Forssan Kiinteistökauppiaat Oy [A]
Forssan Kiinteistökauppiaat Oy [A]

Omakotitalo | 5 h, k, psh, s, wc, vh

Mäenpääntie 30, Ojalanmäki, Forssa

Hinta

99 000 €

Koko

119 / 141 m²

Vuosi

1978

Koti perheelle ja oma paikka myös korkeammallekin autolle on nyt saatavilla valmiilta Ojalanmäen alueelta. Siisti ja sopivan tilava kolmen makuuhuoneen koti on rakennettu 70-luvun lopulla ja 2000-luvun alussa on remppailtu mm. käyttövesi- ja lämmitysputkistot sekä keittiö. Tänne voit helposti muuttaa heti sisään ja laittaa paikkoja mielesi mukaiseksi vähitellen. Koulut ja keskustan palvelut kipaisee helposti kävellenkin, ja kymppitien liittymä kilsan päässä tarjoaa nopean siirtymän isommille kylille.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80342222
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5 h, k, psh, s, wc, vh
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
119 m²
Kokonaispinta-ala
141 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Ilmoitettu pinta-ala on rakennuspiirustusten mukainen.
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1978
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

99 000,00 €

Velaton hinta

99 000,00 €

105 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

248,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Vesimaksut Forssan vesihuoltoliikelaitoksen hinnaston mukaisesti. Sähkön kustannus valitun sähköyhtiön sopimuksen mukaisesti, sähkön siirto Forssan Verkkopalvelut Oy:n kautta. Sähkön kulutus ollut n.4500 kWh/v.2021 (1 hlö). Öljyn hinta valitun toimittajan hinnaston mukaisesti. Jätehuollon perusmaksu 31 €/v.2023 (LHJ) Jätteenkuljetuksen kustannus valitun kuljettajan hinnaston mukaisesti. Valokuidun ja kaapeli-tv:n kustannus valitun nopeuden/sopimuksen mukaisesti (Lounea).

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Takkahuoneessa on elämää nähnyt ihanan vihreä muovimatto ja seinissä ja katossa paneelit. Tilasta on käynti ulos etupihan puolelle, mikä toimii kivasti saunojan vilvoitteluun, kun kulku pesutiloihin on takkahuoneen kautta. Tilava vaatehuone on käytävän päässä.
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: Lounea, Valokuitu, Asukas tekee oman sopimuksen.
Tehdyt remontit
Keittiö ja pintamateriaaleja uusittu v.2004. Tuolloin tapahtunut vesivahinko keittiössä (astianpesukoneen tuloputki vuotanut), mikä kastellut keittiön ja wc:n välisen seinän. Kuivaus ja korjaus toteutettu vakuutusyhtiön kautta. Samalla uusittu käyttövesiputket (kupari) ja lämmitysputkisto (kupari), sekä muovimatot koko asuintilaan takkahuonetta lukuunottamatta. Myös seinien pintamateriaaleja on tuolloin uusittu.
Keittiöstä on purettu vanha kylmiö pois, ja tilalle on tehty paikka korkeille kylmälaitteille ja toiselle puolelle makuuhuoneen kaapistolle.
Avotakka on maalattu valkoiseksi.
Kahteen makuuhuoneeseen asennettu tuloilmaventtiilit.
Öljysäiliö on tarkistettu v.2019.
4 G ulkoantenni asennettu v.2020.
Talon ja autotallin peltikatot on puhdistettu ja maalattu kahdesti v.2020, samalla piilorännejä on massattu.
Öljypoltin huollettu ja magneettiventtiili vaihdettu v.2021.
Valokuitu asennettu ja kaapeli-TV kytketty v.2021.
Suihkukaappi asennettu v.2021.
Valokuitu aktivoitu v.2022, kaapeli-tv:n yhteyteen sisältyy matalan nopeuden valokuitu, mihin voi lisänopeuksia ostaa Lounealta.
Lämmitysjärjestelmän paisuntasäiliö, teknisen tilan putkistoa ja ilmauskello uusittu. Käyttöveden lämmönssätyksikkö ja useita venttiileitä uusittu v.2022.
Nuohous tehty pannun ja hormin osalta lokakuussa v.2023. Takan ja puukiukaan hormeja ei ole nuohottu vähäisestä käytöstä johtuen, mutta nuohooja on vuosittain nämäkin tulisijat tarksitanut.
Piipunhattu kiinnitetty (irronnut myrskyssä) ja piilorännien saumakohtia tiivistetty v.2023.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Katon kunto: Katto on alkuperäinen, maalattu kahteen kertaan v.2020. Lisätietoja kunnosta: Talo on kaikin puolin siistissä kunnossa, vaikkakin osin alkuperäinen. Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Kuntotarkastus tehty v.2019 (Ratako Oy) Rakennuksen alajuoksu kuvattu ja puun kosteus mitattu yhdestä avauskohdasta, tulos normaali+. Radonmittaus v.2020 (STUK) Energiatodistus v.2022, toimenpide-ehdotuksina mm. öljykattilan korvaaminen ilma-vesilämpöpumpulla ja yläpohjan lisäeristäminen.
Energialuokka
  • E (2018)
  • Energialuokka: E2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 11.07.2032
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Öljy, lisäksi sähkövastukset
Tulisija
Avotakka
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan. Lisätietoja vesijohdosta: Käyttövesiputket on uusittu v.2004 ja niiden materiaali on kupari.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Valokuitu ja kaapeli-tv.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu ja tiiliverhoilu
Keittiön kuvaus
Tilava, v.2004 remontoitu Parma-keittiö. Kaapistot on vaalean harmaat ja sävyt sointuvat hyvin lattian vaaleaan muovimattoon ja välitilan vaaleaan laatoitukseen. Varusteina on korkea jää-viilekaappi sekä pakastin, v.2020 uusittu sähköliesi induktiotasolla, astianpesukone ja omaan hormiin ohjaava liesituuletin moottorilla.
Kylpyhuoneen kuvaus
Pesutilat on erittäin siistit, vaikkakin alkuperäiset. Tila on laatoitettu ja v.2021 on asennettu 100x100 kokoinen suihkukappi valumarmoripohjalla.
WC-tilojen kuvaus
Wc on laatoitettu ja siellä on paikka pesukoneelle (pesukoneen alla on lattiakaivo). Siisti wc on alkuperäinen.
Saunan kuvaus
Löylyt tuottaa puulämmitteinen kiuas. Seinät on paneloitu ja lattiassa on laatoitus. Sauna on alkuperäinen.
Olohuoneen kuvaus
Olohuone on avoin eteistilaan ja käytävään. Isot ikkunat antavat etupihan suuntaan ja tilaa on reilusti. Lattiassa on muovimatto, katossa paneelit ja seinissä tapetti,
Makuuhuoneiden kuvaus
Kolmesta makuuhuoneesta yksi on talon toisessa päädyssä ja kaksi vierekkäin toisella puolella taloa. Kaikissa makuuhuoneissa on lattiassa muovimatto ja omat kiinteät kaapistot. Seinät on maalattu/tapetoitu. Makuuhuoneen ikkunat suuntaavat takapihan puolelle.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone ja kylmä ulkovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Konesaumattu peltikatto
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
61-2-344-4
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
967 m²
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti. Lisätiedot tontista: Tontti on pohjavesialueella loivassa rinteessä ja maaperä on pääosin hiekkaa. Salaojat on alkuperäiset ja niihin on neljä tarkistuskaivoa. Sadevedet on ohjattu kunnan hulevesiviemäreihin, kuten myös salaojien vedet. Takapihan puolelta piha on korkeammalla, mutta taloa lähestyessä maa on kuitenkin tasainen tai jopa lievästi kallellaan talosta poispäin noin 3-4m matkalta seinästä lukien. Vaikka rinnettä pitkin vettä valuisikin (hyvin läpäisevä hiekkamaa), niin se ei tule talon seinälle asti, vaan mahdollinen valumavesi pysähtyy jo useamman metrin ennen kivijalkaa.
Rakennusoikeuden pinta-ala
193.4 m²
Tehokkuusluku
0.2
Rasitteet
Kiinnitykset: 200456.38
Kaavoitustiedot
Asemakaava Ojalanmäki IF ja Ojalanmäki osayleiskaava ovat tulleet voimaan v.2013. Kaavatiedot sekä rakentamistapaohje on saatavilla soitteesta https://www.forssa.fi/asuminen-ja-ymparisto/tekniset-palvelut/kaavoitus/hyvaksytyt-kaavat/, ja lisätietoja kaavoituksesta antaa Forssan kaupunki.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Autotalli
Palvelut
Palvelut: Kauppakeskukset ja Forssan keskustan palvelut n. 3 km:n päässä. Sairaala, terveysasema, jäähalli ja Lamminranta n.2,5 km:n päässä. Vesihelmelle matkaa tulee reilut 3 km.
Koulut: Heikan koulu (lkt.1-6) n.1,5 km Keskuskoulu (lkt.7-9) n.2,5 km

Liikenneyhteydet
Valtatien 10 liittymä n. 1 km:n päässä.
Pihan kuvaus
Loivassa rinteessä etupihan puolella on kaksi omenapuuta ja nurmikkoa. Takapihan puolella on marjapensaita ja nurmikkoa. Tontin rajoilla on osittain pensasaitaa.
Tiedustelut
Forssan Kiinteistökauppiaat Oy, 03-436 1130, kiinteistokauppiaat@kiinteistokauppiaat.com

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Forssa

Asuinalueena Ojalanmäki, Forssa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Forssan Kiinteistökauppiaat Oy

Forssan Kiinteistökauppiaat Oy [A]

Forssan Kiinteistökauppiaat Oy [A]

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.