Kiinteistönvälitys Saariniemi Oy LKV
Kiinteistönvälitys Saariniemi Oy LKV

Omakotitontti

Kaarnatie 38, Mattila, Tuusula

Hinta

159 000 €

Koko

1 384

Loistavalla sijainnilla Tuusulan Mattilassa iso 1384 m2 suuruinen kiinteistö, joka on asemakaavassa erillispientalojen korttelialuetta (AO-10). Tässä on hyvä mahdollisuus rakentaa vaikka kahdelle sukupolvelle talot ja kiinteistön hallinnan voi jakaa esimerkiksi hallinnanjakosopimuksella. Rakennusoikeutta kiinteistöllä on 276 m2 (e=0,2) edellyttäen, että olemassa olevat huonokuntoiset rakennukset puretaan pois. Ostaja vastaa rakennusten purkamisesta kustannuksellaan. Sovithan esittelystä kanssamme, sillä kiinteistöllä asutaan. Mattila on viihtyisää ja rauhallista pientaloaluetta, josta on lyhyt matka niin Tuusulan kuin Keravankin palveluihin. Lähin bussipysäkki on parin sadan metrin päässä ja Keravan juna-asemalle on matkaa pari kilometriä. Tuusulan golfkenttä on melkein vieressä kuten myös Krapin upeat paja- ja puistokonsertit, kesäteatteri ja ravintolatkin. Tulevana syksynä valmistuu noin kilometrin päähän uusi Tuusulanjärven kampus, joka tarjoaa tilat niin päiväkodille kuin koulullekin (1-6 lk.). Kysy lisää ja sovi esittelystä: Ari Saariniemi yrittäjä, toimitusjohtaja p. 0504220286 ari@saariniemilkv.fi Kiinteistönvälitys Saariniemi Oy LKV ”Enemmän kuin kiinteistönvälityspalvelua” www.saariniemilkv.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80343712
Sijainti
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

159 000,00 €

Velaton hinta

159 000,00 €

179 000,00 €

Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: kunnan.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
858-405-2-435
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
1 384 m²
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti. Lisätiedot tontista: Kiinteistöllä sijaitsee v. 1952 rakennettu asuinrakennus, jota on laajennettu v. 2004. Asuinrakennuksen pinta-ala on noin 90 m2. Lisäksi kiinteistöllä sijaitsee v. 1971 valmistunut lisärakennus, 2 autotallia, saunarakennus ja liiteri, joiden yhteenlaskettu pinta-ala on noin 180 m2. Kiinteistöllä sijaitsevat rakennukset ovat huonokuntoisia ja ne myydään purkukuntoisina eli ostaja purkaa rakennukset pois kustannuksellaan.
Rakennusoikeuden pinta-ala
276.8 m²
Tehokkuusluku
0.2
Rasitteet
Kiinnitykset: 16818
Kaavoitustiedot
Kohde on asemakaavassa erillispientalojen korttelialuetta (AO-10). Korttelialueella on varattava vähintään 2 autopaikkaa asuntoa kohti. Lisätiedot Tuusulan kunnalta.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tiedustelut
Ari Saariniemi, 050 422 0286, ari@saariniemilkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tuusula

Asuinalueena Mattila, Tuusula

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Ari Saariniemi

Yrittäjä, toimitusjohtaja, kaupanvahvistaja

Kiinteistönvälitys Saariniemi Oy LKV

Kiinteistönvälitys Saariniemi Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.