RE/MAX Kodit | SK Välitys Oy

Omakotitontti

Tuurinniityntie 8, Henttaa, Espoo

Hinta

213 000 €

Koko

611

Kauniilla paikalla metsän läheisyydessä rakennuspaikka Henttaalla Espoossa. Tämä rakennuspaikka on päättyvän tien viimeisiä tontteja. Kaunis ympäristö ja juuri sopivan kokoinen paikka rakentaa upea talo. AO II (2 / 3), erillispientalojen korttelialue. Rakennus voi olla omakotitalo tai paritalo. Tähän pystyy toteuttamaan erittäin modernin kokonaisuuden. Hallinnanjaon mukainen pinta-ala on 501 m2 + yhteinen tiealue 110 m2, yhteensä käytössä oleva alue on 611 m2. Rakennusoikeus tälle osalle on sopimuksen mukaisesti 173 k-m2. Mikäli haluat tietää mitä tontille oli suunniteltu aiemmin, niin ota yhteyttä ja saat luonnoskuvia omien visoidesi tueksi. Henttaa on tunnettu sen verrattain modernista pientalojen arkkitehtuurista. Alue tunnetaan myös todella lapsiystävällisenä ja rauhallisena alueena. Upeat mahdollisuudet monipuoliseen ulkoiluun ympäristön laajoissa metsäalueissa ja puistoissa. Ruokakauppa löytyy Suurpellosta ja isompi hypermarket Olarista. Metrolle bussiyhteydellä. Kulkeminen junalle onnistuu helposti pyörällä. Turvallinen koulutie Opinmäen kampukselle kävely-/pyörätietä pitkin. Tontilla voi käydä tutustumassa itsekseen tai tulen mielelläni mukaan. Voit olla yhteydessä ja kysyä lisää. Laita viestiä tai soita, niin tulen myös tontille. Lisätiedot ja esittely SUORAAN VÄLITTÄJÄLTÄ: sam.kamras@remax.fi TAI PUH 040 837 3465. Voit myös täyttää yhteydenottolomakkeen, niin otan yhteyttä. Maksuton hinta-arvio nykyisestä asunnostasi. Tutustu välittäjään: www.samkamras.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80344404
Sijainti
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

213 000,00 €

Velaton hinta

213 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Ei tiemaksua. Kiinteistövero vuosi 2023 on 297,74 eur.

Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Siirtyvät liittymät
Ei siirtyviä liittymiä
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
49-21-166-17
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
611 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Määräosa. Lisätiedot tontista: Hallinnanjakosopimuksen mukainen määräosa A1, 501 m2 + yhteinen tieosuus 110 m2.
Rakennusoikeuden pinta-ala
173 m²
Rasitteet
Kiinnitykset: 1000000, Kirjatut muut rasitukset, rasitteet, valinnanrajoitukset ja oikeudet: Olemassa olevat panttikirjat luovutetaan ostajalle kaupanteossa kiinnityksistä ja lainoista vapaana.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Hallinnanjakosopimuksen mukaan rakennusoikeus tälle määräosalle on 173 k-m2.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Palvelut: Lillhemtinpuiston leikkipaikka noin 750 m. Laxmi Market noin 1,2 km. K-Supermarket Suuris noin 1,4 km. Prisma Olari noin 3,2 km.
Koulut: Espoo International school ja Opinmäen kampus noin 850 m. Olarin koulu noin 1,6 km. Espoon Steinerkoulu noin 1,7 km.

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä Lähin bussipysäkki noin 350 m. Tuomarilan juna-asema noin 3,8 km. Matinkylän Metroasema noin 4 km. Autolla keskustaan noin 18 min.
Tiedustelut
Sam Kamras, 040 837 3465, sam.kamras@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Henttaa, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Sam Kamras

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT

RE/MAX Kodit | SK Välitys Oy

RE/MAX Kodit | SK Välitys Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.