Solid House Kodit Oy, Rauma
Solid House Kodit Oy, Rauma

Mökki tai huvila | Päämökki: Alakerta noin 62m2; keittiö, olohuone, makuuhuone, veranta. Yläkerta noin 30m2; 2 huonetta. Saunamökki, pesuhuone, sauna, saunakamari.

Heinästen saari Meriranta, Lahti, Rauma

Hinta

249 000 €

Koko

62 / 92 m²

Vuosi

-

Todellinen kesäparatiisi ja rauhan tyyssija Heinäsistä vapautuu uudelle suvulle muistojen luomisen näyttämöksi. Upea Heinästen saari sijaitsee vain lyhyen venematkan päässä niin Rokinnokasta kuin Syväraumanlahdestakin. Aikanaan valtio pakkolunasti koko Heinästen saaren ja jakoi alueen kolmeksi kalastajatilaksi - Venerannaksi, Mannoseksi sekä Piispaksi. Näistä kolmesta alkuperäisestä tilasta Veneranta on jaettu jo kauan sitten pienempiin osiin ja niistä on nyt kaupan saaren länsipäädyssä sijaitseva Meriranta, jonka maapohjaan kuluu nykyään hulppeat 3,72 hehtaaria ja rantaviivaakin huikea määrä. Tarjolla on siis harvinainen pala raumalaista saaristolaishistoriaa. Rannan suunta on luoteeseen, jonka ansioista ilta-auringon viimeisetkin säteet osuvat kauniisti rantaan ja pienen harventamisen jälkeen jopa lasikuistille. Näkymä on rauhallinen ja luonnonmukainen. Kaupungin hälyt ja valot eivät näy mistään, vaikka unohtuneen maitopurkin hurauttaakin moottoriveneellä hakemaan tarvittaessa noin 15 minuutissa. Tälle tontille on halutessasi mahdollista rakentaa vielä lisää vapaa-ajan rakennuksia saunoineen, joka tekeekin tästä harvinaisesta kohteesta entistä mielenkiintoisemman. Tämä poikkeuksellinen rakennusmahdollisuus nostaakin tämän rantakiinteistön mahdollisuudet pilviin. Kohde sopii täydellisesti esimerkiksi suvun kokoontumispaikaksi, jonne jokaisen perhekunnan on mahdollista rakentaa oma huvilansa tai vaikkapa yritystoimintaan vaikkapa mökkivuokrausta ajatellen. Alkuperäinen päärakennus on noin vuodelta 1949, ja siitä on vuosien saatossa pidetty hyvää huolta uusimalla muun muassa kattoa. Päärakennus on valmistunut aikanaan ympärivuotiseksi kodiksi, joka tarkoittaa sitä, että tällä vapaa-ajan asunnolla voit viettää aikaa myös lämpimän kesäsesongin ulkopuolella. Päärakennuksesta löytyy tilavan lasikuistin lisäksi keittiö, makuuhuone sekä olohuone. Yläkertaan on tehty kaksi makuuhuonetta. Lämmityksestä vastaa yläkerran pystymuuri, olohuoneen peltimuuri, makuuhuoneen varaava takka sekä keittiön puuhella. Saunarakennus on rakennettu uudelleen vuonna 1962, jolloin nykyinen suku vietti ensimmäisen koko kesänsä tällä tontilla. Saunan padassa on kekseliäs kupariputkikierukka, joka tuottaa suihkuun lämpimän veden puulämmitteisesti. Mökille tulee sähköt ja kesävesi. Jykevä maalaituri on vuosikymmenten aikana osoittanut tehtävänsä ja pitänyt veneet suojassa merenkäynniltä. Tuulipa mistä suunnasta tahansa. Kiinteistöön kuuluu myös osuus yhteisestä vesialueesta, joka siirtyy uudelle omistajalle. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80342875
Sijainti
  • Rauma Lahti
  • Heinästen saari Meriranta, 26200
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Päämökki: Alakerta noin 62m2; keittiö, olohuone, makuuhuone, veranta. Yläkerta noin 30m2; 2 huonetta. Saunamökki, pesuhuone, sauna, saunakamari.
Huoneita
4 huonetta
Asuintilojen pinta-ala
62 m²
Muiden tilojen pinta-ala
30 m²
Kokonaispinta-ala
92 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Päärakennuksen pinta-ala on arviolta noin 92m2, joka koostuu alakerrasta (62m2 sekä yläkerran huoneista (30m2). Pinta-alatiedot perustuvat asiakkaan kertomaan, ja ovat arvioita. Päärakennuksesta ei ole piirustuksia, tietoja eikä kuvia saatavilla Rauman kaupungin rakennusvalvonnasta. Saunarakennus on pinta-alaltaan 16m2. Saunarakennuksesta on rakennusvalvonnan kuvat.
Asuinkerrosten määrä
2
Vapautuminen
sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

249 000,00 €

Velaton hinta

249 000,00 €

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Suuri lasitettu vilpola
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Puu, uuni/takka
Tulisija
Takka
Vesihuollon kuvaus
Lisätietoja vesijohdosta: Kesävesiliittymä. Veden laatu ja riittävyys: Juomavesi.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (katto): Alakerran sisäkatto on maalattua pinkopahvia. Yläkerran sisäkatto on halltex-levyä.
Keittiön kuvaus
Liesi: Valurauta
Jenkkikaappi ja liesi
Lattiamateriaalit: Muovimatto
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Pesuhuoneessa on puulämmitteinen vesipata, jonka sisään on asennettu kupariputkella kieppi. Vesipata lämmittää näin suihkulle lämpimän veden. Pesuhuoneesta on kulku ulos.
Seinämateriaali: Puu
Lattiamateriaali: Betoni
Varusteet: Suihku
Saunan kuvaus
Varusteet: Kiuas: Puukiuas
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Muovimatto
Seinämateriaalit: Tapetti
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Muovimatto
Seinämateriaalit: Maali
Kattotyyppi
Harjakatto
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
684-401-1-575
Tontin tyyppi
Rantatontti
Tontin pinta-ala
37 200 m²
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti
Rasitteet
Kirjatut muut rasitukset, rasitteet, valinnanrajoitukset ja oikeudet: Tietoja kiinnityksistä: 1/1 Yrjö ja Taimi Roslöf
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Ranta-asemakaavan (684 003 001) mukaan kiinteistö on osoitettu loma-asuntoalueeksi RH4, josta k.o. määrää seuraavasti: Rakennuspaikalle saa rakentaa enintään neljä loma- ja virkistyskäyttöön tarkoitettua ykiskerroksista loma-asuntoa. Ohjeelliselle rakennuslalla merkityn rakennusoikeuden (75) lisäksi rakennuspaikalle saa sijoittaa kerrosalaltaan enintään 20m2 suuruisen talousrakennuksen ja saunan, yhden kutakin loma-asuntoa kohti.
Kaavoitustiedot
Ranta-asemakaava (684-003001) vahvistamispvm: 30.11.1979 voimaantulopvm: 30.11.1979 Kaavan arkistotunnus: 4:1979 Rauma Yleiskaava Hyväksymis- / vahvisamispvm: 28.5.2001 Kaavan arkistotunnus: PISA/167/63/2001 Yleiskaava (684-002035) hyväksymis- /vahvistamispvm: 25.3.2019 voimaantulopvm: 8.5.2019 Kaavan arkistotunnus: MLLm/17388/423/2022 Lisätiedot: Rauman Kaupunki (www.rauma.fi)
Kaavoitustilanne
Ranta-asemakaava
Rakennukset
Liiteri ja saunarakennus
Palvelut
Merijakamolle noin 15 minuutin moottorivenematka
Liikenneyhteydet
Rokinnokan venesatamaan noin 5 minuutin moottorivenematka
Ranta
  • Rannan tyyppi: Meri
Tiedustelut
Heikki Vahteristo, 044 012 3220, heikki.vahteristo@solidhouse.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Rauma

Asuinalueena Rauma

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Heikki Vahteristo

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiLAT, partner, kaupanvahvistaja

Solid House Kodit Oy, Rauma

Solid House Kodit Oy, Rauma

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.