Suomen AsuntoSatama Oy LKV
Suomen AsuntoSatama Oy LKV

Rivitalo

Lokitie 31 C, Rastila, Helsinki

Hinta

358 000 €

Koko

99,5 m²

Vuosi

1983

Positiivista säpinää Vuosaaren asuntomarkkinoille! Ensiesittelyssä hyväpohjainen, 1-tasoinen ja vieläpä omalla tontilla sijaitseva päätyhuoneisto lapsiystävällisessä kahdeksan asunnon taloyhtiössä Ranta-Rastilassa. Asunnon ehdoton myyntivaltti on iso, aidattu piha. Vapaa heti. Hoitovastike 300 euroa kuukaudessa + sähkö. Pääsiäiseksi uuteen kotiin. Katso Jussi Jyvälahden kameraan taltioituneet kuvat ja varaa heti henkilökohtainen esittelyaika: Thomas Klar, 050-3577067 tai thomas@asuntosatama.fi.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80344693
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
99,5 m²
Kokonaispinta-ala
99,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Isännöitsijäntodistuksen mukainen, Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
1/1
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1983
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

346 302,94 €

Velkaosuus

11 697,06 €

Velaton hinta

358 000,00 €

Neliöhinta

3 597,99 €/m²

Vastike

Hoitovastike

298,50 € / kk

Pääomavastike

104,48 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

402,98 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 23,74 € / hlö / kk
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Vesimaksuennakko 23,74 € / kk / hlö. Tasaus kulutuksen mukaan.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni. Laajakaistaliittymä: Asukas tekee oman sopimuksen. Käyttö- ja luovutusrajoitukset: Yhtiöjärjestyksen 16 § mukaan, taloyhtiössä on asunto-osakeyhtiölaista poikkeava kunnossapitovastuu. Osakkeenomistaja vastaa huoneiston märkätilojen kosteus-/vedeneristeiden, saunan höyrysulkujen ja eristeiden, lämminvesivaraajan, huoneiston sisäpuolisten vesi- ja viemärijohtojen ja vesi- ja viemärijärjestelmän kaikkien osien (wc-istuimet, hanat, pesukoneliitännät, lattiakaivot, vesilukot jne.), sekä märkätilojen ja saunojen sähköjohtojen ja -laitteiden (sähköjohdot, pistorasiat, kytkimet, peilikaapit, kiukaat, valaisimet ja valaisimien kytkentäpisteet, lattialämmitys jne.) kunnossapidosta, sekä niiden puutteellisuuden aiheuttamista vioista ja Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Keittiön pesuallashanassa on ollut vuoto ja vettä on valunut allaskaappiin ja sen alle. Keittiössä tehtiin 27.9.2023 mittauksia pintakosteudenosoittimilla sekä aistinvaraisia havaintoja. Keittiön hanasta oli valunut vähäisiä määriä vettä kaapistoon sekä sen alla olevan muovikaukalon päälle. Hana on korjattu. Allaskaapin alla on ollut vuotokaukalo.
Kuntotarkastus
Tehty 05.05.2020
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys.
Tulisija
Ei takkaa
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio. Työtason materiaali: Kivi. Tilava moderni ja hyväkuntoinen, vaaleasävyinen keittiö. Varustus: Jääkaappi, pakastin, kalusteuuni, mikroaaltouuni, astianpesukone , liesituuletin ja induktioliesitaso (Integroidut). Työskentelytasot kiveä, välitila lasia, seinät maalatut ja lattia laminaattia.
Jääkaappi, erillinen pakastin, uuni, mikroaaltouuni, astianpesukone ja liesituuletin
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Tilava laatoitettu kylpyhuone, jonka yhteydessä on kodinhoitotila ja oma sauna. Kylpyhuoneen varustuksiin kuuluu wc-istuin, lavuaari, allaskaappi, peili, suihku, suihkukaappi, iso rättipatteri ja kaapistot. Lattia ja seinät ovat laatoitetut.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: WC-istuin, suihku, pesukoneliitäntä ja bidee-suihku
WC-tilojen kuvaus
Erillinen WC. Varustuksena: Lavuaari, allaskaappi, peili, käsisuihku ja seinä-wc. Sähkötoiminen lattialämmitys.
Seinämateriaalit: Kaakeli
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Varusteet: Kiuas: Pilarikiuas ja sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitotila on kylpyhuoneen yhteydessä. Kodinhoitotilassa on tilavaraus pesutornille, pk-liitäntä ja kaapistot pyykeille yms.. Lattia, seinät ja välitila laatoitettu.
Olohuoneen kuvaus
Avarasta ja valoisasta olohuoneesta on käynti, omalle suojaiselle terassille ja takapihalle. Olohuoneen seinät ovat maalatut ja lattia laminaattia.
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Neljä makuuhuonetta. Makuuhuoneiden seinät ovat maalatut ja lattiat laminaattia.
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Julius Makkonen
Huolto
Asukkaat
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiön kiinnitykset: 160 000 €.
Taloyhtiön autopaikat

Autokatospaikkoja: 8 Parkkipaikkoja: Huoneistoille kuuluu yksi autopaikka.

Tehdyt remontit
2004 Antenniverkon kunnostus. 2005 Yläpohjan lisäeristys. 2009 Lokitien puoleinen aita uusittu. postilaatikot uusittu, kuusiaidan ja tontin puuston kuntokartoitus. 2010 Kuusiaidan vaihto elementtiaidaksi n. 10m matkalta H-huoneiston kohdalta. 2011 Vesikourujen ja syöksytorvien uusiminen. 2012 Keinujen uusiminen, lumiesteet autokatoksiin. 2013 Lumilinkovaraston maalaus, lumiesteet olohuoneiden kohdille, kosteusmittauksia (pl. F- lausunto), IV-kanavien nuohous. 2014 Antennin korjaus, aitojen maalausta, verkot IV-hormeihin. 2015 TV-antennin uusiminen. 2016 Autokatoksen tolppien maalaus. 2018 Kattojen uusiminen. 2019 Sähköpääkeskuksen ja huoneistokohtaisten keskusten kunnostus. 2020 Kiinteistötarkastus Raksystems Insinööritoimisto Oy:n toimesta. 2021 Kuistien korjaussuunnittelu ja katon 2v. tarkastus. 2022 Leikkipihan keinun purkaminen. 2023 Salaojaremontin suunnittelutyö A-Insinöörit toimesta. Salaojien, hulavesiviemäreiden ja sokkelin kunnostusremontti suunnitteilla toteutettavaksi vuodelle 2024. Kustannusarvio tarkentuu kevään 2024 aikana.
Tulevat remontit
2024-2028 Salaojien, kuistien- ja perustusten korjaus. Huoneistokohtaisten vesimittareiden uusiminen tarpeen mukaan. Elementtisaumojen kunnostus. Ulko-ovien ja lukituksen uusiminen.
Energialuokka
G (2013), Energialuokka: G2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 17.11.2027
Tontin koko
3 214 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Lokitie 31

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Jokaiselle huoneistolle kuuluu yksi autopaikka.
Tiedustelut
Thomas Klar, 050 357 7067, thomas@asuntosatama.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Rastila, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Thomas Klar

Suomen AsuntoSatama Oy LKV

Suomen AsuntoSatama Oy LKV
Suomen AsuntoSatama Oy LKV
SKVL jäsenyritys

Mannerheimintie 94,
00250 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.