Omakotitalo | 3mh + oh + k + ruok.tila + wc + khh + ph / wc + s + las.terassi + ak + 2xvar + työ / vierash.

Rovastinkatu 9, Papinsaari / Hirvensalo, Turku

Hinta

509 000 €

Koko

136 / 180 m²

Vuosi

2007

Viehättävä koti Papinsaaren upeissa maisemissa, aurinkoisella ja loivalla rinnetontilla. Arkkitehdin suunnittelemassa talossa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu ja pintamateriaalit kestävät aikaa. Avonaisen pohjaratkaisun ansiosta koti on valoisa, jota korostaa vielä entisestään isoista ikkunoista tulviva luonnonvalo. Vuonna 2007 valmistunut talo porrastuu kauniisti kolmeen tasoon. Heti sisään astuessa avautuu laadukas keittiö integroiduilla kodinkoneilla. Säilytys- sekä laskutilaa riittää, ja lähellä oleva ruokailutila helpottaa tarjoilua. Ruokailualueen tunnelmaa kohottaa komea varaava takka. Kolme rappusta ylempänä sijaitsee reilun kokoinen olohuone. Korkea huonekorkeus sekä suuret ikkunat ovat tyylikäs yhdistelmä. Olkkarista on käynti ylelliseen päämakuuhuoneeseen. Makkarista pääsee myös lasitetulle terassille porealtaaseen rentoutumaan, ja sen jatkeena toimii avoterassi, jossa voi nauttia ilta-auringon säteistä. Toinen makuuhuone ja työtila sijoittuvat talon toiseen päätyyn omaan rauhaan. Työtila on mahdollista muokata helposti kolmanneksi makkariksi tarpeen vaatiessa. Kodinhoitohuone, kylppäri sekä saunaosasto muodostavat käytännöllisen kokonaisuuden. Talon lämmityksestä vastaa poistoilmalämpöpumppu miellyttävällä viilennysominaisuudella. Piharakennuksesta löytyvät lämmin - ja kylmävarastotila sekä lämmin huone, joka sopii kätevästi työ- tai vierashuoneeksi. Vain mielikuvitus on rajana tämän tilan hyödyntämiseen. Lisäksi talon edustalla autokatospaikka kahdelle autolle. Helppohoitoista pihaa koristavat jykevä aita ja luonnonkallioon rajoittuva takaterassi. Mahdollisuus ostaa sauna- ja laituriosakkeita läheiseltä rannalta, jotka oikeuttavat rantasaunan, rannan ja venelaiturin käyttöön. Houkutteleeko meri, luonto sekä kutsuva asuinympäristö? Tule katsomaan lisää paikan päälle! Lisätiedot ja esittelyt: Marko Karppinen 040 7799 502 / marko.karppinen@huoneistomarkkinat.com Janita Kettunen 040 7799 046 / janita.kettunen@huoneistomarkkinat.com

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80346165
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3mh + oh + k + ruok.tila + wc + khh + ph / wc + s + las.terassi + ak + 2xvar + työ / vierash.
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
136 m²
Kokonaispinta-ala
180 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Asuinrakennuksen huoneistoala 136 m² ja kokonaisala 180 m², lasitettu terassi 11 m²
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
2007
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

509 000,00 €

Velaton hinta

509 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Kokonaissähkönkulutus on ollut noin 23 800 kwh vuodessa (sisältää porealtaan käytön).

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Lisätietoja terassista: 11 m² lasitettu terassi.
Tehdyt remontit
Ilmanvaihtokanavien nuohous 2012, autokatoksen laajennus ja lämpöeristetyn kylmävarastorakennuksen rakentaminen 2014, rasitetien asfaltointi 2014, autokatoksen ja sisääntulotien pihalaatoitus 2014, etukuistin uppovalaisimien asennus 2014, jätesäiliön aitauksen rakentaminen 2016, takaterassin rakentaminen 2016, keittiön silikonisauomojen uusiminen 2017, talon luoteispäädy maalaus lasiterassin asennuksen yhteydessä 2017, ilmanvaihtokanavien nuohous 2017, aitojen maalaus 2019, astianpesukoneen uusiminen 2020, kylpyhuoneen silikonisaumojen uusiminen 2021, kodinhoitohuoneen työtasonvaihtaminen 2021, saunan ja kylpyhuoneen puuosien käsittely saunavahalla 2021, kodinhoitohuoneen ja aulan seinien maalaus 2021, ulkoterassin lattioiden öljyäminen 2021, jätesäiliön aitauksen maalaus 2021, lämminvesivaraajan anodin vaihto 2021, talon ulkoseinien maalaus 2021, Ulkoporeallas, wc:n kalusteita (hana ja allas), ph:n suihkusekoittajat, joitakin pintaremontteja 2021-22.
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • D (2018)
  • Energialuokka: D2018
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Nilan poistoilmalämpöpumppu lämpimän veden ja tuloilman lämmitykseen, kojeen sisäiset vastukset asuinhuoneiden vesikiertoiseen Warmia-lattialämmitykseen, sähkövastukset wc:n, khh:n, kph:n ja saunan lattioiden lämmitykseen, varaava takka.
Tulisija
Varaava takka
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: puu
Keittiön kuvaus
Integroitu jääkaappi ja pakastin, induktioliesi (Gaggenau), integroitu uuni (Gaggenau), liesituuletin, integroitu mikroaaltouuni (Gaggenau) ja astianpesukone (Bosch), paljon lasku- ja säilytystilaa, halogeenivalot.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kaksi suihkua, upotetut halogeenivalot, wc-istuin, avattava ikkuna. Lattia ja seinät laattaa, katto puupaneelia.
WC-tilojen kuvaus
Allaskaappi, peilikaappi valaisimella, upotetut halogeenivalot. Lattia ja seinät laattaa, katto puupaneelia.
Saunan kuvaus
Avattava ikkuna ulos, sähkökiuas.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Pesukoneliitäntä, tilavaraus kuivausrummulle, pesuallas, runsaasti säilytystilaa, keskuspölynimuri, siivouskomero, upotetut halogeenivalot. Lattia laattaa, seinät ja katto maalattu.
Olohuoneen kuvaus
Laattalattia.
Makuuhuoneiden kuvaus
Laattalattia. Päämakuuhuoneesta käynti lasitetulle terassille.
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattotyypin kuvaus
Pulpetti/pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Turku toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
853-58-8-26
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
748 m²
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti. Lisätiedot tontista: Maasto: Nurmikkoa, istutuksia, kivetystä, kulkutiet laattaa/asfalttia.
Rasitteet
Kirjatut muut rasitukset, rasitteet, valinnanrajoitukset ja oikeudet: Rasitetie naapuritontille kulkee tontin reunassa aidan takana.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
224 m²
Kaavoitustiedot
Kaavoituksen lisätiedot antaa: Turun kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Palvelut: K-market Moikoinen, apteekki ja R-kioski sekä posti 3,4 km. Kirjasto, Syvälahden monitoimitalo 4,3 km. K-Supermarket Hirvensalo 4,1 km. K-Market Deli 3,9 km. Alko 4,1 km. Hirvensalon hiihtokeskus 4 km
Koulut: Moikoisten päiväkoti 3,4 km. Haarlan päiväkoti 4 km. Haarlan koulun ala-aste 4 km ja Wäino Aaltosen ala-aste 3,9 km. Syvälahden koulun yläaste 4,3 km.

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki 700 m.
Tiedustelut
Marko Karppinen, 040 7799 502, marko.karppinen@huoneistomarkkinat.com

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Papinsaari, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Marko Karppinen

Kiinteistönvälittäjä LKV

Huoneistomarkkinat Oy LKV

Huoneistomarkkinat Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.