Kuuru LKV Oy
Kuuru LKV Oy

Lomahuoneisto | Tupak. + 2mh + et + ph + s + wc + parvi

Tunturikummuntie 13, Sallatunturi, Salla

Hinta

138 000 €

Koko

61 m²

Vuosi

1989

Nyt olisi tarjolla kelohirsinen loma-asunto Tunturikummuntieltä Sallasta! Tunnelmallinen loma-asunto sijaitsee keskeisellä sijainnilla aivan Sallan palveluiden läheisyydessä ja upeaan tunturiluontoon pääsee harrastamaan omalta pihalta.

 Tämän loma-asunnon sydämenä on tunnelmallinen kelohirsien kehystämä tupa, joka tarjoaa puitteet yhteisiin hetkiin sekä ruokailuun. Tuvan katseenvangitsijana toimii tunnelmaa ja lämpöä pimeneviin iltoihin luova kaunis luonnonkivistä muurattu takka. Iltojen pimetessä tunnelmallisessa tilassa kelpaa viettää yhdessä aikaa. Ylväs viistokatto ja ikkunat tuovat mukavasti tilantuntua ja avaruutta tupaan. Toiminnallinen ja siisti keittiö sijaitsee ruokailutilan välittömässä läheisyydessä. Isot ikkunat luovat tunnelmaa keittiöön ja ruokailutilaan sekä tuovat kuvankauniit tunturimaisemat osaksi tilaa. Parvekkeelle pääsee ihastelemaan upeita tunturimaisemia helposti ruokailutilasta. Ilmalämpöpumppu viilentää tilan mukavasti kesän helteillä ja lisää lämpöä kovimmilla pakkasilla. 

 Näyttävät kelohirret luovat upean tunnelman loma-asunnon molempiin makuuhuoneisiin. Tilavista makuuhuoneista löytyy myös mukavasti säilytystilaa sekä ikkunat avartavat huoneita tehden niistä myös valoisat. Lisää petipaikkoja löytyy tilavalta parvelta, joten tässä loma-asunnossa majoittuu helposti suurempikin seurue. Avara pesuhuone sekä tunnelmallinen kelohirsi sauna tarjoavat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Heti valmiin kiukaan lämpimistä löylyistä voikin helposti hilpaista vilvoittelemaan ulos. Eteiskäytävältä löytyy hyvin tilaa ulkovaatteiden säilytykseen sekä kuivauskaappi vaatteiden kuivaukseen löytyy saunan pesuhuoneen vierestä.

 Tässä tunnelmallisessa loma-asunnossa on helppo vaihtaa vapaalle perheen kanssa sekä nauttia lomailusta upeissa Sallan maisemissa. Tunturikummuntie sijaitsee erinomaisella ja rauhallisella paikalla aivan Keselmäjärven välittömässä läheisyydessä. Upea ympäröivä tunturiluonto ja lyhyt matka Sallan matkailualueen palveluihin tarjoaa puitteet mutkattomaan lomailuun. Loma-asunnosta on helppo lähteä harrastamaan niin laskettelurinteeseen kuin myös hiihtoladulle eikä matkaa uimarannallekkaan ole kuin muutama kymmenen metriä. Tämä kohde sopii erinomaisesti niin omaan käyttöön kuin myös sijoituskohteeksi. Tällaisia perinteisiä kelomökkejä ei enää juurikaan rakenneta, joten nyt sinulla olisi tilaisuus saada itsellesi perinteinen ja upea kelohirsinen loma-asunto upealta paikalta.

 Ota yhteyttä ja tutustutaan yhdessä tähän kohteeseen!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80337476
Sijainti
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Tupak. + 2mh + et + ph + s + wc + parvi
Huoneita
3 huonetta
Asuintilojen pinta-ala
61 m²
Kokonaispinta-ala
61 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Isännöitsijäntodistuksen mukainen, Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1989
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan. Loma-asunto on lyhytaikaisvuokrauksessa. Jo tehdyt vuokravaraukset ja niistä koituvat tulot siirtyvät ostajalle sellaisenaan. Myydään vuokrattuna.

Hinta

Myyntihinta

138 000,00 €

Velaton hinta

138 000,00 €

Vastike

Hoitovastike

183,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

183,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: Kulutuksen mukaan
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Tilava parvi, joka osin seisomakorkuinen. Tilava eteinen ja tuulikaappi, joista löytyy mukavasti säilytystilaa ulkovaatteille.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Muuta kauppaan kuuluvaa
Myydään kalustettuna ja varustettuna.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni (TV). Lisätietoja terassista: Pieni terassi sisäänkäynnin yhteydessä.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Kokonaissähkön kulutus: 14000 kWh / vuosi. Lisäksi lämmitysjärjestelmät: Ilmalämpöpumppu
Tulisija
Takka
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnallistekniikka.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Kelo ja hirsi
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Seinät pääosin keloa ja puuta. Kosteissa tiloissa kaakelia. Pintamateriaalit (lattia): Lattiat tupa ja makuuhuoneet lämpökäsitelty koivu parketti, eteinen, wc ja takan ympäristö luonnonkivi, pesutilat ja sauna laatta. Pintamateriaalit (katto): Puupaneelia.
Keittiön kuvaus
Liesi: Keraaminen. Työtason materiaali: Laminaatti. Kauniisti keloseinien sävyyn sopiva puun sävyinen keittiö on hyvin varusteltu ja tarjoaa mukavat puitteet kokkailuun.
Jääkaappipakastin, liesi, uuni, liesituuletin, mikroaaltouuni ja astianpesukone
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Hirsi, Kelo ja kaakeli
Kylpyhuoneen kuvaus
Vaalean sävyisissä ja modernein kuituvaloin varustetut pesutilat tarjoavat mukavat tilat peseytymiselle. Pesutiloissa myös toinen wc-istuin.
Seinämateriaali: Kaakeli ja puu
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: WC-istuin, suihku, pesukoneliitäntä, pesukone, lattialämmitys, peili ja pesuallas
WC-tilojen kuvaus
Loma-asunnossa on kakis wc:tä, erillinen wc eteisen yhteydessä ja toinen wc-istuin on sijoitettu pesuhuoneeseen.
Seinämateriaalit: Puu ja Kelo
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Tunnelmallinen sauna on varustettu "hetivalmiilla" kiukaalla.
Varusteet: Kiuas: Heti valmis -sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Pesutilojen ja saunan yhteydessä on kompakti tila, joka toimii pukuhuoneena ja tarjoaa myös kodinhoitohuoneen toiminnalisuuksia kuten kuivauskaapin ja siivouskaapin.
Seinämateriaali: Puu ja Kelo
Lattiamateriaali: Lauta
Varusteet: Kuivauskaappi ja Siivouskaappi
Olohuoneen kuvaus
Avara ja korkean huonekorkeuden omaava oleskelutila yhdessä ruokailutilan ja keittiön kanssa muodostaa tunnelmallisen tuvan. Kokonaisuuden kruunaa upea luonnon kivistä muurattu avotakka. Olohuoneesta ja ruokailutilasta avautuu upeat maisemat Keselmäjärvelle ja kauas horisonttiin kohti länttä.
Lattiamateriaalit: Kivi ja parketti
Seinämateriaalit: Puu ja Kelo
Makuuhuoneiden kuvaus
Kaksi makuuhuonetta tarjoaa mukavat majoitus tilat 4 henkilölle. Lisäksi parvelta, joka on osin seisomakorkuista löytyy lisää petipaikkoja 4 henkilölle.
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Puu ja Kelo
Säilytystilojen kuvaus
Kylmä ulkovarasto, lämmin ulkovarasto ja kaapistot. Lisätietoja säilytystiloista: Talon alla on reilunkokoinen kylmävarasto ja lämminvarasto. Kylmään varastoon mahdollista varastoida myös moottorikelkka, polkupyöriä etc. varustusta.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa
Isännöitsijän yhteystiedot
Sola-Isännöinti Oy, Laura Salmela, laura.salmela@sola-isannointi.fi, 0405428955
Huolto
Huoltoyhtiö
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiön kiinnitykset: 120 000 €.
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: Kaikille loma-asunnoille on oma pistokkeellinen autopaikka.

Tehdyt remontit
2015 Terassikaiteet korjattu
2016 Kattoremontti ja huippuimureiden korotus/uusiminen, ulko-ovien painaumien säätö
2017 B1 huoneiston parveke uusittu
2018 Ulkovalaisimet uusittu, parvekekaiteet uusittu kaikkiin huoneistoihin ja parvekkeet uusittu B2, C2 ja H1
2019 Roskakatokset remontoitu, ulkoportaita uusittu, liesituulettimien putkien uusinta, huippuimurit uusittu F2 ja G1 ja varaajat uusittu D1, D2 ja G1
2020 parvekeikkunoiden kahvat, ulko-ovien ja ikkunoiden korjaukset, lattiatermostaattien korjaukset, yhteisantennikeskuksen vaihto
2021 Kelohirsi katselmus, normaali vuosi korjauksia
2021 C1 huoneiston ilmalämpöpumppu asennettu
2022 kelotuppilaudoituksen korjauksia
Tulevat remontit
D1 huoneiston pesuhuoneen korjaus, tarjoukset pyydetty
Energialuokka
E (2018), Energialuokka: E2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 28.01.2030
Tontin koko
10 764 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Kiinteistö Oy Sallan Helmi

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Loma-asunto sijaitsee upealla paikalla Sallatunturin länsirinteellä. Aivan pihapiirin lähistöltä löytyy niin hiihtolatu, moottroikelkkareitti kuin myös laskettelurinteet. Kaikki Sallatunturin palvelut ja aktiviteetit kuten hotelli, kylpylä, ravintolat, laskettelurinteet, ladut, pyöräreitit, uimaranta ja urheiluhalli löytyvät muutamien minuuttien käveluymatkan päästä.
Liikenneyhteydet
Hyvät pyöräilytiet, sujuvat yhteydet omalla autolla ja bussipysäkki lähellä
Tiedustelut
Antti Suhonen, +358 40 753 5050, antti@kuurulkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Salla

Asuinalueena Sallatunturi, Salla

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Antti Suhonen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner

Kuuru LKV Oy

Kuuru LKV Oy
Kuuru LKV Oy
SKVL jäsenyritys

Rukatunturintie 9,
93830 RUKATUNTURI

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.