporeallas.
Saunan kuvaus
Saunassa lauteet ja puukiuas ja varaus sähkökiukaalle. Upeat maisemat Kärkjärvelle, lasiseinät kahteen suuntaan.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitohuoneessa on runsaasti kaappitilaa ja saareke sekä erillinen vesipiste.
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneessa huonekorkeus noin6m isoin ikkunoin ja pariovet terassille. Olohuoneessa varaava pönttöuuni.
Makuuhuoneiden kuvaus
Yläkerrassa kolme makuuhuonetta, kahdessa kiinteät kaapistot.
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot. Lisätietoja säilytystiloista: Runsaasti vaatesäilytystilaa kodinhoitohuoneessa, makuuhuoneiden kaapistoissa ja teknisen tilan yhteydessä ja eteisaulassa.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Lahti toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
398-14-1008-1
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
1 091 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti. Lisätiedot tontista: Tontti rajoittuu lähivirkistysalueeseen, Kärkjärveen, naapuritonttiin ja Kärkjärventiehen.
Rakennusoikeuden pinta-ala
300 m²
Rasitteet
Kiinnitykset: 420000
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennusluvassa on myönnetty lupa kerroslukupoikkeamaan kaavasta(2krs) ja rakennusalan rajan ylitys. Rakennusoikeus 390k-m2. Asuinrakennus 300m2, auton säilytyspaikan rakennusala 50m2, saunan rakennusala 40m2. Lahden kaupunki
Kaavoitustiedot
Erillinen sitova tonttijako. AO erillispientalojen korttelialue. Rantaan rajoittuvilla AO-tonteilla laitureiden enimmäispituus rannasta on 10m. Muut rakennustapaohjeet kaavassa. Lisätietoja Lahden kaupunki.
Liikenneyhteydet
Sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Ranta ruopattu noin 5-10m joka suuntaan ja hiekkaa.
  • Kärkjärvi
Tiedustelut
Pihla Hiltunen, 040 410 8284, pihla.hiltunen@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Lahti

Asuinalueena Villähde, Lahti

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Pihla Hiltunen

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT

RE/MAX Noste | Noste Oy LKV

RE/MAX Noste | Noste Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.