RE/MAX Ainoa | Ainoa Oikea LKV Oy

Omakotitalo | 5mh + avok + rt + oh + th + 2wc + saunaosasto + vh + lämmin varasto

Puromyllyntie 11, Kerttula, Raisio

Hinta

435 000 €

Koko

197 / 260,5 m²

Vuosi

2005

Tyyliä, ylellisyyttä ja lämminhenkisyyttä, tässä on varmasti monen perheen unelmatalo! 2005 valmistunut upea kaksitasoinen ja harkkoperusteinen Raision Kerttulassa. Reilun 1200 m²:n kokoinen oma kaunis rinnetontti rajoittuu kunnan lähivirkistysalueeseen ja takapihalta pääsee suoraan metsäpolulle. Rakennus on korkealla paikalla, josta onkin komeat näköalat pitkälle. Asuintilat jakautuvat kahteen kerrokseen ja tämä antaa huonesijoitteluun lisää vaihtelevuutta. Asuinneliöitä on vajaat 200 m². Sisääntulokerroksessa on kaksi makuuhuonetta, takka-/ arkiolohuone erkkereineen, josta on kulku ulos terassille, uniikki ja uusittu saunaosasto poreammeineen ja pukuhuoneineen, josta on myös käynti ulos, erillinen wc, kodinhoitotila ja lämmin varasto teknisine tiloineen. Aulatilan lattia on isoa tyylikästä laattaa, värimaailma on vaaleaa kauttaaltaan, johon on helppo toteuttaa ja yhdistää omaa värimaailmaansa. Toisessa kerroksessa on avara tila, joka jakautuu ruokailutilaan, avokeittiöön ja olohuoneeseen, jossa on talon toinen varaava takka. Tämä tila on ehdottomasti se mihin tykästytään, tunnelma ja maisemat kruunaavat tilan. Makuuhuoneita tässä kerroksessa on kolme sekä suihkutila ja erillis-wc. Kahdessa tasossa oleva terassi, joka on osin katettu paljuineen, komeine kivimuureineen ja suihkulähteineen kruunaa ulkotilat ja julkisivun valaistuksineen. Onko tässä unelmien kotisi? Tervetuloa tutustumaan!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80346427
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5mh + avok + rt + oh + th + 2wc + saunaosasto + vh + lämmin varasto
Asuintilojen pinta-ala
197 m²
Muiden tilojen pinta-ala
63,5 m²
Kokonaispinta-ala
260,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Huoneistoala 197 m², kerrosala 201 m² (rakennusluvan mukaan) ja kokonaisala 260,5m². Muut tilat käsittävät teknisen tilan ja lämpimän varastotilan.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2005
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan, noin 2kk kaupanteosta.

Hinta

Myyntihinta

435 000,00 €

Velaton hinta

435 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

820,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Kaukolämpölasku (Turku Energia) on keskimäärin 250 €/kk, vuosikulutus on ollut 2023-vuonna n. 26 000 kWh. Sähkön vuosikulutus on n. 5 000 kWh. Vesimaksut ja jätehuolto sopimuksen mukaisesti. Sähköisten panttikirjojen siirto pankin hinnaston mukaisesti. Kaupanvahvistajan kulut 128 € puoliksi ostaja/myyjä.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Varaston/ teknisen tilan lattia betonitasoitetta, seinät kiveä/ harkkoa.
Parveke
Asunnossa on parveke
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni. Lisätietoja terassista: Palju (sisältyy kauppaan). Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Alueella on valokuitu, johon on mahdollista liittyä. Yläkerran wc:n ja suihkun kevytrakenteisessa seinässä laattahalkeama. Pinnoissa on normaaleja asumisen jälkiä.
Tehdyt remontit
Pihan korjauksia kulkuväylälle 2023. Ilmanvaihdon puhdistus ja säätö tehty 2021. Saunaosasto ja kylpyhuone uusittu vesieristeineen, vesikalusteineen, lauteineen ja paneeleineen 2020. Makuuhuoneiden kaikki pinnat uusittu (laminaatit, tapetit ja katot maalattu) 2018-2019. Keittiön välitila laatoitettu 2018.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Raportti saatavissa välittäjältä.
Kuntotarkastus
Tehty 14.03.2022
Energialuokka
  • B (2018)
  • Energialuokka: B2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 18.03.2032
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Tulisija
Kaksi varaavaa takkaa.
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: kunnan. Lisätietoja vesijohdosta: Muovia.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni, puu, Kivi ja tiiliverhoilu
Keittiön kuvaus
Liesi: Keraaminen. Työtason materiaali: Kivi.
Erillisuuni, liesi, astianpesukone, mikroaaltouuni, liesituuletin ja jääkaappipakastin
Lattiamateriaalit: Laatta
Seinämateriaalit: Kaakeli, maali ja Lasikuitutapetti
Kylpyhuoneen kuvaus
Sisääntulokerroksen saunaosaston pukuhuoneesta kulku suoraan ulos. Varusteina pukuhuoneessa kaapisto, taso, käsienpesuallas ja penkki. Kylpyhuoneen varustus: poreamme, lattialämmitys, kaksi suihkua. Lattia laattaa, seinät kaakelia. Varsinaisen asuinkerroksen kylpyhuoneessa lattia laattaa, seinät kaakelia. Varusteet: suihku, wc-istuin, allas- ja peilikaapisto, bideesuihku, lattiakaivo ja lattialämmitys.
WC-tilojen kuvaus
Alakerran wc:ssä lattia laattaa, seinät kaakelia. Varusteet: wc-istuin, käsienpesuallas, allastaso, peili, kaapistot ja bideesuihku. Yläkerran WC:ssä laatta lattia, seinät kaakelia, wc-istuin, käsienpesuallas, allastaso, peili, kaapisto, bideesuihku.
Saunan kuvaus
Lauteet ja paneelit lämpökäsiteltyä haapaa. Lasiseinä suihkutilaan päin. Löylyhuoneessa ja kylpyhuoneessa ikkuna. Lattia: laatta. Seinät: paneeli.
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Varustus: pesukone, pesukoneliitäntä, kuivausrumpu, lattialämmitys, lattiakaivo, silityspöytä/taso, pyykkikaapit (1 kpl), pöytätaso, Uponor keskuspölynimuri (putki irti, ei toiminnassa) ja ikkuna. Lattia: laatta. Seinät: kaakeli, lasikuitutapetti.
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneen lattia Merbau-parkettia ja seinät lasikuitutapettia. Kulku eteläparvekkeelle. Tilan keskiössä kaunis varaava takka.
Makuuhuoneiden kuvaus
Alakerran makuuhuoneiden lattiat laminaattia, seinät tapettia. Yläkerran makuuhuoneiden lattiat laminaattia ja seinät tapettia. Katot paneloitu.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Raisio toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
680-3-393-5
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
1 244 m²
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti. Lisätiedot tontista: Talon/ tontin takana oleva metsäinen alue on kaavoitettu kunnan lähivirkistysalueeksi. Etupihan muurit pinnoittamatta (muurien slammaus on hyvä tehdä). Keskikerroksen ontelolaatan päälle valettu betonitaso ja siihen tehty katettu terassi laatoituksella, kaiteet puuta. Palju ja sen ympärillä oleva terassi kuuluu kauppaan sekä puuvaja. Tuijaa ja havuja etupihalla, takapihalla rhodoja ja muita perennoja, metsäinen kunttamaasto. Lentokoneita kulkee ylitse. Rinnepiha voi olla liukas talvella ja vaikea nousta autolla.
Rakennusoikeuden pinta-ala
373.2 m²
Tehokkuusluku
0.3
Rasitteet
Kiinnitykset: 400000
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Raision kaupunki.
Kaavoitustiedot
Raision kaupunki.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tiedustelut
Tuomas Myllykoski, 040 175 2212, tuomas.myllykoski@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Raisio

Asuinalueena Kerttula, Raisio

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tuomas Myllykoski

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, Kaupanvahvistaja

RE/MAX Ainoa | Ainoa Oikea LKV Oy

RE/MAX Ainoa | Ainoa Oikea LKV Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.