Huoneistoketju Tampere

Mökki tai huvila | 4h + k + wc + et + tk

Välimäenkulmantie 95, Liitsola, Punkalaidun

Hinta

105 000 €

Koko

100 / 136 m²

Vuosi

1956

Tervetuloa tutustumaan tähän ihastuttavaan kesämökkiin Punkalaitumen Liitsolassa. Tämä lämminhenkinen, hyväkuntoinen kaksikerroksinen kiinteistö sijoittuu kauniisti ympäristöönsä ja tarjoaa loistavat puitteet rentouttaville kesäpäiville. Kiinteistö käsittää hieman yli 2900m2 tontin jolta löytyy kolme eri rakennusta. Päärakennus on rakennettu 1950-luvulla ja peruskorjattu 1999. Päärakennus käsittää 4makuuhuonetta joista, kolme sijaitsee rakennuksen yläkerrassa. Kaksi pienempää huonetta on rakennettu vanhoihin sivu vinttien tiloihin. Isoin makuuhuone sijaitsee myös asunnon yläkerrassa. Tämä upea kokonaisuus sisältää valtavasti tilaa majoittaa koko perhe ja vieraat. Yläkerran aulatilasta on käynti parvekkeelle josta avautuu upea peltomaisema ja kesäaamuisin aurinko lämmittää mukavasti kahvia nautiskellessa ja maisemia katsellessa. Alhaalta löytyy tilava keittiö jossa puuhella sekä sähköliesi. Puuhellalla on mahdollista jakaa lämpöä niin ylä kuin alakertaankin. Iso avara ja valoisa olohuone on yhdistetty ruokailutilan kanssa josta on käynti alakerran makuuhuoneeseen. Eteisestä löytyy talon erillis wc, jossa tällä hetkellä on pakastava biokäymälä.Eteisestä on myös käynti kodinhoitohuoneeseen/apukeittiöön mistä löytyy liukuovikaapisto sekä säilytys tilaa. Ulkoa löytyy kaksivuotta vanha grillikota sekä terassi. Kota on sisustettu ja pidetty lämpimänä. Kodasta löytyy myös kaasuhella. Ulkorakennus sisältää kiinteistön pesutilat sekä saunan. Pesutiloihin on asennettu suihkukaappi sekä varaukset pesukoneelle ja kuivausrummulle, tämäkin tila on pidetty lämpöisenä. Kiinteistön upea erikoisuus löytyy itse suunnitellusta sekä rakennetusta poreallas tilasta jonka kylkeen on rakennettu suurehko terassi. Kokonaan omana rakennuksenaan tilassa on mahdollista yöpyä kesällä kuin talvellakin sillä seinät on lämpöeristetty ja lattiasta löytyy lämmitys sekä seinältä löytyy vielä eko-takka. Valokate antaa mukavasti luonnonvaloa sekä päästää hieman lämpöä joten kosteinakaan kesäöinä ei tilassa kylmä tule. Punkalaidun tunnetaan myös rauhallisena ja kuvankauniina alueena, joka tarjoaa mahdollisuuden nauttia luonnon rauhasta ja samalla hyödyntää alueen monipuolisia mahdollisuuksia. Olipa kyseessä sitten rentouttava päivä rannalla tai aktiivinen iltapäivä luonnossa, tämä kesämökki tarjoaa puitteet unelmalomalle. Kiinteistö sijaitsee suojaisalla ja vehreällä omalla tontillaan päättyvän tien päässä, joten omaa rauhaa etsivä sen täältä varmasti löytää. Päärakennus on ollut aikaisemmin ympärivuotisessa käytössä ja halutessaan voidaan muuttaa takaisin vakituiseen asumiskäyttöön. Tule, tutustu ja ihastu tähän kesäparatiisiin!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
80344465
Sijainti
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + k + wc + et + tk
Huoneita
4 huonetta
Asuintilojen pinta-ala
100 m²
Muiden tilojen pinta-ala
36 m²
Kokonaispinta-ala
136 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu ja ne saattavat heittää oleellisesti nykystandardien mukaisesta laskentatavasta.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1956
Vapautuminen
sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

105 000,00 €

Velaton hinta

105 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

254,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Talvisin sovittu naapurin kanssa erilliskorvaus aurauksesta.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Ylhäältä löytyy aulatila. Lattia materiaalina on kokolattia matto ja seinät ovat maalattu ja tapetoitu. Ylhäältä on myös käynti sisäänrakennetulle parvekkeelle jonka molemmilta sivuilta löytyy varastointi tilaa. Toista näistä on käytetty makuutilana.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: sisäänvedetty
Muuta kauppaan kuuluvaa
Myyjä tulee jättämään osan irtaimistosta kiinteistölle. Irtaimisto sisältää lähinnä arvoltaan vähäisiä pihanhoitoon tarvittavia koneita sekä työkaluja.Osa kalusteista jää ja tullaan jäljempänä luettelemaan. Polttopuut kuuluvat kauppaan.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni. Lisätietoja terassista: Terasseja löytyy kaksi kappaletta: Grillikodalta sekä poreallas rakennuksesta. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Kohde sijaitsee maalla joten tavallista on hiiret ja muut luonnon eläimet esim.peurat,ketut etc.
Tehdyt remontit
Ulkovuoraus ja katto remontoitu 10.v sisällä.
Sisätiloja pintaremontoitu ja muutama ikkuna uusittu.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Katon kunto: hyvä. Lisätietoja kunnosta: Päärakennus on peruskorjattu ja julkisivu sekä katto uusittu. Muutama energiaremontti(ikkunat) olisi hyvä uusia. Pinnoiltaan kohde on osiltaan remontoitu mutta myös vanhaa pintaa löytyy. Ulkorakennukset (grillikota sekä poreallas rakennus) ovat 2.v vanhoja. Hyvin pidetty ja siisti kohde josta saa pienellä pintaremontilla omanlaisensa.
Energialuokka
  • Kohteella ei energiatodistuslain nojalla tarvitse olla energiatodistusta
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Sähkölämmityksen tyyppi: Patteri. Kokonaissähkön kulutus: 10000 kWh / vuosi. Lisäksi lämmitysjärjestelmät: Puu, Ilmalämpöpumppu
Tulisija
Hormi olemassa ja Puuhella/Muuripatteri
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Oma kaivo. Lisätietoja vesijohdosta: Kunnan vesi-ja viemäröinti tulee naapuritalolle asti, josta mahdollisuus liittyä kunnan verkostoon. Lisätietoja Punkalaitumen kunta/Punkalaitumen vesihuolto. Veden laatu ja riittävyys: Vesitestattu ja on juoma kelpoista. Kellarista löytyy vedelle kolmivaihe suodatus.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Päärakennus on kauttaaltaan maalattu tai tapetoitu. Pintamateriaalit (lattia): Kauttaaltaan muovimattoa pois lukien olohuone/ruokailutila jossa lautalattia Pintamateriaalit (katto): Katot maalattu ja osa paneloitu.
Keittiön kuvaus
Työtason materiaali: ei varmuutta. Keittiön kaapistoja hieman uusittu,puuhella josta lämmitys ylä-ja alakertaan,tiskikone,jääkaappi. Lattia ja kattopinnat vanhat.
Uuni (Sähköhella sekä puuhella), astianpesukone (vanha), jääkaappipakastin (vanha) ja liesituuletin (vanha)
Lattiamateriaalit: Muovimatto
Seinämateriaalit: Maali ja tapetti
Kylpyhuoneen kuvaus
Erillisrakennuksessa, suihkukaappi lisätty 2.vuotta sitten. Sauna huollettu pinnoiltaan suoja-aineella. Siistit lattia-ja kattopinnat. Lattiat pääosin laatalla,saunan puoli betonilla. Seinät maalia ja kaakelia.
Seinämateriaali: Kaakeli ja maali
Lattiamateriaali: Laatta, muovimatto ja betoni
Varusteet: Suihkukaappi, pesukoneliitäntä ja pesuallas
WC-tilojen kuvaus
Wc.nä toimii pakastava biokäymälä jolle löytyy kolme erillistä kompostia talon takaa.
Seinämateriaalit: Puu
Lattiamateriaalit: juuttimatto
Saunan kuvaus
Sauna sekä pesutilat löytyvät kiinteistön erillisestä ulkorakennuksesta.
Varusteet: Kiuas: Puukiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: KHH/Apukeittiöstä löytyy liukuovikaapisto ja pientä säilöntätilaa.
Seinämateriaali: Lasikuitutapetti
Lattiamateriaali: Muovimatto
Varusteet: liukuovikaapisto
Olohuoneen kuvaus
Avara ja ruokailutilan kanssa yhtenäinen iso olohuone. Suora käynti eteisaulaan.
Lattiamateriaalit: Lauta
Seinämateriaalit: Maali ja tapetti
Makuuhuoneiden kuvaus
Iso päämakuuhuone ja kaksi pienempää sivuvintteihin rakennettua löytyy yläkerrasta. Alhaalta löytyy yksi makuuhuone johon käynti olohuoneesta.
Lattiamateriaalit: Muovimatto
Seinämateriaalit: Maali, lasikuitutapetti ja tapetti
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone ja kylmä ulkovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
619-418-3-87
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
2 970 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti
Rasitteet
Kiinnitykset: 100000
Rakennukset
Autotalli ja Kiinteistölle kuuluu myös Grillikota kalusteineen sekä uudehko vapaa-ajan rakennus jossa oleskelu tilat sekä poreallas n.16m2 ja ulkorakennus jossa sauna ja pesutilat suihkukaappeineen n.20m2,lämmitetty tila sekä työkaluvaja ja ulkohuussi.
Palvelut
Palvelut: K-supermarket Pouru 11,0km
Punkalaitumen terveysasema 11,0km
Neste Punkalaidun 11,0km
Koulut: Keskus koulu 10,0km

Liikenneyhteydet
Sujuvat yhteydet omalla autolla
Ajo-ohjeet
Kta.Fonecta
Pihan kuvaus
Pihassa kasvaa kukkapensaita sekä marjapuskia. Vehreä isotontti jota suojaa osiltaan puusto.
Tiedustelut
Jan Häihänen, +358503837807, jan.haihanen@huoneistoketju.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Punkalaidun

Asuinalueena Liitsola, Punkalaidun

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jan Häihänen

Myyntineuvottelija

Huoneistoketju Tampere

Huoneistoketju Tampere
Huoneistoketju Tampere

Rautatienkatu 11-13,
33100 TAMPERE

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.