Solid House Helsinki Oy, Helsinki
Solid House Helsinki Oy, Helsinki

Omakotitalo | 6h, k, rt, 2x kph, s, khh, erill. yksiö

Vihertie 4b, Martinlaakso, Vantaa

Hinta

559 000 €

Koko

140 / 288 m²

Vuosi

1958

KIVITALO MAALÄMMÖSSÄ Tämä kolmikerroksinen kokonaispinta-alaltaan 288 m² talo on juuri kuntotarkastettu ja palvellut jo vuodesta 1958 hyvin asukkaitaan. Mittava sisäsaneeraus tehty vuonna 2022, joka toteutettiin laadukkaasti ja modernisti arkkitehtiä ja sisustussuunnittelijaa käyttäen. Topi-keittiössä on tilaa ja tyyliä sekä tarkkaan mietittyjä yksityiskohtia! Materiaalit ovat ajattomia ja jämäkkä betonirakenne pitävät huolen asumisen huolettomuudesta. Tunnelmallinen saunaosasto, jossa voit rentoutua rankan päivän päätteeksi ja nauttia myös kamiinan luomasta lämmöstä aulassa saunan jälkeen. Tilavassa talossa riittää tilaa ja huoneita isommallekin perheelle. Talossa on neljä makuuhuonetta, kellarin askarteluhuone sekä omalla sisäänkäynnillä oleva "yksiö". Yksiössä asuu tällä hetkellä vuokralainen. Jos vuokratuloille ei ole tarvetta, omalla wc:llä ja keittiönurkkauksella varustetussa huoneessa viihtyy varmasti esim. perheen nuori, pidemmälle vierailulle tuleva isovanhempi tai vaikkapa au pair. Tasamaa tontti 592 m². Terassille tulee aamu-/päiväaurinko jossa nautit kahvisi ja takapihan puolella vietät kesäiltoja, vaikka grillauksen parissa, samalla nauttien rauhallisesta ympäristöstä. Tämä talo sijaitsee rauhallisella alueella, mutta samalla hyvien liikenneyhteyksien varrella, joten päivittäisten menojen hoitaminen on sujuvaa. Martinlaakson juna-asema ja Ostari 1km päässä sekä juuri avattu Lidl kävelyetäisyydellä. Alueella suomen- ja ruotsinkieliset koulut ja Jokiuoman uus päiväkoti n. 200m päässä. Nyt on aika toteuttaa unelmasi omasta kodista – ihastu ja tule tutustumaan! Esittelyt ja lisätiedot; Tuula Piiroinen 040 680 7716 / tuula@solidhouse.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80346784
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
6h, k, rt, 2x kph, s, khh, erill. yksiö
Asuintilojen pinta-ala
140 m²
Muiden tilojen pinta-ala
148 m²
Kokonaispinta-ala
288 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi. Huoneistoala 120 m², kerrosala 140 m², aputilat 148 m², kokonaispinta-ala 288 m².
Asuinkerrosten määrä
3
Rakennusvuosi
1958
Vapautuminen
2kk/ sop.mukaan

Hinta

Myyntihinta

559 000,00 €

Velaton hinta

559 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

469,56 € / vuosi

Muut lämmityskulut

122,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Vuotuinen sähkönkulutus on nykyisillä asukkailla) 5 henkilöä ollut viimeisen vuoden aikana keskimäärin 18 300 kWh sisältäen lämmitys- sekä käyttösähkön. Ostaja on tietoinen, että sähkönkulutus on suuresti riippuvainen lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta. Kuukausitasolla 122 € on laskettu 8 c/kWh mukaan.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Kellarikerroksen aulassa laattalattia sekä lämpö tuova kamiina.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Polttopuut kuuluvat kauppaan.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni.
Tehdyt remontit
Salaojien pumppaamon pumpun uusiminen 2024.
Talo on saneerattu mittavasti vuonna 2022, jolloin on sisustussuunnittelijaa käyttäen uusittu huonejärjestystä, kaikki pinnat, keittiö kodinkoneineen, saunaosasto/ pesutilat ja takat, lisäksi uusittu käyttövesiputket, sähköt, viemäröinnit sekä lattialämmitykset.
Terassi rakennettu 2019.
Maalämpöön siirrytty vuonna 2012.
Salaojat uusittu 2004.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Katon kunto: Tyydyttävä. Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Kuntotarkastus RS3 Raksystems Oy, Jari Ohvo Kuntotarkastus raportti saatavilla välittäjältä.
Kuntotarkastus
Tehty 22.02.2024
Energialuokka
  • D (2018)
  • Energialuokka: D2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 04.03.2034
Asbestikartoitus
  • Kyllä
  • Ennen remonttia teetetty, ei asbestia. Raportin saa välittäjältä.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Tulisija
Takka
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: kunnan.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni ja tiili
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Asuintiloissa maali sekä kellarinportaikoin päässä maisematapetti. Pintamateriaalit (lattia): Asuintiloissa laminaatti. Pesutiloissa laatta.
Keittiön kuvaus
Topi-keittiö on saneerattu 2022. Mustat kaapistot ja saareke, laminaattitasot, välitila laadukas italialainen Porcellanato -kaakeli, kaksi Samsung jääkaappi/ pakastinta. Integroidut kodinkoneet; AEG induktioliesitaso (70cm), AEG kiertoilmauuni, AEG mikroaaltouuni, Bosch astianpesukone ja liesituuletin (suodatin), lisäksi erillinen ruokailutila. Laminaattilattiat ja katto paneloitu.
Kylpyhuoneen kuvaus
Saunaosaston yhteydessä kylpyhuone, jossa on kaksi suihkua/ sadesuihkua sekä kylpyamme. Laattalattia, seinät kaakeloitu, vesikiertoinen lattialämmitys sekä mukavuuslattialämmitys (sähköllä). Yläkerran kylpyhuoneessa suihku/ sadesuihku, peili, allaskaapisto ja wc-istuin. Seinät/ suihkuseinä kaakeloitu, laattalattia, katto paneloitu, mukavuuslattialämmitys (sähköllä), lisäksi tehostettu ilmanvaihto kosteustunnistimella.
WC-tilojen kuvaus
Lattia laatoitettu, seinät maalattu/ laatta, lattialämmitys (sähkö), peili, allaskaapisto, wc-istuin ja bidee-suihku. Kellarikerroksessa kodinhoitohuoneen yhteydessä wc.
Saunan kuvaus
Ikkunallinen sauna, jossa on lauteet ja Harvian -sähkökiuas. Laattalattia sekä katto ja seinät puupaneeli.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitohuoneessa kaapistot, pesuallas, pesukoneliitäntä/ tilaa pesutornille sekä wc-istuin. Katto paneloitu, seinät maalattu ja laattalattia.
Olohuoneen kuvaus
Laminaattilattia, seinät maalattu ja katto paneloitu. Olohuoneessa takka.
Makuuhuoneiden kuvaus
1.kerroksessa yksi makuuhuone, jossa on laminaattilattia sekä seinät maalattu, lisäksi vaatekaapisto. Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta; tilava päämakuuhuone, jossa ikkuna itään päin, vaatekaapisto liukuovilla ja lisää säilytystilaa lapetilassa. Kellarikerroksessa yksi askarteluhuone sekä yksiö omalla sisäänkäynnillä. Yksiössä on keittiönurkkaus sekä wc. Laminaattilattiat ja wc laatta.
Säilytystilojen kuvaus
Lisätietoja säilytystiloista: Eteisen liukuovikaapisto (mirrorline), makuuhuoneen kaapisto, yläkerran lapetilat sekä päämakuuhuoneen liukuovikaapisto (mirrorline), kellarikerroksessa kodinhoitohuoneen kaapisto sekä viileää varastotilaa.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
92-411-9-2
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
592 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti
Rasitteet
Kiinnitykset: 604000
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Käytetty.
Kaavoitustiedot
Vantaan kaupunki Asemakaava tullut voimaan 19.6.1975 https://kartta.vantaa.fi/ Lentomelualue, lentomeluvyöhyke 3 LDEN 50-55.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Palvelut: Martinlaakson Ostari 1km, Lidl Vantaanlaakso, Martinlaakson Neste huoltoasema/myymälä, Hesburger, Martinlaakson terveysasema sekä kirjasto.
Koulut: Kivimäen koulu, Martinlaakson koulu ja lukio, Mårtensdals skolan, Vaskivuoren Lukio.

Liikenneyhteydet
Martinlaakson juna-asema 1km, josta Kehärataa Helsingin keskustaan 18min ja lentokentälle 13 min, lisäksi hyvät bussiyhteydet.
Pihan kuvaus
Etupiha tielle päin on asfaltoitu, pensasaitaa ympärillä, tasaista nurmipihaa sekä talon eteläpuolella terassilaudoitusta.
Tiedustelut
Tuula Piiroinen, 040 680 7716, tuula.piiroinen@solidhouse.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Martinlaakso, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tuula Piiroinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, partner

Solid House Helsinki Oy, Helsinki

Solid House Helsinki Oy, Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.