RE/MAX Kodinonni | Pirkanmaan asuntokauppa LKV Oy

Luhtitalo

Onkkaalantie 68 A, keskusta, Pälkäne

Hinta

106 000 €

Koko

44 m²

Vuosi

2005

Nyt myynnissä siistikuntoinen ja hyväpohjainen kaksio aivan Pälkäneen keskustasta, palveluiden ääreltä. Erityismaininnan tässä luhtitalon 2. kerroksessa sijaitsevassa asunnossa ansaitsevat mm. olohuoneen korkea vinokatto, joka tuo mukavasti avaruutta ja tilan tuntua sekä iso lasitettu parveke, jossa on ihana juoda rauhassa aamukahvit tai nautiskella kesäillan rauhasta saunan päälle vilvoitellen. Asunnossa on runsaasti liukuovellista säilytystilaa niin eteisessä kuin makuuhuoneen puolellakin, ja lisäksi jokaiselle huoneistolle kuuluu tilava lämmin irtaimistovarasto. As Oy Pälkäneen Onnenkenkä on arkkitehdin suunnittelema 11 asunnon taloyhtiö aivan Pälkäneen keskustan ytimessä. Päivittäiset palvelut ovat mukavasti kävelyetäisyydellä ja liikenneyhteydet niin Tampereen kuin Hämeenlinnan tai Lahdenkin suuntaan toimivat sujuvasti. Koulut, päiväkodit, kaupat ja Pälkäneen terveysasema löytyvät kaikki läheltä samoin esim. liikuntahalli ja kirjasto. Hyvien liikenneyhteyksien lisäksi Pälkäneeltä löytyy useita tilamyymälöitä kuten Niitty-Seppälä, Suttisen Marjatila sekä Rönnvikin viinitila. Sappeen matkailukeskus laskettelurinteineen sijaitsee n. 25 km:n päässä ja kaunis maaseutumainen luonto tarjoaa erityisen hyvät puitteet ulkoiluun ja retkeilyyn lähellä. Tämä asunto sopii erinomaisesti niin yksinasuvalle kuin vaikkapa yhteistä elämää aloittelevalle pariskunnallekin. Isompia remontteja ei yhtiössä juuri tällä hetkellä ole suunnitteilla, ja huoneiston siisti yleisilme sekä mm. hiljattain maalatut seinät mahdollistavat sen, että pääset muuttamaan mukavasti uuteen kotiisi ilman remonttihuolia. Mikäli tässä voisi olla tuleva kotisi, otathan yhteyttä ja sovit oman esittelyaikasi!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80340261
Sijainti
Tyyppi
Luhtitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
44 m²
Kokonaispinta-ala
44 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
2/2
Rakennusvuosi
2005
Vapautuminen
2kk kaupan teosta

Hinta

Myyntihinta

106 000,00 €

Velaton hinta

106 000,00 €

Neliöhinta

2 409,09 €/m²

Vastike

Hoitovastike

193,60 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

193,60 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

5,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: Kulutuksen mukaan
Lisätietoja maksuista: Vesimaksu kulutuksen mukaan. Kylmävesimaksu 6,16 €/m3 Pälkäneen kunnan tariffihinta, lämminvesimaksu 10,70 €/m3. Isännöitsijäntodistuksen kohta 3.5.6 mukaan lämmityspistokkeellisten autokatos- ja autopaikkojen käytöstä suoritetaan hallituksen määräämä eri korvaus mitatun sähkönkulutuksen perusteella. Hallituksen määräämä hinta 5,00 €/kk/paikka.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Eteisessä laattalattia ja liukuovikaapisto.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Rauhallinen sijainti, kuitenkin aivan Pälkäneen keskustassa palveluiden äärellä.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla 30 päivän lunastusoikeus.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Yhtiössä on suoritettu pesuhuoneiden kosteusmittaus 2017. Myyjältä saadun tiedon mukaan asunnon A5 kosteusvahingon korjaus on suoritettu 2017, missä yhteydessä esim. eteiseen on vaihdettu laattalattia. Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Asuntojen A5 ja B8 kosteusvahingon korjaukset tehty 2017. Pesuhuoneiden kosteusmittaus 2017.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: kunnan.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni ja puu
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Seinät maalatut, keittiössä välitialan laatoitus ja pesuhuoneessa kaakelit. Sauna paneloitu. Pintamateriaalit (lattia): Lattiamateriaalina laminaatti, lukuunottamatta eteistä ja pesuhuonetta/saunaa, joissa laattalattia. Pintamateriaalit (katto): Huoneissa paneelikatot
Keittiön kuvaus
Liesi: Keraaminen. Työtason materiaali: Laminaatti. Keittiö vaalea ja siistikuntoinen.
Jääkaappipakastin, liesi, liesituuletin ja astianpesukone
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: WC-istuin, suihku, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, peilikaappi, pesuallas, allaskaappi ja bidee-suihku
Saunan kuvaus
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneeseen avaruutta tuo korkea vinokatto. Kulku isolle lasitetulle parvekkeelle.
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneessa runsaasti säilytystilaa. Liukuovelliset kaapistot.
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Häkkivarasto, kylmä ulkovarasto ja kaapistot. Lisätietoja säilytystiloista: Asunnossa on runsaasti liukuovellista kaappitilaa. Huoneistolla on lämmin tilava irtaimistovarasto sekä pieni yhteinen ulkovarasto, jossa voi säilyttää esim. polkupyörää.
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Isännöitsijän yhteystiedot
CL-Isännöinti Oy, Christer Lind, c.lind@jippii.fi, 0400 838832
Huolto
Huoltoyhtiö
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Pyörävarasto, lämmin irtaimistovarasto ja kaapeli-tv
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Taloyhtiössä on 3 rakennusta, joissa yhteensä 11 asuinhuoneistoa ja 3 liikehuoneistoa sekä 7 Autokatospaikkaa. Taloyhtiön lisätiedot: Parvekelasitusten kunnossapitovastuu osakkeenomistajalla (yhtiöjärjestys 5§).
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 5 Autokatospaikkoja: 7 Parkkipaikkoja: Taloyhtiössä 7 autokatospaikkaa sekä 5 piha-autopaikkaa. Paikat jaetaan jonotusperiaatteella ja erillisellä kk-maksulla.

Tehdyt remontit
IV-kanavien nuohous 2018, Liiketilan A2, asunnon nro A5 ja B8 kosteusvahingon korjaus 2017, pesuhuoneiden kosteusmittaus 2017, vuotovahtien asentaminen 2017, vaurioituneiden ikkunalistojen uusinta 2017, sisäpihalla kasvavien suurikokoisten puiden/pensaiden poistaminen ja sisäpihan maisemointi 2018, väestönsuojan määräaikaistarkastus, väestönsuojan ja elementin ja seinän välisen osuuden tiivistäminen 2019, Kiinteistön puuosien maalaus: aidat, rimoitukset ym. 2020, asunnon B12 kosteusvahinkokorjaus 2023, porrastasanteiden lattiapintojen liukkaudenestopinnoitus 2023.
Tulevat remontit
Kunnossapitotarvesuunnitelman mukaisesti korjauksia tehdään tarpeen mukaan.
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta, Energiatodistus on vanhentunut 02/2023.
Tontin koko
941 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

As Oy Pälkäneen Onnenkenkä

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä ja sujuvat yhteydet omalla autolla Nopeat liikenneyhteydet Kangasalan ja Tampereen sekä lahden ja Hämeenlinnan suuntaan.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Pihapaikat jonotusjärjestyksessä. Tällä hetkellä asunnolla on pihapaikka, mutta jonotilanne tulee tarkastaa isännöitsijältä.
Tiedustelut
Päivi Häkkinen, 041 435 0105, paivi.hakkinen@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Pälkäne

Asuinalueena Keskusta, Pälkäne

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Päivi Häkkinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV

RE/MAX Kodinonni | Pirkanmaan asuntokauppa LKV Oy

RE/MAX Kodinonni | Pirkanmaan asuntokauppa LKV Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.