Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab
Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Erillistalo | Olohuone + 5 mh + wc + kph + sauna + lämmin veranta + varasto / vaatehuone + parveke + terassi

Kaskihara 5 e, Latokaski, ESPOO

Hinta

379 000 €

Koko

113 / 151,3 m²

Vuosi

1978

Tästä ihana ja hyvin hoidettu koti isollekin perheelle Espoon rauhalliselta ja erittäin perheystävälliseltä Latokasken asuinalueelta. Tämän viehettävän erillistalon alakerrasta löytyy tilava ja valoisa olohuone, josta avautuu iso, osin katettu terassi. Erillinen keittiö on tyylikkään valkoinen ja sinne mahtuu hyvin pöytä jopa 6-7 hengelle. Alakerrasta löytyy myös yksi monista makuuhuoneista. Eteisessä on runsaasti kaappitilaa - ja alakerran wc, kylpyhuone ja sauna on uusittu kokonaisuudessaan vuonna 2016. Alakerran sisääntuloon on rakennettu puolilämmin veranta, jonne mahtuu kestittämään isommankin porukan. Talon yläkerrasta löytyy 4 samankokoista makuuhuonetta, erillinen WC sekä koko talon levyinen katettu parveke. Taloyhtiöön kuuluu viisi erillistaloa, jotka huolehtivat omista taloistaan itsenäisesti. Taloyhtiö on täysin velaton. Piha-aluetta on runsaasti antaen viherpeukatolle mahdollisuuden loihtia omanlaisensa paratiisin. Lisäksi jokaiselle talolle löytyy oma autokatospaikka. Lähimpään kauppaan on 800m ja bussipysäkille 500m - sekä Espoon keskuspuiston luontopolut alkavat lähes talon kulmalta. Varaa heti aika yksityisnäyttöön: Tuija Taivainen Kiinteistönvälittäjä, LKV +358405301351 tuija@neliotliikkuu.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80344046
Sijainti
Tyyppi
Erillistalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Olohuone + 5 mh + wc + kph + sauna + lämmin veranta + varasto / vaatehuone + parveke + terassi
Asuintilojen pinta-ala
113 m²
Muiden tilojen pinta-ala
38,3 m²
Kokonaispinta-ala
151,3 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Isännöitsijäntodistuksen ja yhtiöjärjestyksen mukaan 113 m2. Rakennus- ja huoneistorekisteriotteen mukaan huoneistoala 113 m2 ja kerrosala 160 m2. Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-alat voivat siis olla edellä mainittuja pienempiä tai suurempia.
Kerrokset
1/2
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1978
Vapautuminen
sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

379 000,00 €

Velaton hinta

379 000,00 €

380 000,00 €

Neliöhinta

3 353,98 €/m²

Vastike

Hoitovastike

402,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

402,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 2 € / hlö / kk
Lisätietoja maksuista: Kaukolämpö, autopaikan sähkölämmitys, taloyhtiön vakuutukset, tiemaksu ja jätemaksut kuuluu vastikkeeseen.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: sisäänvedetty
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni ja kaapeli-tv. Laajakaistaliittymä: valokuitu, Asukas tekee oman sopimuksen. Lisätietoja terassista: Terassi uusittu 2017. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Yhtiöjärjestyksen mukaan osakkeenomistajat ovat vastuussa hallitsemansa rakennuksen hoidosta ja ylläpidosta kaikilta osin. Osakkeet oikeuttavat myös asuinrakennusten välittömässä läheisyydessä olevien piha-alueiden hallintaan. Asuinhuoneistojen ja osakkaiden hallinnassa olevien piha-alueiden sijainti käyvät ilmi oheisesta asemapiirroksesta. Mainittujen piha-alueiden rajat on merkitty vahvennetulla viivalla. Osakkaat huolehtivat myös itsenäisesti ja omalla kustannuksellaan hallinnassaan olevien piha-alueiden aidoista. Osakkaiden alueiden väliset aidat ovat osakkaiden yhteisessä hoidossa. Osakkaiden hallitsemiin alueisiin kuulumattomat tontin osat kuuluvat asunto-osakeyhtiön hallintaan. Yhtiö on siirtänyt osakeluettelon huoneistotietojärjestelmään. Ostajan on rekisteröitävä omistuksensa 2 kk kuluessa kaupanteosta, jolloin paperinen osakirja mitätöidään Maanmittauslaitoksen toimesta. Tämä jälkeen huoneistolla on sähköinen omistajamerkintä. Rekisteröinnin kustannuksista vastaa ostaja.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Tehdyt remontit - Keittiöremontti 2008 - Kattoremontti 2012 - Kylpyhuone, sauna ja WC rakennettu uusiksi 2016 - Salaojat sekä kallion pinnan ohjaukset 2017 - Terassi 2017 - Alapohja remontoitu 2018, jossa villat vaihdettu SPU levyihin - - Yläpohja remontoitu, jossa villat vaihdettu SPU levyihin 2019 - 2020 Ikkunaremontti 2020 - Yläkerran WC korjattu 2021. Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Ehdotettavat lähiajan 3v huolto- ja korjaustoimenpite.: Puuosien huoltomaalaus. Kosteustekninen toimivuus : Kosteusvaurioita ei havaittu, lattiakaltevuudet toimii hyvin. Merkittävimmät toimenpiteitä edellyttävät havainnot: Allaskaapin vuodonohjauksen asentaminen. Riskirakenteet : ei havaittu. Rakenteellinen turvallisuuteen, käyttöturvallisuus ja terveellisyysriskit: ei havaintoja.
Kuntotarkastus
Tehty 04.08.2022
Asbestikartoitus
  • Asbestilainsäädännön nojalla huoneistoremonttien yhteydessä on tehtävä haitta-ainekartoitus, kun suoritetaan ennen vuotta 1994 asennettujen rakenteiden purkutöitä.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö, ilmalämpöpumppu (veranta)
Tulisija
Ei takkaa
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: kunnan.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Keittiön kuvaus
Liesi: Keraaminen. Työtason materiaali: Kivi. Keittio uusittu 2008.
Jääkaappipakastin, liesituuletin, astianpesukone ja mikroaaltouuni
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali ja kaakeli
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone, sauna ja WC rakennettu uusiksi 2016
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Suihku, pesukoneliitäntä, peili, allaskaappi, lattialämmitys ja pesuallas
WC-tilojen kuvaus
Seinämateriaalit: Maali ja kaakeli
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Uusittu 2016
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Varastotila verannalla 9m2
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Kiinteistötunnus
49-46-3-3
Isännöitsijän yhteystiedot
Pauli Laitinen, pauli@laitiset.eu, 050 62340
Huolto
Asukkaat
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Ulkovarasto
Muuta: Taloyhtiön lisätiedot: Yhtiöjärjestyksen mukaan: Osakkeenomistaja vastaa täysin hallinnassaan olevan huoneiston/talon kaikista korjaus/kunnostus- ja vastaavista toimenpiteistä ja niistä aiheutuneista kustannuksista mukaan lukien talon ulkopinnat ja kattorakenteet. Osakkeenomistaja vastaa myös talonsa piha-aidoista. Kaikki muutostyöt, jotka muuttavat talon ulkoasua, on kuitenkin hyväksytettävä ennen tekemistä taloyhtiön yhtiökokouksella. Mikäli toimenpide vaatii hyväksynnän Espoon kaupungin rakennusvalvontaviranomaiselta, osakkeenomistaja vastaa kaikista luvan hakemiseen liittyvistä kustannuksista. Kaikissa muutoksissa ja korjauksissa on noudatettava hyvää työtapaa ja huolellisuutta.
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 5 Autokatospaikkoja: 5 Parkkipaikkoja: Mahdollista itse asentaa sähköauton latauspiste.

Tehdyt remontit
Rakenteet
2012 Vesikatteen uusiminen
2016 Alakerran WC:n uusiminen
2016 Kylpyhuoneen ja saunatilojen uusiminen
2018 Alapohjan lisälämmönmeristys
2019 Yläpohjan lisälämmöneristys
2020 Yläkerran WC uusittu
2017 Salaojien asentaminen ja vedenohjaus kalliopinoilla korjattu
Ovet ja ikkunat
2020 Terassin ja parvekkeen ovet uusittu
2020 Ikkunat uusittu
Energialuokka
B (2018), Energialuokka: B2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 10.08.2032
Tontin koko
2 559 m²
Tontin omistus
Oma
Lisätietoa tontista
Lisätiedot tontista: Yhtiö omistaa ja hallitsee Espoon kaupungin 46. kaupunginosan korttelissa numero 3 sijaitsevaa tonttia numero 3, jonka pinta-ala on 2 559 m2 ja sillä olevia viittä asuintaloa, autokatosta ja teknistä tilaa.
Kaavoitustiedot
Espoon kaupunki p. 09 816 21
Kaavoitustilanne
Asemakaava

As Oy Kaskihara 5

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Latokaski on rauhallinen ja perheystävällinen arvostettu asuinalue Espoossa. Se sijaitsee lähellä luontoa ja tarjoaa viihtyisän ympäristön asumiseen. Alueelle on tyypillistä omakotitaloasuminen, ja siellä on useita erillistaloja ja rivitaloja.

Latokasken asuinalueella on hyvät liikenneyhteydet, mikä tekee siitä houkuttelevan paikan asua. Bussipysäkit ovat lähellä, joten joukkoliikenteellä liikkuminen on vaivatonta. Lisäksi alueelta on hyvät yhteydet pääteille ja moottoriteille, mikä helpottaa liikkumista autolla.

Alueen läheisyydessä on useita palveluita, kuten kauppoja, ravintoloita, kouluja ja päiväkoteja. Lähin kauppa on mainittuun asuntoonkin oli 500 metrin päässä, mikä on kätevää arjen sujuvuuden kannalta. Lisäksi alueella on viihtyisiä puistoja, ulkoilureittejä ja muita virkistysalueita, jotka tarjoavat mahdollisuuksia ulkoiluun ja liikuntaan.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Pistokkeellinen katospaikka
Tiedustelut
Tuija Taivainen, 0405301351, tuija@neliotliikkuu.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Latokaski, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tuija Taivainen

Kiinteistönvälittäjä LKV

Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.